חברים! גשו הלום!

דיאבלו

New member
ושכחת הכי חשוב

שזו השמחה לא משנה שזו אחת המדינות העניות בעולם משנה שכולם עם שמחה אמיתית בעיניים מין שילוב כזה של שכרון חושים ואהבת החיים בגלל זה אני אוהב את ברזיל אה... וגם בגלל הברזליות
די.

ברוכה הבאה דונה פלור

אני שמחה שאזרת אומץ וכתבת שולחת לך חיבוק חם וחזק מכל הלב
אגב,תדעי לך שהפורום הזה הוא בית חם ואל תשכחי זאת לעולם! בהצלחה ענת

ירקרק

New member
דונה כפרה - ברוכה הבאה!

הלוואי עלי כזו עברית... ברוכה הבאה! מאחל לך המון הנאה! ירקרק שכבר לא מרגיש דנדש ואפרופו "השפה העברית" מהי מילה בעברית, בת שלוש אותיות, מתחילה ב ז´ מסתיימת ב ן´, ויש את זה רק לגבר?! מהי מילה בעברית, בת חמש אותיות, מתחילה ב ז´ מסתיימת ב ן´, ויש את זה רק לאישה?! בין הפותרות נכונה יוגרל פרס בעל ערך מוסף (התשובות והפרס לקראת הערב)

dona flor

New member
זה קל...

אפילו אני יודעת... הראשון - זקן! השני - זכרון! צודקת?

ירקרק

New member
אני שמח לבשר לך....

שאת רק חצי יודעת... והפעם לשם שינוי - "חצי עליון" רוצה לנסות שוב? כדאי לך להתאמץ... יש פרס שווה!

redredole

New member
dona flor

ברוכה הבאה. בואי הכנסי מושיט לך יד אחזי בה ושבי איתנו. הקפה בדרך

עוד לא יבשה הדיו במדפסת...

ואת פה מעולם לא הגיבו כל כך מהר להזמנה שלי.
תתחלי לרקוד סמבה, אנחנו כבר נצטרף.

און&און

New member
כולם יודעים ש..

חיפה אלופה!
יופי,טוב לראות אותך כאן אז באמת ספרי קצת על עצמך קצת כאן או בכרטיס האישי ותרגישי בבית.. און.

dona flor

New member
חיפה????

על מה אתה מדבר? אני אדומה לגמריי... הפועל, הפועל, הפועל ת"א. זו קבוצה!!!!!

און&און

New member
../images/Emo93.gif

הסתבכתי.. ואם אומר ששם אני ואסקו דה גמה?! רק אל תגידי ריוורס... אישה שאוהבת כדורגל זה מצרך נדיר במחוזותינו אז יש לך נקודה לזכות
למרות שכדורגל זה לא הספורט שלי..

ברוכה הבאה

ולא הבנתי איפה בדיוק הבעיה שתכתבי שגיאה? אנחנו עושים שגיאות כל היום אז מה? אחר כך באים לפה ומתחבקים

בנות...

גם אני חדשה יחסית, כותבת מעט, ממש לא פייטנית, כמו הכשרונות האחרים פה בפורום, ובכל זאת, קיבלו אותי פה
אז יאללה, ציפור, להסיר את מעטה הבושה, ולעוף לפה מיד. דונה דונה דונה דונה, דונה דונה דונה דון. עם קולי הצרוד, שרתי לך... מה יותר מזה?! חוצמיזה, שפת אימי היא לא שפתי...
מחכה לכן עם כוללללםםםםםםםם. רשפים

dona flor

New member
תודה ושוב תודה!

אהבתי את השירה שלך...אולי נעשה דואט? אבל עכשיו הולכת להכין צהריים לרעבים שבדרך! יש למישהו רעיון? פרררררררררררררררר עוד פעם שניצל??? ביי בינתיים! וחיבוק אוהב לכולם

דונה ברוכה הבאה.. ואחרי שקראתי הכל

נראה לי בכלל שהיית פה כל הזמן נכנסת לקצב (טוב נו זה בגלל הסמבה) שמרת על רצף והכי הכי דיאבלו קיבל אותך בחום אז שיהיה בהצלחה!!! סינ דרלה

birdy7

New member
אחרי כזו קבלת פנים...

והצמידות המדהימה לברזילאית (como vai?
) לא נותר לי אלא להצטרף בחום לחיבוק ולקבוצה (קשה שלא להיענות לכם חבר´ה...) ורק להוסיף ולשבח את ה"גברת מנהלת" (זו אני פסי, החלפתי...) שיודעת "להזיז" הרים... ואתכם על שיודעים "להביא" כזו קבלת פנים שפשוט אי אפשר לעמוד מנגד נכנעתי "המעופפת"

מייקי69

New member
בירדי!!!! דונה!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה גיבורות!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך התרגשתי, יאאאאאאאאאא!!! עד דמעות כמעט !!!!!!!!! הלוואי ואני הייתי יכולה ככה להתגבר על הקשיים ועל החששות!!!! כל הכבוד!!!! אז הנה, קבלו עוד מאלאן חיבוק-בוקים!!! ויאללה - להשתלב!!!! אם בריקוד ואם בתעופה!!! זהו זה! עכשיו אתן בפנים. אחות ועוד אחות - למשפחה הגדולה פה!!!

והנה הציפור באה!! ../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה, חמדתי.. ראיתן?? ראיתן איך אפשר בקלות לצאת מהחושך אל האור???
מתה עליכן!

למעלה