חברים בהולנד

חברים בהולנד

שלום לכולם.... שמי הוא שלומי אני נמצא באמסטרדם כמעט מזה 3 שבועות וכנראה גם אצטרך להישאר כאן לתקופה לא מוגבלת אני גר במרכז אמסטרדם ומעוניין מאוד להכיר חברים ופנים חדשות כמה שאפשר אשמח מאוד לקבל תגובות במייל: [email protected]

יצירת מעגל חברים בהולנד

שלום שלום fair game...שמי שלומי בן 28 עם רוח צעירה ביותר ושמחת חיים חייכנית עם זיקה ליהדות בוגר הנדסת מכונות כרגע עובד בתחום התעופתי ליד הופדדורף אוהב לעסוק בספורט אקסטרים וכדומה בדרך כלל הולך עם דברים עד הסוף.ואת או אתה ???מה אתך? שתף

מעגל חברים

יש לי ויזת עבודה, ומתחיל שבוע הבא באונברסיטה פתוחה קורס אינטנסיבי להולנדית ולאחר מכן לגשת למבחנים היעד הסופי קבלת דרכון זר ולהסתנכרן

מעגל חברים בהולנד

לבינתיים נחמד פלוס לא מתלונן כמובן שזאת הפעם הראשונה שלי שאני מתגורר רחוק מישראל ומוצא את עצמי בתרבות זרה שונה ומשונהבפרט לטיולים וכדומה ואת מה אתך? מאיפה נולד fair game

izikshalom

New member
אהלן גיסנו

אני גר באמסטרדם לומד הנדסה אזרחית בדלפט...בן 27 איך הגעת להולנד ולמה דווקא לכאן?

מעגל חברים

היי איציק שלום...הגעתי לפניי חודש לאמסטרדם והגעתי הנה עם מטום חחחה , באתי לכאן עקב רילוקשיין וכמו כן נושאים אישיים אני גם בתחום ההנדסה ועובד בהופד דורף אם בא לך ליצור קשר אח יקר הנה המייל [email protected] חוץ מזה יש מסיבת עצמאות בעיר ביום שבת באיזה מועדון מומלץ לדעתי

izikshalom

New member
נו אז איך היתה המסיבה של יום העצמאות?

אני אישית לא הלכתי

יום עצמאות

היה נחמד אך לא היה כפי שציפיתי לא היה קהל ישראלי ממש מחר מתחיל תלימודים בצהריים מתפנה אם בא לך לשתות משהו או לראות אחד את השני

למעלה