t h u m p e r
New member
חברים, היו שלום../images/Emo7.gif
הגיע הזמן להיפרד (לא הגיע הזמן, אבל אני רוצה להספיק להגיב לכם כשתשרשרו תגובות להודעה שלי
), היום בלילה אני טסה לי לעבר גרמניה. הזמר המהולל עברי לידר אפילו חיבר עלי שיר שהולך כדיקלמן: "באמצע הלילה עולה על מטוס שיקח אותך מחלקה ראשונה לגרמניה..." נוגע ללב. יש רק בעיה קטנה... מה הקשר ביני ובין מחלקה ראשונה?! איפה הוא חושב שאני חיה? בנווה צדק?!?! חצוף. אם חלקכם כבר יושבים מול המסך עם טישו והדמעות לא מפסיקות, יש לי בשורה משמחת. ביום שבת הבא אני חוזרת (ה-23 לחודש)
. אתם בוודאי זוכרים את המפגשפורום שלנו (או שלא, לא בדיוק הוזמנתם
). זה היה בסוף החורף, האויר היה נעים, הוא הזמין אותה לגלידה היא ביקשה נקנקיה
סוף סוף נזכרתי בכם והחלטתי שזו הזדמנות מצויינת להעלות את התמונות. ביקשתי מאורעד שתקטין אותן והיא נרתמה למשימה. אני חושבת שכולנו צריכים להודות לה, הרי בלעדיה לא היינו רואים את התמונות המזוייעות. אז הנה העדויות מהארוע המצמרר
וכמה מילות סיכום: היה איזה זמר אחד בעל קריירה מוזיקלית כושלת, נדמה לי שהשם שלו היה גלעד שגב או משהו, כתב והלחין שיר שדורש ציטוט בהודעה שלי- "רק נוסע לשבוע, אבל הלב מפחד לא לחזור..." למרות שהפורום הזה במצב גסיסה מתמיד, והוא רוב הזמן רק ישן ואוכל (סיפורי אוכל שמופיעים להם פה ושם
) אני אתגעגע אליו. אני אתגעגע לכולכם. ולסיום אני פשוט חייבת- תהנו מהחום ומהלחות בארץ
הגיע הזמן להיפרד (לא הגיע הזמן, אבל אני רוצה להספיק להגיב לכם כשתשרשרו תגובות להודעה שלי