חברים, הרצליה.

חברים, הרצליה.

הידעתם? ארבעה מתוך ששת חברי דפנה והעוגיות הם הרצליינים. מי הם? צאו ולמדו. הופעה ביום חמישי, בהרצליה, במקום היחיד שבו המילה "פיתוח" מייצגת עושר. פרטים במצ"ב. חג שמח מאוד. "ליהודים היתה אורה ומצה!"

limors2

Well-known member
חג קרטונים יבשים שמח גם לכם!

הרצליה זה רחוק מידי

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gifדנג'ה נולדה בנווה עמל!

וענבל נולדה בהרצליה (בקיץ הכתום ביותר!), אז אני אהמר גם על האחים שלה. תמר היא בכלל מיבנה. ודפנה נולדה בחיפה! אז אלה אחים הזובלסקים
האתר הישן שלהם שימושי

limors2

Well-known member
לא בעצם החיפה זאת לא דפנה../images/Emo2.gif

אז לא יודעת

היה פשוט נ-ה-ד-ר../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

(רציתי לכתוב אתמול אבל הייתי עייפה מדי, אז קמתי ברבע לאחת בצהריים ורצתי למחשב.) טוב אני לא אלעה אתכם בפרטים מיותרים (כמו שלא הבאתי את המצלמה כי הייתי בטוחה שיונתן הביא ולהפך, או שיצאנו ב9 וחצי מהבית למרות שההופעה הייתה אמורה להתחיל ב9 וחצי - שבכלל בסוף התחילה ב11
) טוב אז הגענו בערך ב10 להרצליה...לכוכב ה8. שיונתן לא הפסיק להתפעל כמה הרצליה משקיע בנוער וכאלה (אבל זה נפסק כשהגענו לאולם של ההופעה -וכשאני אומרת אולם אני באמת מתכוונת לזה!!!-) הממ
באנו לקנות כרטיסים והיו שם שני פקידים כאלה
חופרים בשכל...: אני: *מגישה שטר של 50 ש"ח* כרטיס אחד בבקשה... הפקידה: *ליונתן* אתה לא משלם עליה?? הפקיד: זה בסדר אם פעם אחת אתה לא משלם, אחי... יונתן ואני:
אני: הוא בנדוד שלי!!!!!!!11 הפקידה: הו.
בהחלט הו. טוב אז אני שוב לא אלעה אתכם בפרטים זניחים כמו הכניסה לאולם והשוק שיונתן קיבל ("מה זה? הם מופיעים במתנ"ס!" וכו'.) או בחיפוש אחר הפלייליסט ("יונתן! אין פלייליסט!! אעאע!! מה נעשה!?") או נניח בצ'לו שהיה מוח על הבמה ושתי גיטרות אקוסטיות
("היי! זאת לא יכולה להיות הופעה אקוסטית! לאאא לאאא!!!"). ואז הייתי חייבת ללכת לפשתן (כן גמני עושה פיפי לעיתים.) ואז, מה עיננו רואות!?

