חברים בעיה קשה.....

אוגסטה, וזה שאת מכוערת וקנאית

לא אומר שכולן מכוערות וקנאיות! אין על סקסית 23! כשהיא לא משדרת משעמם פה.

אחי. תקשיב מה עושיים במצב כזה

תקשיב אחי סקסי אומר סקסי יודע הכי פשוט בלי לריב איתה או משהו פשוט תפסיק לעשות את הדבר שהיא הכי אוהבת במיטה אבל תתרץ לה את זה בצורה כזאת שכאילו לא בא לך היום או משהו אבל אל תיתן לה סיבה לחשוב שאתה לא עושה את זה בגלל שהיא לא יורדת לך אלה בגלל סיבות סתמיות ואז תוריד מהסקס עוד דבר שהיא מאודד אוהב בקיצור לאט לאט תהפוך את הסקס לדבר יבש של ניכנסתם למיטה זיינתה לה את הצורה בלי לרדת לה לא מיתנשקים יותר מדיי אפילו אתה בקושי מפשיט אותה ממש הכל נורא מסביב לזה שלהכניס את הזין לכוס וליגמור. אני בטוח שלא תיצתרך להגיע לקיצוניות כזאת כי בדרך סביר להניח שהיא תישבר אבל אני אומר לך גבר שזה עובד ברגע שהיא תרגיש בסקס כאילו זה עניין של ליגמור וביי היא תיסתקל על הדבריים אחרת ובדבר אחד אני חייב להסכים עם סקסית 23 שיש מצב שהיא באמת ניגעלת ממך אל תהלב אחי אבל יש מצב כזה אפילו שאתה לא מרגיש את זה בתת מודע שלך יכול להיות מאוד שיושב לה משהו כזה היא בעצמה לא כל כך מודעת לזה אז ההצעה שלי בא לקחת את הסקס שלכם לשני אופציות קיצוניות או שהיא תבין שאתה לא הגבר שלה לפחות לא במיטה או שהיא תעבור את המשבר שיש לה בראש ותגיע למצב לענג אותך ואפילו להנות מזה שהיא יורדת לך בהצלחה גבר ומצטער על השגיות כתיב יש לי בעיית כתיבה בכל אופן אני מכבה שעזרתי לך ביי

arieshor

New member
לאוגסטה ויקטוריה

סקסית היא לא זונה סקסית היא צודקת קשור נגעלת באהבה לא צריכים להיגעל סקסית יודעת טוב מאוד לכתוב היא יכולה ללמד אותך איך לכתוב אין בזה סבלנות אם נגעלים תמיד נגעלים

למעלה