חברים וחברות יקרים

בן הרב

New member
חברים וחברות יקרים

שאלה לי אליכם קורה שאני קורא כאן הודעה מעצבנת של איזה סגן של אלוהים (לא שלך D) אחד שיודע מבין מדוע כל דבר קורה ולמה הרצון הראשוני הוא לענות לו להוכיח או לתת לו בשיניים ואז אני חושב לעצמי למה בכלל לתת להודעה הדבילית הזו במה אז אני שותק ואז אני יושב בצד ורואה איך ההודעות האלו גודלות וגודלות לממדים של מפלצות עד שאין בי יותר את הכח להתאפק סתם רציתי לשמוע חוות דעת

Le Fay

New member
אתה יכול לחשוב על זה בתור שירות

לפורום: לענות מיד, כדי להגדיל את מספר ההודעות שכייף לקרוא על חשבון ההודעות המעצבנות...

למה לומר סגן של אלוהים?

אין לאלוהים סגן. אף אדם קדוש שמנסה להחזיר את נשמותיכם התועות והטועות בתשובה בימינו אמן סלע לא מנסה להתימר להיות אפילו אלפית מהקדוש ברוך הוא ישתבך שמו הגדול והנעלה לעד ולנצח נצחים כן יהי רצון בלי עין הרע אם ירצה הקדוש ברוך הוא ישתבח שמו הגדול והנעלה. וכאן אפסיק למרות שאפשר לספר בשבח ובאי גנות של הגדול והנהלל עד סוף הימים (יום שלישי הבא תזהרו) בלי להתחיל אפילו להגיע לקדושתו של ההוא יתברך שמו של איך קוראים אותו.

Le Fay

New member
וואללה משקיען. הנה, בן הרב - אתה

מוזמן להתאמן עליו (אבל תשאיר לי משו גם).

Le Fay

New member
לזה דרושה יצירתיות: דמיין לך אותו

בדמות נערה ורודת לחיים
לא חראם על הפנינים? תראה מה זה: "ישתבך שמו" - זה אני מבינה מלשון "שובך", כמו ב"שובך יונים". במשמעות של "ילך וישב בטח בחדרי ביתו ויותר טוב לא יוציא האף החוצה" (שזה בדיוק ההפך מ"תצא בחוץ"). והפנינה המופלאה מכולן: "יום שלישי הבא תזהרו" (למה מה - השמיים ייפלו? ובשלישי שעבר לא היינו צריכים להיזהר?).

בן הרב

New member
היית אמורה להבין לבד

שהוא התכוון ליום שישי ה13 וזה באמת משהו שצריך להזהר ממנו כמובן שלי יש פרוטקציה אצל המכשפה

בן הרב , מותר לשאול ממך משהו

מה ז"א ה 13 לדצמבר ? מה יהיה אז ? עוד קריסת מגדלים בארה"ב ? אגב , מותר לענות במסרים

Le Fay

New member
אצל המכשפה הזאת, בטח יש´ך! אבל שישי

ה-13 יוצא אצלנו השנה יומטוב מן השורה -יומולדת לליאור - כך שמה שהמתקן לא מתכוון לשלוף מהכובע ביום ג´, כדאי שיגמור אותו לפני שישי. ממילא לא יהיה לנו פנאי אליו. ובכל מקרה המתקן הזה נשמע די מזוייף, אז אני די מחכה שרבי יקום ויודיע שזה היה הוא, או משו כזה.

בן הרב

New member
שפתיים יישק

איך ירדת לסוף דעתי רק לא רציתי לזרוק שמות כדי שלא להעליב את מי שאין לו

Le Fay

New member
Great minds think alike? אתה השתגעת

מה אתה עושה ער עכשיו? לך ל-י-ש-ו-ן ! (ואני אלך לים).

R a c h e

New member
פיה, הקדמת אותי........

ואני רציתי לספר לכולם
שביום שישי,
13.12.2002,
יהיה יום נהדר!
ליאור יחגוג 35
והשמחה רבה!!!!
ליאור, אני אוהבתותך, גם כשאתה מעצבן...
רחל.

Le Fay

New member
אוישששש. מתנצלת: האמת שיש לך זכות

קדימה בעניין הזה
אבל מבטיחה לא לסחוב לך (ולחנה ולשיר) את זכות הקדימה בחיבוקים ונישוקים!

../images/Emo20.gifמזל-טוב לליאור! ../images/Emo20.gif

זה עוד לא שרשור יומולדת אבל אפשר להתחיל להתאמן... אז מזל-טוב גדול גדול לך (הודעה ראשונה בסדרה)

אתה צודק, יקירי ../images/Emo45.gif

גם אני חושבת ככה. פעם היה כאן איזה נוהל "טרול" , שכשמזהים אותו, מסמנים בצורה כלשהיא שהנה עוד אחד כאן לפננו, ואף אחד לא מגיב. וגם אם כולם משתתפים בחגיגת העליהום הזו, הדרך הכי טובה היא לשבת בצד ולתת לכולם לחטוף ת´עצבים ולא ללכלך את עצמך ברפש. <בן הרב מלא בקושיות באחרונה. מה קרה?>

אני חושבת שכל אדם ראוי לתגובה

גם אם היא תהיה עויינת. תחשוב, האדם ישב, השקיע בכתיבת הודעה, הוא רוצה לשמוע תגובות עליה. אם דעותיו לא מקובלות עליך אתה יכול לומר לו את זה, אבל תגיב. נזק לא יכול להגרם מזה.

לא כל אחד, ממש לא

1. כל מי שכותב הודעה פוגעת, באחד או יותר מהמשתתפים בפורום, אין לו זכות קיום כאן!!!!! 2. הודעות שמטרתן להתפלמס ולעורר מדנים, או סתם "להפרות את המחשבה", לא ראויות לתגובה. ראי למשל את ההודעה הזו של דודnnn. (מצטער שזיהמתי את הפורום עם הזבל הזה, רק רציתי לענות לכבשה תוהה, תשובה רצינית)

בן הרב

New member
אהובתי - עיניים שלי

אני מבין את הצורך העז שיש לך לחלוק על דעתי. אני חושב שזה בא מתוך התגננות מסוימת, שאין לי שמץ של מושג למה את מרגישה צורך בזה. אבל בכל מקרה רק חיזקת את טענותי, אם יושב איזה שהוא מנייק, וחושב, ומשקיע, בהודעה מ ע צ ב נ ת, או כל דבר דומה, אז הוא יותר גרוע מאחד שסתם אמר בא נרד על היוצאים ונדחוף להם הודעה, שהרי הוא השקיע בלנסות לעצבן. את רוצה לומר לי שאני צריך להשקיע בלנסות לענות לו ואם תאמרי OK אז אולי הוא לא השקיע והוא סתם כתב הודעה אז למה לי לרדת לרמה שלו? הבנת חמודה?????????????????????????????? >>>>>ותזכרי בובה אין דבר יותר טוב לזוגיות מלהשלים אחרי ריב<<<<<

למעלה