העוגייה של דפנה
New member
"*** הזהיר אותי מטריקו.."../images/Emo85.gif
לפני קובי אני חושבת דפנה אמרה - "יופי, השתפרתם..! עכשיו תחשבו על התנועה, ותזוזו! אפשר לפי הקצב...מי שקשה לו לא חייב... אוקי עכשיו לחשוב!! כולם ביחד!" (והיא עשתה פרצוף כזה של *חושבת* בצורה כ"כ מצחיקה
) ואז היה קובי, שמיד אחריו דנג'ה תחבה (או טחבה?) את הקאזו בין...לא חשוב מה. הכל מתועד! אח"כ איזה גבר שהיה מעולהההה!!! שיר כ"כ טווווווווב
ואז היה איך. והיא אמרה עוד כמה דברים, אני כבר לא זוכרת מה
ואז היא אמרה - "למה אתם מפסיקים אותי? אני מדברת שטויות.." או משהו כזה. אח"כ היה מליון המקסים ואז... פםפםפםםםםםםםםםםם - כישלוןן
הקלטתי אותו אבל אין לי מושג איך אני מעבירה למחשב...
חוץ מזה שאז התחילו להתקשר אליי כל מני אנשים וזה כל שנייה הפסיק את ההקלטה. בושה! אח"כ היה "קח אותה" שדפנה התקדמה לקידמת הבמה ועשתה פרצופים
ואז אמרה - טוב אנחנו מגיעים לשיר האחרון.... שאני מניחה שכולכם מכירים...הלא הוא - פםפםפםםםםם דפנה פיק!!! חח ואז אור היה צריך להתחיל עם ההתחלה הזאת שלו.. ודפנה הייתה עם הגב לקהל והפנים אליו... ואז היא קולטת שהיא מזיעה והיא התחילה לצחוק חחחחחח וזה היה כ"כ מצחיק.. והיא אמרה משפט - "כן.. *** הזהיר אותי מטריקו!" חחחחח קרועה.
לפני קובי אני חושבת דפנה אמרה - "יופי, השתפרתם..! עכשיו תחשבו על התנועה, ותזוזו! אפשר לפי הקצב...מי שקשה לו לא חייב... אוקי עכשיו לחשוב!! כולם ביחד!" (והיא עשתה פרצוף כזה של *חושבת* בצורה כ"כ מצחיקה