חברים, בקשה להיום?

חברים, בקשה להיום?

סרטון ממורשת, תובל, עידו או אביה (כאילו מגיע לכם סרטון מאביה אחרי הלכלוכים עליה)?

Roei152

Well-known member
מנהל
מה עם שני??
אני כבר ביקשתי סרטון מאביה , אבל אם רק בשבילי , כמו שאמרת אז עדיף
לקדם את העמותה שלי...עמותת "מקום לכולם"

Roei152

Well-known member
מנהל
יותר מאביה אבל גם שני נחמד
פשוט לא פירטת אותה

סיכום מופע!

אהלן, פורום... אהלן, כולם... אני אספר לכם למה אני כאן...
&nbsp
שיר מורנו מחליפה את עדי כבלודינית במופע.
&nbsp
טקס מצטייני השכבה בא והגיע. הזוכים הם:
&nbsp
נטלי אינסטה (הלא היא המלכה האם) בפרס האינסטגרם.
&nbsp
מאיה ובר על מעורבות בקהילה. המופע היה קצר... מאיה ובר.
&nbsp
חזי וואקה! (מורשת) זכה בפרס ההגנה העצמית לפני שחטף סטירה משיר מורנו.
&nbsp
דוריה וחווייה הלא הן אביה ושני זכו בפרס החרשנות. דוריה הסתכלה ישירות למצלמה שלי.
&nbsp
רב פקד צדוק צדוקיאן זכה בפרס לשירות לציבור. וחילק דו"חות. כי בפרס מציץ שפיץ וצריך קפיץ לחיץ שלא יציץ שפיץ אחרת תקבלו קנס על פרס שנהרס!
&nbsp
ליטמן האידיוט לא מתמצא בכיוונים והגיע לקוטב הצפוני לבסוף בחיפושיו אחר המופע. לא התגעגעתי...
&nbsp
בית אבות לטלפונים- מתברר שתובל לא טוב בלעשות זקן, והוא בכלל דומה לבובספוג בטלפון הזה.
&nbsp
עידו נתן את החיקוי סטטיק האדיר שלו (ומורשת היה ג'ורדי) בניסיון למצוא מחליף לבן אל. תובל היה חננאל מאתרוגי שזיפים (מתנחל) ואילו אביה הייתה שעוונית השולטתתתתתתתתת, עם האימא הדוחפת, שני קליין.
&nbsp
אגב, לא נתנו לאביה לשיר אז אחר כך היא שרה שנדליר. מדהימה! מחיאות כפיים בכל האולם!
&nbsp
תובל גם לא טוב במבטאים. גרוזיני הוא עושה מצוין.
&nbsp
שני ניהלה את המרכז ללקויות למידה בניסיון למצוא לתובל (חיימון!) בנה של שיר מורנו, לקות. במבחן, אגב, תובל נכשל. הוא אמר שאדם שדוקר אותך בגב הוא מחבל, אבל הרי שני הסבירה לו שמדובר בטל מוסרי. אגב, הבחורה צורחת כאילו אין מחר וזזה בצורה... וואו.
&nbsp
לשכת הייעוץ לנסיכות חזרה. עידו הוא אורורה ציפר חזני, היפהפיה הנרדמת. את אלזה החליפה השנה לילה, שנמאס לה ששואלים איפה קירקי (הא!!!!!!!!! אמרתי לכם שלילה יותר שווה... למרות שאלזה גרומלית), שני היא אריאל בת הים, שיר היא סינדרלה, תובל הנסיך (שמאוהב בקירקי). אגב, בסוף לילה אמרה לכולם שהנסיכות החדשות לא צריכות נסיכים (מחיאות כפיים!) והלכה לה לתובל (אני ידעתי שליטמן מנסה לשלוח נגדי מישהו!!!!!!! היא ממש אמרה שהיא עם הינומה של כדברות!!!!!!!) ומורשת... סתם לבש שמלה במערכון... מחאנו כפיים על זה.
&nbsp
מתברר שקרב פסטיגלים זה קשה... שני ועידו בטוחים ש-2012 (ספיי פסטיגל עם הבוגד) הוא הנהדר, ושיר, אביה, מורשת ותובל בטוחים ש-2014 (אקס פסטיגל, עם שלושתם... למרות שתובל היה גם ב-2012) הוא המדהים. מה שחשוב, אליאנה היא מספר אחת. הדבר הוביל לקרב ליפסינק אכזרי, בו הצעירים (בלי תובל שגם לא טוב בליפסינק) עשו ליפסינק ללהיט שאני לא זוכר את שמו מול שני ועידו, שעשו ליפסינק לטוי.
&nbsp
המנצח היה תובל, שהתחפש לנועה ועשה את "לא אכפת לי".
&nbsp
ובכניסת אומנים לאחר המופע הספקתי לצלם את אביה במהירות, לראות את שיר מורנו (הלכה עם בעלה, באופן מוזר לרעש חלש ביותר...), להגיד לדני קרפל שהוא ענק (ולצלם אותו מהר) ו... לקבל חיקוי אהוד ברק מעידו! ססססססססלום לכם!

שיר m

Well-known member
יאאאאאא

נשמע שהיה לך כזה כיף!!!

&nbsp
ת'כלס עידו הכי שווה
אמרת לו שהוא גאון ומלך?:)
&nbsp
איזה כיף:):)

בזמן הקצר הזה? לא הספקתי. הוא עשה לי לייקים אבל!

אבל אמרתי לדני שהוא נהדר! מישהי שאלה אותו מה עם הקלמרים והוא אמר שהם צילמו היום. ובתכל'ס כולם יצאו מכניסת אמנים.

Roei152

Well-known member
מנהל
נשמע שהיה כיף..
רק לא ראיתי את המופע הקודם , לא במדיה ולא במציאות .. מה זאת אומרת לשכת יעוץ לנסיכות?
&nbsp

לשכת יעוץ לנסיכות דיסני

לכל אחת יש בעיה. לסינדרלה נעלם הנסיך, היפהפיה כל הזמן נרדמת, ובת הים הקטנה מסריחה מדגים. וללילה אין נסיך. (אבל היא לא צריכה אומרים לכם!!!!!)

dar dahan

Member
שום מגנא, ושום פלגא היא מלכת הכדברות וקירקי הנסיכה

לילה היא המלכה של הכדברות וקירקי הנסיכה.
&nbsp

אתה מבין שמגנא זאת מלכת הכדברות, כן?

ככה אביגיל אמרה...
&nbsp
אם היה לי אומץ הייתי צועק באמצע המופע בתגובה להאשמות המופרכות שעידו מוסרי הטיח בלילה, שזה ממש לא נכון והיא מגנא מגנא מגנא, והיא מדהימה!!!!!!!!

למעלה