חברים הגדירו נא לי

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
חברים הגדירו נא לי

היה לי הלילה חלום לא צלול , לא ידעתי שאני בחלום אבל האני בחלום היה בעצם אני כלומר לא דמות "אני" שעשתה מה שבא לה אלא ממש נראה לי שאני שלטתי בה ואמרתי לה מה לעשות ומה להגיד אז זה נחשב חלום צלול למרות שלא הייתי מודע בכלל שאני בחלום? או שככה חצי מהחלומות וכרגע אני לא זוכר שזה ככה? וסתם משהו משעשע למדי: פעם בהתחלה ששמעתי על חלומות צלולים ממש ממש נמשכתי לנושא ומאד רציתי כל הזמן שיהיה לי וכמובן לא היה לי. לילה אחד היה לי חלום ממש מגניב (כמו איזה הפקה מרהיבה של חלום עם הרבה דמויות ועלילה וממש יפה) ואחריו היה חלום שהיה כולו באוטובוס שנסע חזרה מההצגה/סרט של החלום שעבר . כלומר כל מי שהשתתף בחלום הקודם נסענו ממנו בחזרה. ואז ניסיתי להראות לאנשים שאנחנו בתוך חלום צלול. כנראה התת מודע הסיק שאני מאד מיואש שאין לי חלומות צלולים אז הוא צחק עליי. התחלתי לדבר עם האנשים בחלום וניסיתי להוכיח להם שאנחנו בחלום. אבל אףאחד לא היה מוכן להאמין לי וזה היה ממש מעצבן. אפילו התחלתי לזרוק אנשים החוצה מהאוטובוס בזמן שהוא נוסע רק כדי להוכיח להם שאם זה לא היה חלום לא הרי לא הייתי עושה את זה. לא יודע מה איתכם, אני מוצא את זה מאד משעשע

wee man

New member
זה לא... ../images/Emo130.gif

חלום צלול זה שאתה מודע לזה שאת חולם, לא יותר מזה. מכאן מגיע השאלה שלי, בחלום השני שסיפרת עליו, ידעת שאתה חולם או פשוט ניסית להגיד את זה לאנשים ולשכנע אותם? כי אתה יודע, לפעמים קורה שאתה אומר שאתה בחלום אבל אתה לא יודע את זה... שלך, ינון

IC4

New member
זהו זה באמת מעלה בי את החשש

שמעולם אפילו לא היה לי חצלול למרות שאני מתימר להגיד שהיה לי אחד ונורא קצר לא מאלה שהוזכר פה אלא אחד שבאמת נראה לי הייתי מודע לזה שאני בחלום עקב בדיקת מציאות שקרתה מעצמה. כי אנילא יודע ממש איך לתכנת את עצמי לעשות בדיקת מציאות בחלום גם אמרו לי להסתכל על כפות ידיים שלי בחלום ואיך לעזאזל אני אמור לעשותת כזה דבר בחלום בכל מקרה זה לא היה צלול , פשוט זה היה חלום רגיל שהדמות שלי ניסתה להוכיח שזה חלום... אם הייתי מודע לזה שזה חלום, אז הייתי שולט בחלום עצמו יותר למרות שנדמה לי שהיה קטע שרציתי שאמא שלי תבוא והיא באה ואמרה איזה משו אז אני לא יודע כבר מאד מבלבל אני אלך עכשיו למאמרים לקרוא על ווילד ומילד יותר

דנה^^

New member
חיחי.... :)

טוב כמו שינון אמר זה לא היה חלום צלול עוד משו- אתה לא אמור לתכנת את עצמך לעשות בדיקת מציאות.. אתה אמור לעשות בדיקות מציאות (הרבה) במשך היום ואז סביר להניח שגם בחלום תעשה בדיקת מציאות. תת סעיף עוד משו אתה לא חייב להסתכל על הידיים בחלום, אף פעם לא הסתכלתי עליהן, אבל אם אתה רוצה פשוט תנסה לזכור ולחפש אותן בחלום..

../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif../images/Emo12.gif

כל התגובה שרשמתי נמחקהההההה
אוף עם המחשב הזה
אז בקיצור, רשמתי שגם לי קרה כמה פעמים שהיה לי חלום בהמשכים, ופעם חלמתי חלום שלכל דמות היה מקום מסויים וממש חזרתי לחפש אותן, ציירתי מפה של המבנה בחלום, ואפילו נירדמתי בחלום... אני אלך להוציא את עצבי על האוכל... צ´או

wee man

New member
יש פער של כמה צעדים בין ../images/Emo130.gif

חלום צלול לשליטה בחלום. מנסיון אישי אם רמת הצלילות בחצלול נמוכה הסיכו שתצליח לשלוט בו טוב הוא נמוך. בכל מקרה אתה לא חייב לשלוט בחלום כדי שזה יהיה חצלול. שלך, ינון

למעלה