היי היי וזאת אני!../images/Emo85.gif
(ז"א, נונה פרגית היא בעצם עוגייה
שהעוגייה הזאת היא איכשהו של דפנה.) טוב אז להמשך סיפורנו
יונתן ואני החלטנו להיות גיבורים, והתקדמנו הלאה לעבר המסדרון... שלפתע, מה ראינו!?!?!?#@%$^$#&#$^@%@%211111
"מלתחות אמנים" הו, כן. על השולחן היו מונחים 2 בקבוקי מים מינרלים של ליטר וחצי -נביעות-, וצלחת חד פעמית עם כמה עוגיות. (אני אצרף כבר תמונה
) ובאתי לצלם את זה ויונתן אמר שרעדתי. או שמצלמה של המוטורולה V3I סתומה. הו, כן. ולזאת תווכחו בתמונות הבאות
בכל מקרהההה! חזרנו חזרה (אפשר לומר חזרנו חזרה? כי חזרנו זה תמיד חזרה.
) אל האולם, וראינו גברת שהייתה מאאאאאאד דומה לזובלסקים. סתם כזה אמרתי ליונתן: " 'סתכל, זאת בטח אמא שלהם..." (מה שאח"כ התברר כנכון!! דיברנו איתה גם אחרי ההופעה. היא מאד חמודה! אחח חמותי לעתיד.) בכל אופן, רצינו לבדוק את סוגיית הצ'לו. ישבנו וחיכינו, כשלפתע עוברים על פנינו בחור בגובה ממוצע עם שיער חלק וזיפים ואישה נמוכת קומה בעלת שיער מתולתל - הלא הם דפנה וטל!!! היינו קצת בשוק... (למה הם נכנסו דרך האולם?) לא הינו צריכים לחכות הרבה עד שאור תל"י זובלסקי וענבל
הגיעו - צעקתי לענבל - "ענבל!" והיא הייתה בטוחה שהיא מכירה אותנו מאיפשהו, כי אחרת איך אנחנו יודעים את שמה?
(הדרך לתהילה נורא מסוכנת.) ואז יונתן שאל אותה מה העניין של הצ'לו הזה, והיא אמרה שזה לא קשור אליהם (ונרגענו!!) ו..זהו נדמה לי
אח"כ שמענו צרחות מבחוץ, וראינו את האחת והיחידה - הלו היא דן-יה (דנג'ה) שוורץ!!!!!!!!!!!1111 היא נכנסה אל האולם והקרינה עלינו את הילת המגניבות שעפפה אותה. וכך הם נכנסו פנימה למלתחות שלהם, והשאירו אותנו בודדים עד לתחילת ההופעה ;[[