חברים וחברות

חברים וחברות

הבעיה היום עם הפלסטינאים היא: יהודים הגיעו לכאן כבשו אדמות וקמה לה מדינת ישראל,כל הכבוד,אני נולדתי במדינה הזאת וכיף לי לחיות כאן,אבל מה,מדינת ישראל קמה על בסיס מלחמה ,הכל נעשה כאן דרך מלחמה ,מי שעמד בדרך נפל,עכשיו הישראלים רוצים שלום ,כאילו שהפלסטינאים לא,אבל על מנת להגיע לשלום המדינה צריכה לדאוג לאלו שנזרקו מבתיהם וכיום חיים בזבל,בדיוק כך,האנשים שם חיים בזבל ועוד אני שומע מיהודים שערבים לא התקדמו ועוד חיים בימי הביניים,זה נכון ,כל אלה שאומרים את זה האם שאלו את עצמם פעם למה הפלסטינאים לא התקדמו? אין להם מקום להתקדם בו,הם חיים אחד על השני,נורא צפוף שם,ישראל צריכה לדאוג להם ולקיומם אם היא באמת רוצה שלום,אחרת זה כמו להגיד להם זה מה יש וזה השלום שלנו,או take it or leave it אז הם באמת עזבו את זה כי זה לא השלום שהם רוצים,והם צודקים,כל ההתנחלויות והאדמות הכבושות צריכים להתפנות מייד ומי שעומד בדרך לשלום הם המתנחלים והממשלה שתומכת בהם ,אז לפלסטינאים עכשיו לא נוח עם המצב והם גם רוצים להקים את מדינתם דרך מלחמה ,אולי לא יעזור להם ,אבל להם פשוט נמאס המצב ואין להם מה להפסיד עוד אז מה שנותר זה מלחמה ,וכפי שאתם יודעים שלום תמיד בא אחרי מלחמה,סליחה שנשמעתי כלכך פסימי ,אני לא רוצה מלחמה,אבל זה מה שנראה לי שיקרה

ביילי_007

New member
פליטי 48 , תומך בשיבה אבל לא בישראל

פליטי 48, אסור שיגיעו לישראל, אסור שאנשים שמלאים בשנאה כל כך יגיעו לישראל. בנוסף לישראל אין את היכולת לדאוג למגורים, בנוסף אסור שייוצר רוב ערבי בישראל. אני תומך בשיבת פליטי 48, אבל לא בישראל, אם הם רוצים במדינת פלסטין, אבל לא בישראל.

אתה חמוד....

תגיד לי משהו,אתה רוצה שהפליטים ישובו לאן?לפלסאין זה בסדר?הם כבר שם רק שלא קוראים לשטחים עוד פלסטין,על איזה פלסטין אתה מדבר?אנ גם לא אמרתי שיחזרו לישראל,כל ההתנחלויות צריכות להתפנות דחוף,לא חסר מקומות בארץ,ולא אמרתי שישראל צריכה לממן אותם,היא רק צריכה לדאוג להם לשטח ,אם לא ידעת אז בעזה יש את הצפיפות אוכלוסין הגבוהה בעולם,יש לך מושג כמה אנשים חיים שם? ולמה אתה לא רוצה שיהיה פה רוב ערבי,מפחד שיאכלו אותך?זה נקרא שנאה מה שכתבת כאן,רק שתדע שאתה חי טוב במקום מישהו אחר (ערבי) שהיה אמור לחיות כאן כמוך,אולי בכל זאת לא רוב ערבי אבל אם כמה מאלה שהוגרו יחזרו זה יקל בדרך להשיג שלום והסכמים

ביילי_007

New member
גם אני חטפתי קללות אנטישמיות...

