סיכום מופע!
אהלן, פורום... אהלן, כולם... אני אספר לכם למה אני כאן...

שיר מורנו מחליפה את עדי כבלודינית במופע.

טקס מצטייני השכבה בא והגיע. הזוכים הם:

נטלי אינסטה (הלא היא המלכה האם) בפרס האינסטגרם.

מאיה ובר על מעורבות בקהילה. המופע היה קצר... מאיה ובר.

חזי וואקה! (מורשת) זכה בפרס ההגנה העצמית לפני שחטף סטירה משיר מורנו.

דוריה וחווייה הלא הן אביה ושני זכו בפרס החרשנות. דוריה הסתכלה ישירות למצלמה שלי.

רב פקד צדוק צדוקיאן זכה בפרס לשירות לציבור. וחילק דו"חות. כי בפרס מציץ שפיץ וצריך קפיץ לחיץ שלא יציץ שפיץ אחרת תקבלו קנס על פרס שנהרס!

ליטמן האידיוט לא מתמצא בכיוונים והגיע לקוטב הצפוני לבסוף בחיפושיו אחר המופע. לא התגעגעתי...

בית אבות לטלפונים- מתברר שתובל לא טוב בלעשות זקן, והוא בכלל דומה לבובספוג בטלפון הזה.

עידו נתן את החיקוי סטטיק האדיר שלו (ומורשת היה ג'ורדי) בניסיון למצוא מחליף לבן אל. תובל היה חננאל מאתרוגי שזיפים (מתנחל) ואילו אביה הייתה שעוונית השולטתתתתתתתתת, עם האימא הדוחפת, שני קליין.

אגב, לא נתנו לאביה לשיר אז אחר כך היא שרה שנדליר. מדהימה! מחיאות כפיים בכל האולם!

תובל גם לא טוב במבטאים. גרוזיני הוא עושה מצוין.

שני ניהלה את המרכז ללקויות למידה בניסיון למצוא לתובל (חיימון!) בנה של שיר מורנו, לקות. במבחן, אגב, תובל נכשל. הוא אמר שאדם שדוקר אותך בגב הוא מחבל, אבל הרי שני הסבירה לו שמדובר בטל מוסרי. אגב, הבחורה צורחת כאילו אין מחר וזזה בצורה... וואו.

לשכת הייעוץ לנסיכות חזרה. עידו הוא אורורה ציפר חזני, היפהפיה הנרדמת. את אלזה החליפה השנה לילה, שנמאס לה ששואלים איפה קירקי (הא!!!!!!!!! אמרתי לכם שלילה יותר שווה... למרות שאלזה גרומלית), שני היא אריאל בת הים, שיר היא סינדרלה, תובל הנסיך (שמאוהב בקירקי). אגב, בסוף לילה אמרה לכולם שהנסיכות החדשות לא צריכות נסיכים (מחיאות כפיים!) והלכה לה לתובל (אני ידעתי שליטמן מנסה לשלוח נגדי מישהו!!!!!!! היא ממש אמרה שהיא עם הינומה של כדברות!!!!!!!) ומורשת... סתם לבש שמלה במערכון... מחאנו כפיים על זה.

מתברר שקרב פסטיגלים זה קשה... שני ועידו בטוחים ש-2012 (ספיי פסטיגל עם הבוגד) הוא הנהדר, ושיר, אביה, מורשת ותובל בטוחים ש-2014 (אקס פסטיגל, עם שלושתם... למרות שתובל היה גם ב-2012) הוא המדהים. מה שחשוב, אליאנה היא מספר אחת. הדבר הוביל לקרב ליפסינק אכזרי, בו הצעירים (בלי תובל שגם לא טוב בליפסינק) עשו ליפסינק ללהיט שאני לא זוכר את שמו מול שני ועידו, שעשו ליפסינק לטוי.

המנצח היה תובל, שהתחפש לנועה ועשה את "לא אכפת לי".

ובכניסת אומנים לאחר המופע הספקתי לצלם את אביה במהירות, לראות את שיר מורנו (הלכה עם בעלה, באופן מוזר לרעש חלש ביותר...), להגיד לדני קרפל שהוא ענק (ולצלם אותו מהר) ו... לקבל חיקוי אהוד ברק מעידו! ססססססססלום לכם!