חברים וחברות

חברים וחברות ../images/Emo124.gif

כמה מילים בעקבות השרשור של אתמול : 1. אני מתה עליכם! על כל אחד ואחת מכם, מה שקרה פה מעיד בענק על איזה פורום יש לנו. 2. לצערי נאלצתי למחוק קטע מהשרשור הזה היות וקצת נסחפנו. אני מרשה להגיד הכול על הכול, אבל אסור בתכלית האיסור לעשות אאוטינג לגולש ולא חשוב מי הוא ו/או מה הוא. אסור לכתוב על גבי הפורום פרטים שיכולים לחשוף אותו וזה ע"פ חוק, זה לא אני המצאתי, לכן להבא : אל תביאו ציטוטים או קישורים להודעות אחרות שהוא כתב, כי במקרה כזה אתם עלולים להיות חשופים לתביעה וחבל. היה נחמד- סבבה, בואו נעצור כאן. להבא שימו לב בבקשה. אין דבר שמיכלי ואני שונאות יותר מלמחוק הודעות, אך במקרה הזה לא הייתה ברירה. אני מבקשת בכל לשון של בקשה : שימו לב מה אתם כותבים. תחשבו 10 פעמים לפני שאתם מפרסמים ובידקו האם מישהו עלול להיפגע מהתוכן המוקלד. באנו ליהנות ולא להתכסח. אז... יאללה הלכתי לישון תראו מה אתם גורמים לי לעשות בשעות לא שעות ..... וכן, אני מתה עליכם ! הכי שבהכי !!

meytall0

New member
האם התכוונת להודעות שלי?

אני לא חושבת שקישור להודעה של מישהו מסויים עלולה להביא לחשיפתו. אני בסה"כ הבאתי קישור של הודעה שנכתבה על גבי פורום פתוח ובחיפוש פשוט של הניק מגיעים אליו. לא רואה בזה משהו בעייתי או לא חוקי. אין לי מושג מי הוא/היא ולא היה שום פרט מזהה, אלא קישור להודעה שהוא/היא בעצמו כתב ואין שם שום עדות לזהותו/זהותה. מיטל

../images/Emo24.gif אני בטוחה יקירתי שלא התכוונת לרע

אבל במקרים כאלו מאוד, אבל מאוד מאוד צריך לשים לב, כי אם הגברת בקטע מסויים תחליט שזה פגע בה- הלך עליך. האמת היא שפעם לא כל כך הבנתי את הקטע הזה של אאוטינג במקרים שהכול חשוף (כמו במקרה הזה) , אבל חוק הוא חוק ואין מה לעשות. אז מיטל, אני מקווה שאת לא כועסת, קורה לפעמים שצריך למחוק ואני יודעת שזה מרגיז. אני מבקשת שלא תיעלבי ותביני שלפעמים יש דברים שמובנים אחרת גם אם אנחנו לא בדיוק מתכוונים למשהו רע. אי אפשר לשלוט במוח ורגש של אחרים,את יודעת... אז זהו, מאחורינו, פנינו לעתיד.
מאחלת לך יום נפלא מקסימה שלי. ארי

לא יודעת מה החוק אבל

זה לא שכתבו את שמה המלא וכתובתה. כולה זה ניקים בפורומים פתוחים. מי שלא רוצה שידעו מי הוא, כותב בניקים, מי שלא אכפת לו כותב בשמו המלא כמוך. להביא קישורים מפורומים פתוחים אחרים נהוג בכול פורום.

נכון יקירתי, מותר להביא קישורים כשזה

בקונוטציה חיובית. כשהעניין נושא אופי נגטיבי - אנחנו בבעיה. בואו לא נסתבך עם אנשים שבשבילם תביעות ובלגנים זה אוכל. בואו נהיה בסדר אפילו יותר מהפאפא האיטלקי. בשביל מה להסתבך ? אי אפשר לדעת מתי הסנטה מאריה תטפס על כאלו. שנהיה אנחנו מוגנים ודי. ככה אני חושבת.

זדשב

New member
לא KDR ולא פנומן. ארי תראי איזה בלגן עשית../images/Emo13.gif

פתחת הודעה על התרחבות (הפורום, כן ?! מהתרחבויות אחרות אני מנסה להתעלם, אוף החגים האלה) ופתאום בלאגן. רצית לפתוח מרפסת, להוסיף עוד קומה , אולי להרחיב את הגינה אבל השכנים...השכנים. מעדיפה את הבית שלנו קטן ואינטימי גם אם קצת רועש וצפוף לפעמים על פני בית גדול שאפשר ללכת לאיבוד בין חדריו .

akavishon

New member
בהצלחה! והרבה בריאות

ואם את רוצה משהו להחלמה מהבלוג שלי, רק תבחרי ותשלחי לי במסר את הכתובת שלך

למעלה