אני בעד פינוי חלק מהתנחלויות לא כולם, כי לא כולם מזיקות. דרך אגב - שמעון פרס, ביל קלינטון ועוד רבים רבים - תומכים בישראל שפליטים לא יחזרו לישראל כי זה יהווה אסון לישראל. ואני מאמין שיש כבר מדינה פלסטינית, אולי אין לה שם, אבל יש כבר מדינה, ותאמין לי שאני לא שונא אנשים, גם אני באתי מאמריקה - גם שם יש הרבה אנטישמיות, וגזענות, גם אני חטפתי קללות יהודון ועוד כמה דברים כאלה.

קלייר

New member
רק אומר זאת/לת לעם הפלסטיני מדינה

לתת לעם הפלסטיני מדינה,להזיז למען זה התנחלויות ,כי זה שוה את הכל וביילי חמד לא הרבה ירצו לחזור לפה,במקום שהם נמצאים חייהם כבר מבוססים והרבה מהמגורשים מ48 כבר לא בחיים וילדהים לא יחזרו למדינה שלא ברור כיצד תחייה,ויש ויתנו להם לחזור יחזרו למדינה פלסטינית שתוקם ולא לישראל ,והיה ותוקם מדינה לעם הפלסטיני,אני בטוחה שלא ירצו לגור בתוכנו,לאחר הכייף שהיה להם פה,חוסר עבודה,חוסר כבוד עצמי, התיחסות כמו לחיות,אני מכירה הרבה שגרים בעזה ובקלקיליה לא יודעת איך אנו הינו מגיסים אילו חיינו כך, אז תאמין לי ביילי יקר,שאם תקום מדינה ואני מקוה שכן לשם יחזרו חלק אולי קטן מהעם שגורש מביתו אז בוא נחשוב בצורה הגיונית,האם ילדי המגורשים מ48 ירצו לבוא למדינה שלא מוכנה לנכיר בהם כשבים חוקים למדינה

all

New member
וךאחר שיוציאו את ההתנחלויות מעזה

לפתע יהיה שם מקום, למשך כמה ימים הצפיפות שם תרד מ2000 איש לקלומטר מרובע ל-1999 איש לקלומטר מרובע. די עם השטויות האלה, כולם יודעם שהתפוצצות האוכלוסיה בעזה בכלל לאנובעת מהמתנחלים אלא ממה שעושים הפלסטינאים בלילה.

all

New member
חלק אומרים כבשו, אחרים אומרים

שחררו, אני אומר, הייתה כאן נדידת עמים. שזה דבר יום יומי, אם תסתכל על כמה אלפי שנים בהיסטוריה האנושית. נדידת עמים תמיד הייתה מלווה במלחמות, אין מה לעשות נגד זה. יחד עם זה, לא ניתן להסיק ולומר שנדידת עמים הייתה בעלת ערך שלילי לאוכלוסיות הנוגעות בדבר. ובקשר למתנחלים, אם ייתרבו כמו הפלסטינאים, גם להם יהיה צפוף, רע וקשה. אגב, אתה מודע לכך שב-1948 היו כאן פחות מ-1 מיליון איש, יהודים וערבים יחד והיום יש כאן כמעט 9 מליון (בשתי דורות האוכלוסיה הכפילה את עצמה פי-9, ולכן שום שטחים ו/או אדמות לא יעזרו לפלסטינאים המסכנים והצפופים אם לא יטפלו בהתרבות שלהם באופן שטיפלו בו הסינים! אותו הדבר נכון לחרדים ולדתיים. אגב, האם אתה דורש לסלק אותם מיהודה ושומרון רק בגלל שהם יהודים? ואכן השלום בה תמיד אחרי מלחמה.

אבו-דני

New member
ALL ידידי עם אינטלגנט כמוך כאן ...

ALL ידידי, עם אינטלגנט כמוך כאן חזקה שהאמת לא תשמט...ותיפול לתהום התעמולה. שלך האבו

all

New member
למה אתה מתכוון אבו דני

חרוזים לי זרים ואינני מבין את ספת הסתרים

noam011

New member
שמע. אתה מבריק ..............

איזה מסקנות מחוכמות............. רואים שאתה מבין בקושי מה קורה סביבך אתה לא מבין דבר וחצי דבר

למעלה