חברים הקשיבו...

חברים הקשיבו... ../images/Emo7.gif

בין המירוץ המטורף של מבחנים ועבודות באוניברסיטה, לא זנחתי את מטרת העל והיא: לקנות את הדיסק החדש, אולם... לא בצליל ולא ב tower records נמצא הדיסק. עדיין לא שווק בארץ. אפילו הכרחתי את המוכר בצליל לבדוק לעומק והוא הוציא מאיזה מחסן רשימת אלבומים חדשים שיגיעו בקרוב לחנויות ואלאניס לא הייתה בנמצא! מיותר לציין שהתאכזבתי קשות... (וגרמתי למוכר לחשוב שאני איזה גרופי חולה נפש), מתי או מתי יגיע האלבום לארץ?!!!!!

ב- 26.7 ...

דרך אגב, שמעתי את כולו - לא משהו. העיבודים טובים אבל הקול של אלאניס טכני מידי - כאילו היא לא מנסה לצרוח בעדינות את הלירקס (כמו במקור)

מלכוש

New member
תיארת את זה יפה..

לצרוח בעדינות.. =]] למרות זאת אני בטוחה שאני אוהב.. =]] איך אפשר שלא??

Rוית

New member
נכון ולא נכון

יש קטעים שזה נשמע כאילו היא צורחת את זה בלי רגש ובמכניות.. אבל רוב הזמן הרשתי שהיא מעבירה את השירים שלה מחדש, בצורה הרבה יותר מפוכחת ומבינה, וקשה לשים לב לזה אבל ששמים, אי אפשר שלא לקבל צמרמורת קטנה ולהנות מהרגע... לדעתי בכל אופן

infatuation

New member
שמעתי רק את הקטעים שבאתר שלה

את פרפקט ממש לא אהבתי, אבל AIRW נשמע נחמד, וYOK חביב... לא יודעת משהו בקול שלה באמת לא נשמע לגמרי טוב. אבל אני מניחה שאהבתי לשירים שלה לא תתן לי לא לקנות את הדיסק הזה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifצליל אצלנו אמרו שבסוף החודש..

טאוור רקורדס בפ"ת לא ידעו על מה אני מדברת..
נעלבתי..ממש. בהתחלה היה נראה שהמוכר לגמרי יודע על מה אני מדברת..הוא כזה "אממ עוד אין אבל שנייה אני אבדוק לך מתי" ואז הוא לא התייחס אלי
אז המוכרת שאלה אותי ואז שעה ניסיתי להסביר לשניהם שזה JLP אקוסטי!
אחרי שהם הבינו סופסוף..הם אמרו שאין להם מושג מתי זה אמור להגיע..

למה לא משהו?

אני חושבת שהאלבום מצויין. העיבודים מצויינים ומפתיעים אפילו, עובדה - הופתעתי לטובה. אני ממש לא רוצה להתנשא, אני אפילו רוצה להסביר, אני מבינה במוסיקה והם פשוט הוסיפו אקורדים שלדעתי נתנו משהו מיוחד ומדהים לשירים. עובדה, הקשיבו לhand in my pocket ב www.myspace.com/alanismorissette ותיווכחו.

העיבודים טובים באמת אבל...

חסר משהו
.. אולי זה הקסם והתמימות שהיה במקור.

למעלה