חברים וחברות יקרים

חברים וחברות יקרים

אני רוצה להתיעץ איתכם. ליאת - KISSES שותפתי היקרה היתה אמורה להגיע לארץ ביוני, ואז חשבנו לארגן מפגש פורום . אבל לצערי ליאת לא תגיע, אלא רק בספטמבר. ועכשיו ישנם 2 אפשרויות: 1. לארגן מפגש בזמן הקרוב , ומפגש נוסף גם שליאת תגיע. 2. לחכות לספטמבר, ולארגן מפגש עם ליאת. דעתכן/ם חשובה לי כדי להחליט. סה"כ זה הפורום של כולנו. אם לא נח לכם לרשום פה את תשובתכם אודה לכם אם תשלחו לי זאת במסר פרטי. תודה והמשך יום נעים שלכם רויטל

אופה3

New member
לדעתי האופציה הראשונה

למרות שאני חדשה, אבל אני חושבת שבין יוני לספטמבר עוברים שלוש חודשים, וזה הרבה זמן, וייתכן שיהיו עוד הרבה בנות חדשות, גם כאלה מפורום חתונות, ואז יהיו עוד בנות חדשות וותיקות, וזה יהיה מעניין מאוד האופה

jess ועוד

New member
בחחלט לא לוותר על אף מפגש !!!

כל מפגש קובע כמובן שכשליאת תבוא זה יהיה שלם יותר אבל נעביר לה אותו אחד לאחד

kisses

New member
אני גם חושבת שכדאי שתפגשו עכשיו

הרי באמת תמיד אפשר לעשות עוד מפגש כשאני אבוא

שמופית

New member
אני מציעה לסוע למפגש בלונדון ../images/Emo45.gif

ואם לא.... אז להיפגש כאן מתישהו. יכול להיות ממש נחמד

טוב בנתיים התגובות הם למפגש בקרוב

אז מי עוד בעד? ותתחילו לזרוק רעיונות, איפה , מתי, וכו´...ונתחיל להזיז את העניין...

אתי@

New member
כל המרבה הרי זה משובח ../images/Emo13.gif

אני בעד שני מפגשים (למרות שאני אצטער שליאת לא תהיה).

fila

New member
........./images/Emo168.gif

אני מאוד אשמח להגיע למפגש, חבל שליאת לא תהיה. אני מקווה שזה לא יהיה במקום שלא אוכל להגיע אליו אני גרה רחוק- זוכרות?

סיגל2

New member
בוקר טוב, אני גם בעד שני מפגשים

כי בין כל אחד מהם יהיה הפרש זמן, כך שזה לא נורא למרות שיהיה נחמד יותר אם ליאת תשתתף בשניהם. המשך יום נעים לכן סיגל

danaziv

New member
גם אני בעד מפגש קרוב

עבורי זה יהיה המפגש הראשון ואשמח להכיר אתכן לא רק וירטואלית. כמובן שחבל שליאת לא תהיה אבל נתכנן מפגש נוסף
. לגבי הצעות למקום אחשוב ואעדכןבהמשך...

למעלה