חברים, הודעה נואשת

MEIMIS

New member
עצות ליועץ

1. זה לא מצחיק 2. זה בכלל לא מצחיק דרמבויי.. אין לך עבודה מובטחת מהקורס? או שמסדרים גם אצלכם רק באילת וכאלה? תחפש באמת עבודה בבאר אקטיבי...

D r a m b u i e

New member
מבטיחים לסדר

ואז שולחים אותך לארקפה "מחפשים שם ברמנים, לך" ואומרים לך : אתה רואה? עומדים בהבטחות... יש לי קצת בעיה עם בר אקטיבי, רובם זה טונה של סחיבה, ולי יש אסטמה קשה. זה לא אומר שאני לא יכול לסחוב, להעביר חבית מפה לשם, להכניס ארגזי שתייה וכו'. אבל לעבוד בעבודה שמבוססת על סחיבה לפחות שעתיים לפני האירוע, שמדובר על הרבה סחיבה ברצף, זה קצת בעייתי עבורי.

MEIMIS

New member
מייק!!! שנים...................

לאן נעלמת? אתה עובד עדיין במלצרות?

D r a m b u i e

New member
חברים, הודעה נואשת

סיימתי קורס ברמנים לפני כחודש (אפילו בהצטיינות למרות שזה לא עוזר מי יודע מה). אני מסתובב בחודש האחרון בערך בכל הברים באיזור ת"א והשרון, וטרם מצאתי עבודה. הלכתי ברגל את כל רחובות, רוטשילד, לילנבלום, שיינקין, אלנבי, קינג ג'ורג', דיזינגוף, בוגרשוב, בן יהודה, הנמל, כל הרצליה פיתוח, כל איזור התעשייה ברעננה, כל הים בהרצליה, כל רמה"ש, כל קריית עתידים. עשיתי את זה במשך כמה לילות ונכנסתי בר אחר בר, אף אחד מהם לא מחפש ברמנים. אם מישהו שומע על מקום שמחפש ברמן שאוהב אלכוהול, רוצה לעבוד קשה, מוכן לכל התנאים בערך ולכל משמרת, נידחת ככל שתהיה, אני יותר מאודה לכם, אני פשוט מיואש!!! אפשר כמובן גם בפרטי, אני מניח שלא רוצים להפוך את זה לפורום מחפשי עבודה, אני פשוט לא יודע מה עוד לעשות...

siete

New member
מוש ודרמבוי, הצעות...

מוש, אולי תוסיף באזור הלוחות בפורום: "לוח דרושים" ו"לוח מחפשי עבודה"? אולי זה יעזור פה למשהו. דרמבוי, מישהו אמר לי שלפעמים קל יותר למצוא עבודה בפאב שאתה נוהג לפקוד אותו. אם הבעלים או הברמן מכירים אותך בתור "קבוע", לפעמים זה עוזר. וגם אתה יודע מתי לבקש - בקטעי זמן הקצרים והנדירים הללו שבהם בדיוק מחליפים ברמנים. אבל אל תיקח את העצה שלי... מעולם לא חיפשתי ברצינות. אה, ועוד משהו, תבוא לבוש במשהו שהיית לובש לו היית בא לעבוד שם - הלבוש משתנה מבר לבר כמובן... בהצלחה!

Orrza

New member
בדרך כלל הברמנים סוחבים בסבלות

ועובדים קשה לפני המשמרת... הקטע הזוהר בעבודה קיים לעיני הלקוחות שרואים רק אותו, ולא את העבודה של אחרי ולפני. א. אל תתיאש, ותמשיך לנסות ב. תיכנס אפילו לאר-קפה בינתים. גם יהיה לך מקור הכנסה, וגם תוכל ללמוד קצת על קפה, דבר שמאוד מזניחים אותו בקורסים. כל פיסת ידע מקרבת אותך לשלמות...

D r a m b u i e

New member
עבדתי בבאר, אני יודע שסוחבים

אין לי בעיה עם זה. אבל בתור חולה אסטמה, ללכת מראש למקום שחלק גדול מהעבודה שם זה לסחוב, נראה לי מוגזם ולא נכון. אני הולך לבוש כמו מישהו שבא לבלות במקום. וכשהלכתי למסעדות הלכתי לבוש למסעדה. אני באמת משקיע ומתאמץ, אבל רוב המקומות פשוט לא צריכים. שאר המקומות לוקחים פרטים "שיהיה". האמת שזה די מדהים אותי, חשבתי שהשוק הזה מלא עבודה. מסתבר שאם אין לך קומבינה אז כמעט בלתי אפשרי למצוא עבודה. לצערי אין לי מקום שאני שותה בו קבוע, אין לי כסף לזה, והמצב נעשה רק יותר גרוע, כי בינתיים גם אין לי עבודה. ההצעה ללוח נראית לי מאוד חכמה, אנחנו, גולשי הפורום, נרוויח. וגם בעלי הפאבים ירוויחו מהעניין. פרסום חינם, מה רע בזה?

siete

New member
למה שתהיה עבודה?

