חברים האם זה מקובל

חברים האם זה מקובל

שחברה באתר שולחים הודעות נוסח:אפשר לזיין אותך? האם אפשר לחסום פה מישתתפים? וסתם כך זה שאני אנוסה לא הופך אותי לזונה של אפחד אני נשארת אותה חני ואולי יותר טובה אל תחשבו שהבנות פה קלות להשגה כמו החרדיות הרגילות. ולסיום באנו לפה לשוחח להכיר למצא עוד חברה בראש אבל לא לזיונים כבדו אותנו

בטח שאפשר לחסום

א. יש לך אפשרות במסרים לחסום משתמש שמתנהג בצורה כזו. ב. את יכולה לדווח עליו. ג. מי שעושה את זה , הוא דוחה ומגעיל. אנחנו אנשים בוגרים שבאנו לשתף חוויות. ולהתייעץ. ומי שמתנהג כך מקומו לא כאן. אני חושב שכולם מסכימים איתי...

מתבי6

New member
קודם כל הוא דוחה ומגעיל

דבר נוסף הוא מאלה שמוציאים שם רע לקבוצה שלמה כאילו שרק זה מה שבראש שלהם. לדעתי את צריכה לדוח עליו ואם אפשר אז לחסום לפורום. אבל זה לא יעזור כי סוטה אמיתי אם רק יתיחסו אליו, ימצא דרכים לחזור בכל זאת. פשוט להתעלם כאילו הוא אויר. (אם את צריכה עזרה, את יודעת את הכתובת...)

גנדרן

New member
לא מקובל

בכלל לא מקובל, הייתי שמייח אם היית מפרסמת כאן שמות הניקים הללו, כדי שכולנו נדע מי המניאקים שמסתובבים פה...

מתבי6

New member
אני מת על השיר הזה

אפילו הבנות שלי (גן, וביה"ס חרדי) מכירות את הפזמון

עץ שתול

New member
להוי ידוע לכולם ../images/Emo124.gif

אנחנו לא אנוסים כי אנחנו מחפשים זיונים!!! יש כאלה שקשה להם לקבל את זה שזה בא לנו מהשכל

asaf0266

New member
זה אחד הסיכונים באינטרנט, ....

אנחנו צריכים ללמוד מטעויות הדמויות מהתנ"ך כמו דינה, דיברית וכו..

senhadrin

New member
דפוקים בשכל ???????

מעניין מאוד שבבתי הסוהר יושבים(רוצחים-אנסים-גנבים-שודדים-וכוך') 95אחוז הלא דפוקים אז מי דפוק בשכל???????????????

מי שחושב

שבחורה שלא מאמינה היא זונה ומטומטמת הוא דפוק בשכל בית סוהר לא יעזור לו

אJוכי

New member
הוירטואל, הוא המציאות במסכה..

מאחורי כל כינוי, יש אדם. אדם בעל אינטריגות, בעל כוונות, ובעל מידות טובות יותר או פחות. בדיוק כמו בחיים הרגילים, כך גם כאן. המחשבה מה לעשות עם אדם שאיננו יודע להתנהג, מריכה להיות מועתקת מן העולם המציאותי. בעידן של היום, לא חסרים אנשים שיחסם לנשים הוא ככלי חפץ. לא נותר לי אלא שהצטרף לשאט הנפש המובע כאן כלפי אותו יצור שאיננו ראוי להיקרא אדם. ולאחל לך שתמצאי רק טוב, יחד עם התקווה שאירועים כאלו, לא יוציאו אותך מחברתנו. שבוע טוב

חני מתוקה

תתפלאי, אבל זה לא מקובל, לא רצוי, אבל מצוי לאלפי רבבה. ושיטות השווק והציד שהמין הלא יפה מפתחים עם הדורות הולכות ומדרדרות, פני הדור כפני הכלב. אני זוכרת שבתחילה לקחתי קשה, אך התעלמתי. היום אני צוחקת לעצמי עם כל הודעה שכזו. מובן שאין כל היגיון במוחו של השולח, ובטח שאת לא אמורה להפגע מזה. כמו שלא תפגעי אם טיפש העולם יאמר לך מילה. עוד דבר, שימי לב שאחד ששולח לך הודעה "אפשר לזיין אותך?" הוא אחד שאת מיד פוסלת ואף חוסמת, אבל הזהרי מה'מתוחכמים' יותר (לא באמת מתוחכמים) שידסקסו על הא ודא, ומטרה אחת בראשם. אחרת, אין הסבר מתקבל על הדעת לעובדה שרק בני המין הלא יפה מוציאים מסרים עלובים שכאלה תחת ידם... אלא אם כן הכרתם בעוד צורה. אלא אם כן את מעוניינת. וגם, לכל כלל יש יוצאים מן הכלל. יש הרבה קשרים טובים שנוצרו דרך מסרים. בזהירות עם זה.

למעלה