חברים דילמה...?!?1

מר קו23

New member
חברים דילמה...?!?1

האם יצא לכם להכיר מישהו/מישהי דרך הטלפון עד שהגעתם למצב שאתם מרגישים ממש מתאימים , אבל עדיין לא יצא לכם להיפגש או לראות תמונה ?? מה הייתם עושים שלאחר שנפגשתם או ראיתם תמונה לא ממש אהבתם את מה שראיתם, לא הרגשתם כימיה??? האם להמשיך לדבר או להפסיק או להגיד שאין מצב לזוגיות?!?!!? בהצלחה......

אמממממממממ

זאת אחת הבעיות הכי קשות לדבר עם מישהו עד כדי משיכה וכשמתראים הכל דועך גודל האכזבה כגודל הציפיה... מה אני הייתי עושה? נראה לי מתנתקת סופית כי זה היה מוריד לי לגמרי

אז במקרה הזה

אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו תמשיכו להיות בקשר טלפוני וזה בלתי נמנע שתיפגשו אחת ל... אחרת זה יהיה לא מנומס

מר קו23

New member
הקטע שעדיין לא ראיתי אותה או שהיא

ראתה אותי , אז זה יכול לעבוד לשתי הכיוונים...

מר קו23

New member
חשבתי לעצמי עד שתקרב לגשר

לשאול אותכם מה אתם הייתם עושים, כי זה מצב שכמעט כל אחד היה בו...

לא נכון

אני לא הייתי במצב כזה טוב אולי כי זה בגלל שאני לא נותנת תטלפון שלי לזרים... תראה אותה ואם היא לא תמצא חין בעינך עדיין יש את המושג ידידים, לא?

חינוך

מה

העכביש2

New member
רגע קושקושית אז אולי אפשר .....

את הטלפון שלך?
תיאור קצר שלי: אני רגיש, סימפטי, בעל חוש הומור שיודע לפנק ולהתפנק! מתאים לך?

אמממ ../images/Emo4.gif

אני רגישה עושה הכל להשיג מה שאני רוצה ובדר"כ משיגה אוהבת לאהוב ושאוהבים בחזרה עקשית עם זאת גם ותרנית אוהבת כמה שיותר להנות מבחינת יופי: מתולתלת עם גוונים.. גובה1.55 משקל 45 מה עוד....? מתאים לך? אולי נפתח שירשור כזה של ניתוח אופי ויופי?

נועם m

New member
אממ...

קודם כל- יש הבדל בין תמונה לפגישה. אם ראית תמונה ולא מתת עליה אני לא חושבת שצריך לשלול לפי זהץ אדן יכול לשדר משהו שונה לחלוטין מהמציאות בתמונה. אם נפגשתם ולא הייתה כימיה זה כבר שונה- אין סיבה לדעתי להמשיך קשר כזה. בדרך כלל אם לא הייתה כימיה פנים אל פהים קשה בכל מקרה להמשיך את זה טלפונית.

העכביש2

New member
מסכים עם נועם......../images/Emo27.gif

לפעמים התמונה יוצאת חרא ברה ובמציאות הדברים שונים לחלוטין -- גם מבחינת יופי וגם מבחינת אופי.... "גם יפה וגם אופה"

נועם m

New member
מה נסגר עם הגברים פה בפורום?!!

זו כבר פעם שניה בשבוע האחרון שהמשפט המטומטם הזה מופיע! תאפו בעצמכם!

מר קו23

New member
אישה כנסי למטבח ואם לא נאה לך

את יכולה עדיין להכנס לשם..........

למעלה