לפחות בירושלים יש המון מקומות עם ברמנים ממש, אבל ממש גרועים. אפילו אם אתה טוב, למה שיקחו אותך אם הם יכולים לשים מאחורי הבר סתם מישהו שהם כבר מכירים, או מישהו שרק נראה טוב? ממלא כולם רגילים לרמה הנמוכה של הברמנים... יש בוגרי קורסים כמו זבל, וכולם רוצים להיות ברמן כי זה 'קול'. זה כמו שפעם כולם מיהרו לקחת קורסים ב'עיצוב אתרים'. כי מחשבים זה 'כסף קל'. אני מקווה שהבועה תתפוצץ גם כאן... אם אתה מחפש עבודה, נסה לעבוד במלצרות באיזה פאב או מסעדה עם באר. ובמהלך עבודתך תתחבב על הברמן ותראה שאתה יכול להיות לו לעזר - זו גם דרך להכנס לעסק.

amircn1

New member
כמו שאתה בטח כבר יודע

השוק מוצף בברמנים שסיימו את הקורס אז התחרות קשה, וגם לי נראה שעדיף שתעבוד במלצרות קודם ולאט לאט תיכנס לעסק (כמה לפחות 2 חברים שלי עשו) אולי תנסה לחפש באולמות אירועים, להיות ברמן של חתונות ובר-מצוות זה לא כל כך גרוע (למרות שתמיד יש את האנשים שמציקים, תכין לי משהו נחמד עם ספרייט וכאלה שלא מבינים בגרוש...)

siete

New member
אני הייתי מתה לעבוד בחתונות

זה נראה לי ממש כייף! כולם שמחים ממלא - אז לא צריך לבדר אותם. ולרוב זה לא חשוך מעושן ורועש כמו פאב. ז"א תנאי עבודה יותר טובים. הבעיה היחידה שברוב החתונות האלכוהול כלכך גרוע שזה ממש מבאס לתת אותו לאנשים בתוך קוקטייל...

MEIMIS

New member
../images/Emo45.gif נכון...

איזה מעצבן זה להגיש למישהו פיזנג של איזה חברה לא ידועה עם וודקה גולד..

amircn1

New member
לפעמים יש בונוס

בעל השמחה מביא משקאות משל עצמו ולפעמים מרוב שמחה הוא שוכח לקחת את השאריות ... וככה ברגע שנגמר האירוע אפשר לקחת הביתה לאוסף (ככה השגתי אבסולוט וסמירנוף)

Orrza

New member
אני עובד בחתונות!!!!../images/Emo66.gif

זה יופי טופי, אבל לא לשכוח שברמנים בחתונות ואולמות אירועים עובדים הרבה יותר קשה מבחינת "לסחוב" ולהעמיס... יש אנשים שמחים, יש דאחקות על כאלו שלא מבינים כלום, ויש אנשים שלצערנו הופכים לחיות כי האלכוהול בחינם. דווקא במקום שבו אני עובד האלכוהול מגוון מאוד, ולפעמים איכותי, תלוי מה מזמינים מראש... ועוד דבר, להתחיל כמלצר זה לא נכון. אם השאיפה שלך היא להיות ברמן, תהייה ברמן. כשמתחילים משהו חדש כ"פשרה", קשה מאוד להנות ממנו וכל הזמן נצטרך להיות "עם האצבע על הדופק" כדי לא לפספס שעת כושר. דע מה אתה שווה ותכוון גבוה ככל האפשר, אם החלטת להתחיל לעבוד כמלצר (לא שזה רע) אל תצפה ליום שבו תהפוך לברמן, הוא יהיה רחוק מאוד ולך תדע אם יגיע בכלל...

siete

New member
אז אולי תסדר לי עבודה?

בירושלים? אני יכולה לסחוב...

marsala

New member
דרמבוי מקווה שלא תתייאש בקלות

זה יכול לקחת המון זמן עד שתקבל הזדמנות, ניסית במסעדות איכותיות? MOSH

shayzzz

New member
תנסה במסעדת אפרופו במגדל האופרה בים

ואם לא אז יש לך את כל הרשת..

אוקי....

שלשום הייתי בחתונה והיה שם בר אקטיבי הבר האקטיבי הגיש טאקו טאקו עם ספרייט ובשביל ההתלהבות הגיש טאקו טאקו עם ספרייט וטיפה פיזאנג,שרי,קראסו כחול וליקר בננה בשביל הצבע..... ועכשיו השאלה שלי למה לעזאזל האלכוהול בחתונות הוא ממש זול לא יכלו להשקיע קצת ?

Orrza

New member
כי אנחנו בישראל ולכן:

לפני כל משפט יש להוסיף את ה"כי אנחנו בישראל ולכן"... 1. אנשים לא מבינים באלכוהול ממילא ומתלהבים מהצבע. 2. האלכוהול האיכותי יקר, ואם תרצה בר אקטיבי במחיר אטרקטיבי אז זה מה יש. 3. בעל האירוע חוסך כרגע, אם הוא רוצה אלכוהול איכותי ומוכן לשלם, הוא גם יקבל. 4. גם בעל האירוע לא מבין באלכוהול גם כן. 5. באר אקטיבי מנוהל בד"כ ע"י שני חיילים משוחררים (וזה במקרה הטוב). 6. שני החיילים המשוחררים לא יודעים בכלל שטאקו-טאקו זה לא באמת טקילה. 7. בר אקטיבי זה יותר "כוסיות" שרוקדות לך עם אבטיח וקשים מאשר "באר". 8. שרשראות הפרחים המצועצעות שלובשים עובדי הבאר האקטיבי עולות יותר מהבקבוק הכי יקר אצלהם.... רוצים עוד? אני בדרך להעלות מופע סטנד אפ...

למעלה