חברים בורסה עכשיו

starot

New member
חברים בורסה עכשיו

הבקר פרסתי פריסת שאלה לגבי השקעה בבורסה. השאלה ששאלתי (יחד עם בעלי הסקפטי): האם להשקיע היום במניית "טבע"? הקלפים שעלו בפריסה: 1) (האם) נער המטבעות 2) (להשקיע) מלכת הגביעים 3) (היום) נער הגביעים 4) (במניית טבע) 10 מטות. לפי הבנתי את הפריסה ובבקשה תעירו ותאירו אני מתלמדת - אני ובעלי במצב שיש לנו כסף להשקיע (נער המטבעות) את המילה להשקיע מסמלת מלכת הגביעים שהיא מזל עקרב של עומקים, שמתחבר אולי למילה השקעה. המצב המדיני לא יציב, אמוציונאלי ומעורפל וכך גם מצב המניה לאחרונה, עקב כניסתן של חברות מתחרות לשווק התרופה שמיוצרת על ידי טבע (נער הגביעים כמזל דגים) וההשקעה עלולה לרדת לטמיון (10 מטות).

אכן, לא כדאי להשקיע.

זה לא הזמן הנכון להשקעה שכזו. לדעתי נער המטבעות לא מייצג את העובדה דווקא שיש לכם כסף לכך אלא בעיקר את הרצון שלכם להרוויח מההשקעה הזו. המילה האם מייצגת מאין אתם באים, למה אתם שואלים את השאלה. נו... בעצם זה יכול להיות גם וגם :) להשקיע - מלכת הגביעים... ממש לא מומלץ. מלכת הגביעים היא לא רק מסוגרת ופנימית ושוקעת בהזיות וחלומות משל עצמה אלא גם מסתירה בתוך הגביע. אזי - לא מומלץ. פירשת יפה ונכון !

כבר יצאה לי מלכת הגביעים בשאלה

לגבי השקעה בבורסה. בסופו של דבר לא הייתה הצלחה, רק תחושות שליליות ובאסה

Cat Woman 2005

New member
הפריסה הזאת מדברת ספציפית

על הכדאות בשבילך ובשביל בעלך להשקיע במניות "טבע" או שהיא מראה למניות "טבע" יפלו וההשקעה לא כדאית לכולם?

מניית טבע

עמוסה ולא במקום טוב לפי עשר המטות שמתאר אותה. השקעה כיום לא כדאית לפי מלכת הגביעים ונער הגביעים (בדרך כלל לא קלפים טובים לנושאים כספיים)

למעלה