חברים החיים מזה יפים

חברים החיים מזה יפים

שירשור של דברים טובים שהיו לכם היום אפשר אחד ואפשר 70 כמה שתרצו כל המוסיף הראי זה משובח חיחיחיחי

יום סבבה

היה לנו ריצת 60 מ היום ועשיתי את זה בזמן הכי טוב 9.9 אומנם 9.3 זה 100 אבל אני ישתפר בעזרת ה!

shikole

New member
חחח אז לי?

מממ הלך לי טוב בשיעור מתמטיקה יענו הרבה זמן שאני לא משתתף והיום כזה סתם דיברתי קצת השתתפתי והמורה שיבחה
חחח סתם דפוק ממ התבטל היסטוריה, חח כן זה די נחמד אז במקום זה למדתי 3 שעות סדנאת אמנות, יענו שמציירים ומפסלים וזה....חחחח (אני במגמת אמנות) ככה שהיה נחמד היום אפילו שזה 10 שעות לימוד ביום הזה זה משו טוב, אבל זה לא היום, זה אתמול חח..אז ככה, אנחנו המשצים מודיעין עשינו סמינר בפתיחת שנה וזה..כמו שאתם יודעים אנחנו די מסודרים וזה, אז החלטנו על מה אנחנו עושים השנה, אז חוץ מלהדריך פרחי משצים השנה, יש לנו גם כמה פרוייקטים בית ספריים וגם חוץ בית ספריים..
אז אחד מהם זה להתרים ל"לתת", אז אתמול התחלנו תהתרמות אנחנו עומדים בכניסה לסופר ומבקשים שיקנו כמה מוצרים ויתרמו וזה מסודר עם ההנהלה והכל
אזזז ביום אחד עשינו 12 ארגזים מפוצצים מצרכים ואוכל שלארוחת החג לפחות יהיה לכמה אנשים שאין להם, שיהיה להם מה לאכול בארוחת חג
ואנשים מזה שיבחו אמרו שאנחנו עושים מעשה מקודש וברכו וזה, והיום זה ממשיך ככה עד יום שישי
היה נחמד ביווותרר וזייהו אולי אני אלך גם היום למרות שזה לא המשמרת שלי חח חיים טובים לכולם

ניצניזם

New member
בת דודה שלי התחתנה!! סיון!!!

והיום הלכנו לפתוח איתה ת'מתנות והכל והיה פשוט כיף!! :) עוד משו- סיון!!!!!!! אנחנו חיבות ללכת לדבר לא עם מושא.. אלא עם רוני.. גם ירושלים ירושלים יכולים להתרים בכניסות של סופר!!~ צריך לשתף אותנו בזה גם!!!!!!! אנחנו נחשבים (עדיין........) לאותו המחוז!!! צריך להתאחד! כמה שיותר מהר... שניצ!

וואו

עשינו מסיבת פתיחה בביתר והיה מזה כיף חוץ מזה ששני חניכות לא רצו לעזוב אותי כל הערב וקרעו אותי אחת קפצה עלי שתים משכו לי את הידים ועשו הרבה בלגן

למעלה