היי היי וזאת אני!../images/Emo85.gif

(ז"א, נונה פרגית היא בעצם עוגייה
שהעוגייה הזאת היא איכשהו של דפנה.) טוב אז להמשך סיפורנו
יונתן ואני החלטנו להיות גיבורים, והתקדמנו הלאה לעבר המסדרון... שלפתע, מה ראינו!?!?!?#@%$^$#&#$^@%@%211111 "מלתחות אמנים" הו, כן. על השולחן היו מונחים 2 בקבוקי מים מינרלים של ליטר וחצי -נביעות-, וצלחת חד פעמית עם כמה עוגיות. (אני אצרף כבר תמונה
) ובאתי לצלם את זה ויונתן אמר שרעדתי. או שמצלמה של המוטורולה V3I סתומה. הו, כן. ולזאת תווכחו בתמונות הבאות
בכל מקרהההה! חזרנו חזרה (אפשר לומר חזרנו חזרה? כי חזרנו זה תמיד חזרה.
) אל האולם, וראינו גברת שהייתה מאאאאאאד דומה לזובלסקים. סתם כזה אמרתי ליונתן: " 'סתכל, זאת בטח אמא שלהם..." (מה שאח"כ התברר כנכון!! דיברנו איתה גם אחרי ההופעה. היא מאד חמודה! אחח חמותי לעתיד.) בכל אופן, רצינו לבדוק את סוגיית הצ'לו. ישבנו וחיכינו, כשלפתע עוברים על פנינו בחור בגובה ממוצע עם שיער חלק וזיפים ואישה נמוכת קומה בעלת שיער מתולתל - הלא הם דפנה וטל!!! היינו קצת בשוק... (למה הם נכנסו דרך האולם?) לא הינו צריכים לחכות הרבה עד שאור תל"י זובלסקי וענבל
הגיעו - צעקתי לענבל - "ענבל!" והיא הייתה בטוחה שהיא מכירה אותנו מאיפשהו, כי אחרת איך אנחנו יודעים את שמה?
(הדרך לתהילה נורא מסוכנת.) ואז יונתן שאל אותה מה העניין של הצ'לו הזה, והיא אמרה שזה לא קשור אליהם (ונרגענו!!) ו..זהו נדמה לי
אח"כ שמענו צרחות מבחוץ, וראינו את האחת והיחידה - הלו היא דן-יה (דנג'ה) שוורץ!!!!!!!!!!!1111 היא נכנסה אל האולם והקרינה עלינו את הילת המגניבות שעפפה אותה. וכך הם נכנסו פנימה למלתחות שלהם, והשאירו אותנו בודדים עד לתחילת ההופעה ;[[

"אני אמשיך לנאום עד סוף ההופעה!"

+
אז את ד"ע הקדימו להקת חימום (שקראו לה משהו עם הרבה ד'
) שהיו דיי טובים...אבל נקרע להם המפרט. לאחשוב... בקיצוווור, בא האיש הזה שמסדר את הכלים ומדביק את הפלייליסטים, ואז תמר זיו באה וראתה שהאיש לא חיבר לה את הסקסופון, והיא אמרה לו בצחוק - "אתה מפוטר לאלתר!" או משהו כזה
אבל זה היה בהחלט מצחיק. בכל אופן, ההופעה התחילה... ענבל וטל ואור ודנג'ה ותמר ו...דפנה
עלו לבמה... וצרחו להם "אעאעאעאעעאעאעאעא^%$&%$&%$" ודברים כאלה. בכל אופן- הם התחילו עם השיר "היחידה" שהסרטתי חלק ממנו...שיר ענק!!!!! מה זה אהבתי... ואז היה סלמונלה
אחד השירים שאני הכי הכי אוהבת! ואז אליהו, ותאמיני
הגאוניים! ואז (כמה ואז..!) דפנה כזה אמרה: "ערב טוב!" (וכולם בשקט) "ערב טוב!!!!!!" (וכולם בשקט.) "אני אמשיך לנאום עד לסוף ההופעה!!!" ובנימה נואמת במיוחד: "השיר הבא נקרא חבר ערבי! הוא מן בלדה. ניראה לי." (והכל בנאימותXD זה היה כה מצחיק!!!!!) והקהל היה יבש
יותר מדי יבש
השיר שאחרי היה צריך להיות מסך, אבל עקב המצב הרעוע של קהל דפנה דילגה עליו... ואני חושבת שאז דפנה אמרה - (בצורה נואמת - ) "אתם יכולים להראות שאתם נהנים..! אפילו אם לא.. תזוזו קצת.." אני אומרת לכם, היא כ"כ מצחיקה!!! צריך לפתוח לה שרשור סגידה, ומהר!!!! ואז היה סימפטי.. ושתי בנות כאלה שנראה לי היו חברות של דפנה או לאידעת
באו ורקדו וזזו (לפחות הן).

למעלה