חברים! גשו הלום!

חברים! גשו הלום!

תראו. יש לנו בצללים שם שתי בנות חמד. האחת - סתם מתביישת ואוספת אומץ להצטרף גם בכתיבה.. בואו נקרא לה "ציפור"
השניה - עברית זו לא שפת האם שלה.. יש לה שגיאות כתיב מידי פעם. היא מתביישת שירדו/יצחקו עליה. היא מתנסחת נפלא לדעתי האישית, אבל "מתפלקות" לה שגיאות כתיב. שוליות!!! בואו נקרא לה.. "דונה"
קדימה! לשלוף את הפונפונים! לעמוד בשורה ו... ל ע ו ד ד

דיאבלו

New member
ותנו לי צדיק צצצצצצצצצ

הנה התחלתי לעודד אז מה אם יש שגיאות כתיב גם לי מתפלקות מילים לפעמים זה בגלל שאין לי עברית על המקלדת ובגלל שאני כותב מהר בלי לראות אבל אין שום בושה בזה אדרבה (חולה על המילה הזו) תכתבי עם שגיאות וכמה שיותר ולאט לאט הן יעלמו עם הזמן ועם הנסיון אין כמו בעל נסיון די.

איפה עודד??????

טוב ציפור אחת ביד משתיים שלא רואים.... נכון? טוב, אני עוד צריכה לכתוב מה אני אוהבת... אז תבואו פה שתיכן ואני מבטיחה להתנהג יפה חיבוקים ונישוקים דינה.מית נהגת כומו שסריך

תבור.

New member
בנות בישניות לכאן ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

"ציפור" אין מה להתביש נכון יש כאן כותבים וכותבות עם כשרון ויצירתיות שממש ממש "מפחיד" לכתוב בצמוד אליהם אבל תתעודדי יש גם חסרי כשרון כמוני אז אזרי אומץ ותקפצי למים תטבעי אבל יצילו אותך כולל הנשמה מפה לפה... "דונה" עם שם כמו שבחרה לך המנהלת ועם ההמלצות שלה מי בכלל ישים לב לשגיעות שלח ??? אז קדימה בואו !!!!!

בוא הנה רגע. אל תסתכלו כולכם!!!

כזותי לחה , חמה ועמוקה! מתה עליך, פרופסור!

תבור.

New member
באתי ,, ושוב אל תסתכלו

וואלה זו היתה
עמוקה מהרגיל והחום !!!! חבל על הזמן אבל למה לסיים בכינויי גנאי ???

אנחנו משפחה אחת גדולה....

ו"דביקה"....
הלאה מכן הבושה!!! תתקבלו כאן באהבה גדולה.....מבטיחה! פרח-יו"ר ועדת קבלת הפנים!
לכן בנות

כמי שהצטרפה לפורום הנפלא הזה

לפני שתי דקות בערך וליתר דיוק - יומיים שלושה ? אני אומרת לכן בפה מלא: השילו עכבות הפטרו מן ההיסוסים זרקו לכל הרוחות את החששות ויאללה !! יופי של פורום ועוד יותר יופי של אנשים שלא נדבר על המנהלת שאותה אתן מכירות. הילה - ברגע של דביקות.

ירקרק

New member
קבלו עידוד מ´דנדש´

שלום לכן בנות יקרות. אולי דווקא אתחיל מסיפורי האישי. למרות שאני ´שועל צ´אטים´ ותיק, (יתכן אפילו שותיק מכל אחד/ת אחר) לפורום הזה הגעתי לראשונה מזה מספר ימים, בהתחלה מאוד חששתי להגיב הרגשתי אדיוט לעוץ עיצה למישהי שאני לא מכיר את נבכי נפשה. יתרה מזאת: מאוד פחדתי מתגובת הקהל, חשדתי כי גם כאן (בפורום) כמו שם (בצ´אט) קשה מאוד ל"הזדחל פנימה" כשאתה לא מוכר. עצמתי עיניים, העמקתי חשיבה, והחלטתי שאת התגובות שלי אטבל בדברי מליצה כך אוכל לבטא נכונה את רעיונותיי ולא ארגיש נפחד כי מה זה בסך הכל... כמו צחוקים ושירה עם החבר´ה בגינה. מהון להון ומאון לאון גיליתי כאן עולם חדש, לא אכזר! התקבלתי נהדר כמעט על ידי כולם נכון, עדיין יש בי פחד מהחשיפה, ולכן לא אגיע למפגש אבל... כאן אני משתלח ללא כל חשש. אז יאללה בנות, קדימה למלאכה... כל אחת מכן, כאן ועכשיו, מצטרפת אלינו בהודעה מהנה. ירקרק בהצהרת און (ואת עם הטעויות, תשאלי את פסי המינהלת, על הפאדיחות שלי... פסי, חסר לך שאת מספרת לה!)

זה בגלל ובעיקר

בגלל שבחרת בניק ירקרק וכולן מוכנות באינסטינקט אימהי לעזור לך
או לחילופין: זה בגלל שאתה כותב יפה ורגיש ויודע לפנק או לחילופין 2: זה בגלל שככה זה פה ולכן, הבנות הצופות בואנה והצטרפנה לחגיגות

און&און

New member
כמה שאני אוהב..

נשים עם מבטא זר.. תגידי דונה? באיזו שפה את?..אוף איתי! חסר תקנה.. אז יאללה,תראו קצת,אין ממה להתבייש מקווה לראותכן בקרוב

dona flor

New member
היי הנה אני...

אני לא מאמינה שאני עושה את זה... טבילת אש ראשונה. אלוהים...שמישהו יחזיק לי את היד! אז ככה עליתי מארץ הטרופית היפה והרחוקה וחיה את הסמבה ואת הכדורגל מה לעשות...זה פשוט חלק מימני
המון שנים בארץ אבל עיברית עדין לא משהו- מראש מבקשת סליחה. רק רציתי להגיד שאני נהנת לקרוא אותכם ולגעת קצת בחום שאתם מפיצים עם ניחוח האביב. שמחה איתכם, מתרגשת איתכם ולפעמים גם בוכה איתכם אני מרגישה כחלק מחוויה ענקית ועוד כל מילות העידוד ממש כייף! תודה! ושיהיה לנו המשך יום מוצלח!

וזו השפנפנה שלא יודעת לכתוב!

ישששששששששששששששששששששששששש
איזה כיף!! כל הכבוד דונה!
חברה - תמעכו אותה! אני מרשה!

הייייייי דונה ברוכה הבאה !!!

נכון שלא היה קשה? תהני :)) הילה - שמחפשת את השגיאות כתיב בהודעה שלך ולא מוצאת אפילו אחת !!!

אטיוד5

Active member
את?

ממוללת השפה העברית? הגרופי של שפת קדשנו? עשתורת המילים? ואת לא מצאת? לא מאמין!

אטיוד5

Active member
את רעה כשאת לא מתקנת

ומשאירה אותה בבורותה! למה לא לעזור לה ללמוד עברית? את לא אוהבת לעזור לאנשים?

דיאבלו

New member
נו את רואה לא היה קשה כל כך

אחרי טבילת האש הראשונה כל שנשאר הוא לבלבל ת´שכל לכולם כל הכל
יאללה ספרי על עצמך קצת ברזיל זו אחת המדינות היותר יפות שקיימות על הכדור שלנו הנה התחנפתי עכשיו תורך די.

dona flor

New member
יוווווווווווו....

כמה שאתה צודק... מדינה מדהימה נופיים משגעים ,מאכלים מטריפים וריחות ... ארץ שכולה חושים... אבל מי אני? (משוחדת חסרת תקנה!)

למעלה