חברים.. היי!

ggrrrWINTER

New member
../images/Emo99.gif

כל שנותר הוא לחכות לגושפנקה המיוחלת..

Beethell

New member
פתאום הופיע על כל הניקלים במנוע רישומים לא

מוסברים ???

צביקה קרבורטור אכזבת אותי

אין אפשרות שתעשה שיפוץ קרבורטור בלי להשאיר את החותמת שלך על 3/4 מנוע?! בא אליך בנאדם עם מנוע יפייפה מסודר נקי וצבוע... ואתה מחתים לו על כל המנוע את השם שלך? אולי זה שאני שלא מבין למה בשיפוץ קרבורטור צריך לרשום על הכויל ועל פילטר אויר פתוח את שמך. זה ממש לא לעניין...

אח שלי אמיתי לגמרי!

אתמול ראיתי לראשונה את האוטו של "ביטהל" (החצי אוטומטית של מוטי לשעבר) אוטו באמת נראה טוב יצא לי להחליף מילה או שניים עם הבחור והוא סיפר שהוא בדיוק בא מצביקה אחרי כיוון... בקיצור כל המנוע חתום צביקה קרבורטור. אין לי מילה ולו חצי מילה להגיד לרעת צביקה חלילה אבל זה כ"כ לא מקצועי בעיניי במיוחד לא לבחור כמו צביקה. יוסי דברתי על המנוע של "Beethell" ולא על שלך חלילה...

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif קרייזי ,לא הבנתי...

אתה אומר שצביקה רושם על כל חלקי המנוע את שמו ,איך בדיוק צביקה רושם את שמו על החלקים? בחריטה על החלקים? בשטאנס עם צבע? זה משהוא שיורד או לא?

דרורציק אל דאגה זה רשום בטוש מחיק..../images/Emo94.gif

מה שרשום על הקרבורטור בטוש מחיק, זהו שמי ותאריך בצוע הטיפול, על מנת להקל , לברר מתי בוצע הטיפול בקרבורטור לאחרונה. להבדיל מבעלי מקצוע אחרים, אני גאה בעבודתי, ולא מנסה להסתיר אותה, ולא מתיחס כלל לחורשי רעתי. זהו הסמל המסחרי שלי את הנושא ליבנתי עם ערן(+בעל החיפושית המדליקה והמיוחדת ביותר בארץ) והאמין לי הוא יושב היטב בלילה. בברכה צביקה

חס ושלום... אף אחד לא צריך להתבייש בעבודה שלו

אני בטוח שעשית לבחור עבודה מעולה ושהוא יהיה מרוצה ממנה עד מעל הראש... אני אומר... מזל שאתה לא צבעי... היית כותב לו את שמך על כל האוטו?
הכל ברוח טובה כמובן! שבוע טוב!

למעלה