חברים.. היי!

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי צביקה ...

אתה הרי בעל מקצוע טוב ואפילו מקצוען ולא נראה לי שזה רציני לרשום עם טוש על חלקי הקרבורטור את השם שלך ואת תאריך ביצוע הטיפול. אם בעל הרכב ישטוף את המנוע בקיטור אז הכל ימחק או מכל סיבה אחרת.. קבל טיפ: בשביל להיות יותר מקצועי ויותר רציני במעקב אחר הטיפול שלך ברכב אתה יכול לפתוח קובץ excel באופיס וכל רכב שמגיע אליך לטיפול תציין את פרטי הרכב כולל מס" רכב סוג הטיפול מה הוחלף כתאריך הטיפול וכו' ככה אתה תשלוט בעבר של הטיפול מול הטיפול הבא ככה זה יותר רציני ומסודר. מצורף קובץ EXCEL בהצלחה.

דרור תודה על העצה, והיא מיושמת מזמן....

דע לך שהצעתך לא ישימה, ולא אפקטיבית מהסיבות הבאות: כל רכב שמטופל אצלי, נרשם ביומן עבודה, ושם נרשם סוג הרכב, מספר הרכב, שם בעל הרכב , טלפון וכמובן תאריך! אך האם אתה חושב ששאני זוכר במדוייק, מתי טיפלתי לאחרונה בכל רכב ורכב שמגיע אלי? לכן כשעל מסנן האוויר מודבק כרטיס הביקור שלי, ובו אני רושם את תאריך הטיפול, על הקרבורטור בעל חור וחור, רשום בטוש את התאריך, זה מקל עלי מאד, לווודא מתי טופל הרכב לאחרונה אצלי, ומונע ממני דפדוף ביומן, כשלא זכור לי מתי בערך טיפלתי. אין לי מחשב בעבודה, לכן תוכנת אקסל לא אקטואלית בשבילי. תודה לכל המתענינים ובעלי העצות. בברכה צביקה

צביקה אתה צודק

אם זו דרך העבודה שלך שנים מי אני שאבוא לשנות אותה! שיהיה לך המון בהצלחה! ושבוע טוב.

m o t o m a n

New member
לי הייתה ובניתי אותה מאפס

וכשהמערכת עובדת טוב זו החיפושית הכי נוחה שיש

למעלה