ייגר זה דיז'סטיף אחי...
יענו שותים לעזור בעיכול, אבל אני מסכים שהוא לא רע לבד. חבל שרוב האנשים לא שומרים אותו ואת הוודקה בפריזר. אם אני אתן את כל הרשימה ישבו שאני איזה אלכוהוליסט או משהו, אבל אני שותה כמה כוסיות פעם בשבוע-שבועיים בפאב עם חברים, וגם אז משגיח כי אני נוהג... יינות - שיראזים אוסטרליים, קברנה ומרלו קליפורניים, טמפרניו (ריוחה) ספרדיים... אבל לא רק אדומים, גם יש לבנים פה ושם לא רעים. בארץ נותן כבוד לגמלא, פלאם, וקלו-דה-גת. גם הר חרמון לבן מצוין. יש גם יינות בוטיק מצוינים אבל לרוב המחיר לא מוצדק. ראה ערך קסטל ושאטו גולן. את סוסון ים עוד לא טעמתי. ויסקי - רק סינגל מאלטים, לא אוהב בלנדים בכלל. ארדבג, גלן-אורד, גלן-מורנג'י ועוד כמה אצלי על המדף. במדף הויסקי אני גם מאוד אוהב דרמבוי ובייליס, והמתכון האישי שלי לאייריש קרים שאני מכין למסיבות. קוניאק - לא מבין גדול, אבל מבשל איתו לא מעט. מצוין למקרים של בשר וירקות לאוכל סיני. על המדף יש לי רמי מרטן VSOP וארמנייק מקונדום (צריך קשר לפורום, לא? :0) בירות - בהירות בעיקר. אין על ברבר או הוגארדן מהחבית, אבל אפשר גם לף בלונד או סטארוברנו, סטארופרמן, או קורונה. אני לא בררן גדול

ליקרים - קירשוואסר, גראן מארניה, אבל בעיקר תוצרת בית. אני ואמי מכינים ליקרים מדובדבנים (וישניאק) ומתפוזונים סיניים (יוצא דומה לקוואנטרו)