התקשרתי ל"הוט" והם אמרו לי שאם הם יראו שיש הרבה לקוחות שרוצים שהסדרה תשודר ב"הוט" ,הם בהחלט ישקלו ,אז לכל מי שיש הוט ורוצה מאוד שזה ישודר שם מוזמן ליצור איתם קשר או לכתוב בקשה...... אנא,כל מי שמעוניין, שרשרו כדי שאדע כמה אנחנו
פיברואית ורלי, אני מבין את הכאב שלכן. הוא ברור והוא היה חלק מחיינו בחודשים האחרונים. מתוך היכרות עם המו"מ שנערך בין הגורמים השונים קשה לי להאמין שמחאה ציבורית תסייע. בטח לא במחירים עליהם מדובר. אני צריך לחשוב על זה עוד קצת כדי לראות איך אפשר לסייע לצופי HOT. תשובתי אגב הייתה זהה גם אם המקרה הייתה הפוך. מהות המאבק הייתה להשאיר את הסדרה בארץ. באופן אישי אני בהחלט ממליץ על מעבר ל-yes. עולם התוכן שלהם כל כך עשיר שאם כבר יש הזדמנות ל"הגר" - צריך ללכת על זה. אמי עשתה את זה לפני 7 שנים בגלל "לחיות את החיים" והיא לא מתחרטת. (ורעיון שעלה לי עכשיו ואני צריך לבדוק אותו - מחירים מיוחדים למצטרפים חדשים שעוברים בעקבות "היפים")
אני עומדת לכתוב להוט מכתב די חריף. הם צריכים להתחשב בצופים שלהם וגם להביא את הסידרה לשידור. אני יודעת שהיא תזכה לייטינג גבוה וכדאי להם לשדר. אם לא יעשו משהן בנדון, אני בהחלט שוקלת מעבר ליס.
שלא נהסס להתנתק מהם, אם הם לא יענו לבקשתנו! אם הם משדרים את צעירים חסרי מנוח,ימי חיינו, ובית חולים כללי - אז אין שום סיבה שאת היפים והאמיצים הם לא ישדרו גם!!!! תשלחו גם אתם!