חברים וחברות-

sweetdreams

New member
וואי, איזו נוסטלגיה...

אני רק זוכרת שאני תמיד הייתי בפאניקה מלדעת את התוצאות שלי. עד עכשיו אני לא אוהבת לקבל תוצאות של מבחנים שאני עושה. זה מלחיץ אותי יותר מהמבחן עצמו, שבעצם לא מלחיץ אותי בכלל.. ותמיד כולם חשבו שאני לא מתעניינת בציונים שלי מתוך ביטחון עצמי שמדובר בציון גבוה. הם לא הבינו שזה בדיוק ההפך

sh53

New member
2 מקצועות שאני זוכרת אותם הכי הכי

ובשבילי באמת הם הכי הכי. מתמטיקה בתיכון (בכל 3 השנים) היתה לי מורה מקסימה ומדהימה. חבל שאין מורות רבות כמוה שבאות ללמד מתוך רצון ואהבה למקצוע (מה שקרה לגבי מקצועות אחרים). הזוגיות שלי ושל מתמטיקה אף פעם לא היתה טובה, תמיד היו בינינו חיכוכים ומריבות. היא רצתה דברים ברורים ותשובות חותכות, לי לעומת זה תמיד היו מספר אופציות/אפשרויות/תשובות לכל שאלה וקושיה. היינו בראש אחר לגמרי ולכן הזוגיות ביניננו לא כל כך היתה טובה. אז כמו שהתחלתי לספר, המורה היתה מדהימה ובאמת מקסימה, באמת שניסיתי להסתדר עם מתמטיקה (בבית לא היה כסף לשיעורים פרטיים), אבל העניינים בינינו לא היו מי יודע מה. האמת שאני לא יודעת עד היום באיזה ציון המורה הגישה אותי לבגרות - אבל אם הוצאתי ממוצע של 7 אז אני יכולה לשער שהיא הגישה אותי עם ציון מגן 10 בגלל שהיא ראתה שבאמת ניסיתי והשתדלתי, באתי לכל השיעורים, ניסיתי להכין את כל השיעורים (לא תמיד יצא כמו שצריך לצאת - אבל באמת השתדלתי) והמורה הזאת היתה באמת ראויה להערצה ועד היום אני מעריצה אותה וזוכרת את שמה - טובה - באמת אשה טובה - שם שמשקף באמת את השם שלה במציאות. חשבונאות סוג 2 זה כבר סיפור אחר. פה היה יחסית יותר קל. המורה הראשונה (בכיתה י') היתה מכשפה, אבל בכיתה י"א הביאו לנו מורה מקסים שגם אהב לעזור והיה תמיד אומר שהוא מוכן לעזור בשעת החלון שלו וכל מי שיבוא הוא ישמח לעזור לו. הוא תמיד היה קשוב לתלמידים וידע איפה הם מתקשים ואיפה צריך להקדיש יותר זמן ואיפה אפשר לרוץ עם החומר הלאה - מורה שבא להעביר את החומר ע"מ שהתלמידים ילמדו ויקלטו ולא מורה שבא רק להעביר את החומר ולא איכפת לו אם קלטו או לא. אז אלה הזכרונות שלי מהתיכון - חלק מהמורים היו נחמדים ואנושיים (קודם כל בני אדם ואח"כ מורים) וחלק מהמורים היו בדיוק ההיפך: באו להעביר את החומר כי רק ככה יקבלו משכורת ואין להם כל כך ברירה.

אממ כאן יש משהו דומה לבגרות..

זה נקרא Provincial exams.. בכיתה י' היו לי 3 מאלה. אחד במתמטיקה שקיבלתי 70, אחד במדעים שקיבלתי 68 ואחד באנגלית שקיבלתי 64. האנגלית והמדעים זה די קשה כי הכל באנגלית אבל אני שמחה שעברתי. במתמטיקה לא יודעת בדיוק מה קרה לי אבל הציון הסופי שלי הוא 82 אז זה בסדר.:)

Arikk16

New member
../images/Emo10.gif

יש לי מורה סטלן שנראה לי לפני שהוא בא לבית-ספר הוא לוקח שאכטה מחומר שעוד בימי נבוכאדנצר הוציאו אותו מחוץ לחוק ביום האחרון ללימודים אני רואה אותו והוא אומר לי להתראות! ככה סתם בלי להביא תעודה בלי רשימת ספרים בלי הקוד לציוני בגרות! אחר כך נזכרתי בכל אלה חזרתי אליו ושאלתי אותו אז הוא חשב טיפה ועושה לי וואלה שחכתי אני ישלח לך אותם הביתה בדואר.... כמובן שאני עדיין בלי תעודה בלי רשימת ספרים ובלי הקוד

למעלה