חברים וחברות

BellA עלמה

New member
חברים וחברות

האם אתם טיפוס של זאב בודד או מעדיפים הרבה אנשים מסביבכם. והמילה חברות איזה אסוציאציה היא מעלה לכם מה לדעתכם היא חברות?

גם וגם

אני מתה על חברים וחברות. זה טעם החיים שלי (אבל לא רק זה, כמובן). חברים וחברות סיפקו לי את האהבה והתמיכה שההורים לא ידעו לתת ואני לא רציתי לקחת. אני חושבת שיש בי דפוס התנהגות של זאב בודד. קשה לי לבקש עזרה. וגם כשמבקשת, אז לא תמיד במינון שאני באמת צריכה. חברות בעיני - יש המון סוגים. למדתי השנה שזה גם משהו מאד מאד דינאמי ולא תמיד יציב.

BellA עלמה

New member
אצלי חברות

זה על גבול הקדוש. מוכנה לעשות כמעט הכל למענם (כל עוד זה שפוי) היו "חברות" שנצלו את זה אבל לרוב החרבות בלב ובנפש לא מנצלות. חברות זה מעבר להיות עמוד להשען אליו הן כמעט כמו בני משפחה.

magenta73

New member
אמ...

אני לא זאבה בודדה, ממש לא (הקונספט של זאב בודד דרך אגב לא ממש מציאותי, זאבים מאוד משפחתיים וחברותיים וחיים בקומונות, שבטים...) אבל כן יש לי צורך בספייס שלי. לשבת כמה דקות לבד. אני משתגעת אם אין לי את המקום שלי והזמן שלי, כמו שאני משתגעת אם אני לבד יותר מידי זמן... אני צריכה איזון בין הדברים. חברות? הדבר הכי חשוב בחיים. אחיות אמת. אחיות נפש. קבלה. נתינה. כתף... מה הייתי עושה בלעדיהן? פיות יפות שלי... אחת אחת... ודאקי. החברה הטובה שלי מכיתה ז', רק שהוא בחור...

moomita

New member
אני

מתאים לי זאב בודד.. ויש רק מידי פעם אנשים שאני מדברת איתם ומיד מנתקת מגע אני מעופפת לגמרי
הלוואי שאצלי חברות זה היה טעם החיים אבל, עם הכל, ולמרות הכל אפעם לא עשיתי משהו מיוחד בשביל מישהו, נתינה מכל הלב. אולי לאחותי [לא אולי, בטוח הרבה פעמים]

המון. המון אנשים.

וחברות, האסוציאציה - זה מזה תלוי איך מנקדים
כי חברות, זה ביחד וזה היפר ופנאן... וחברות, friendship, זה נתינה ולהיות שם אחד בשביל השני, לחזק, לתמוך... איכשהו בשבילי הם שני דברים שונים באסוציאציה. במה שהם מעלים. אבל יש חברות גם בין חברות. ויכול להיות גם כיף בין חברות. וגם כחלק מחברות. {ואם הייתי יודעת לעשות ניקוד זה היה יוצא קצת פחות מבלבל...
}

חברות ../images/Emo24.gif

אני טיפוס של בין לבין- מצד אחד, אוהבת לפעמים את הלבד שלי, ומצד שני- מעדיפה לפעמים להיות סובבת באנשים, במיוחד עם דגש על אלה שעושים לי טוב ב-
.

למעלה