חברים בעיה קשה.....

מטריף24

New member
חברים בעיה קשה.....

יש לי בעיה רוצה פתרון יעיל וטוב אני עם חברה שלי כמה שנים הבעיה שהיא לא מוכנה לרדת לי ! אני יורד לה כמעט כל פעם ששוכבים והיא גומרת בטירוף מזה בהתחלה זה לא הפריע לי שהיא לא יורדת לי אבל גם אני רוצה לפעמים והיא פשוט לא מוכנה ! מה עושים בוגדים בשביל מציצה ?

מה הבעיה?שים קצת קצפת על הזין שלך

ותגמור את הסיפור בשביל זה אתה מטריד אותי תאמין לי שבסוף היא גם תלמד לבלוע חחחחחחחחחח

מטריף24

New member
הלוואי וזאת הבעיה

היא לא מוכנה לרדת גם אם אשים קצפת שוקולד וגלידה עליו

מטריף24

New member
זה לא הענין

היא לא מוכנה בכלל לסיטואציה וזה לא קשור להגיינה בכלל אני בחור מאוד נקי ומסודר ניראה מעולה גוף סקסי וכו'.. הכל מגולח, עם שעווה וכו' אבל פשוט היא לא רואה את עצמה עושה את הסיטואציה הזו.. מגעיל אותה ורק מוריד לה את החשק מה יש לעשות לעזאזל???????

sinbad69

New member
אחי זה באמת נשמע נורא.

יש בחורות כאלה.תלכו לטיפול אצל סקסולוגית. אפשר דרך קופת חולים.לא חייב פרטי. בסוף יהיה בסדר.זה סך הכל מחסום נפשי. בהצלחה.

חברה שלך פשוט ...

לא מספיק זונה במיטה ... היא לא יודעת מזה סקס אמיתי .. בסקס אין גבולות .. לך איתה לסקסולוג דחוףףףףףףףףףףףףףףף

מה נסגר איתך ? למה שאכנס למיטה ?

טיפ לחיים -----> כנס לחדר . סגור דלת . ואל תצא . פאדיחות חחחחחחחחחח

אני אסביר

כנסי למיטה כי ברור שדיבורים זה לא הצד החזק שלך

אם כל הכבוד..

מישהי שלא מתחשבת בצד השני ..יש צל של ספק אם הצד בכלל אוהב.. לא יעזור זה מתחיל בסקס ונגמר בסקס, יש גם אהבה , אבל סקס מעיד על ביטוי לאהבה, ואם היא "נגעלת" , אז היא כאילו נגעלת ממך..וזה לא אמור להיות ככה!!!

סקסית, תלמדי לכתוב לפני שאת נותנת

עצות, מה קשור נגעלת, זה שאת זונה לא אומר שכולן זונות. הבחורה כנראה חוותה משהו לא נעים מהקטע. בקיצר 24 קצת סבלנות, אל תלחץ ויהיה בסדר.

למעלה