חברים בגיל 3

פיקוס123

New member
חברים בגיל 3

בוקר טוב בנות.

החמוד כבר בן שלוש, בערב שבת הלכנו עם בעלי לבית הכנסת, בעלי היה פבנים אני עם החמוד בחוץ הוא משחק לו ומשתולל בחוץ הוא פגש 2 בנות מן המעון שלו אחת האמא קשקשה לה עם אמאות אחרות ושניה האבא היה בתפילה והילדה היא באיזה שלב אומרת לבן שלי אני לא רוצה לשחק איתך אבא שלי אמר שאתה (הבן שלי) תלך לאמא שלך. ואני שמעתי את זה ולקח לי רגע להפנים אותו והחמוד שלי רק רוצה לשחק איתה בחוץ והיא לא מתיחסת עליו יותר. והבן שלי לא מבין מה נפל עליו ומה הקטע שלה, אז לקחתי אותי הביתה בוא נתן לך סוכריה/עוגיה משהו. נורא מוזר לי המשפט שהיא אמרה. אטמול אחרי צאת שבת התקשרתי למטפלת וספרתי לה מה קרה, והיא טוענת שזה גיל כזה שילדים אומרים אחד לשני אני לא חבר שלך, בסדר אבל מה החלק השני במשפט?? אבא שלי אמר שדוד ילך לאמא שלו. זה מה שהוא מלמד את הבת שלו? אני יכולה ללמד את הבת שלי להגיד שהוא חמור אז מה? מזכיר לי בפעם אחרת גם בבית הכנסת האבא השני עומד בחצר של בית הכנסת ומדבר והבת שלו רצה לשחק עם החמוד שלי והוא קורא לה שתעמוד לידו, היא באה ואחרי 2 דקות היא שוב רצה אחרי הבן שלי ובסוף הוא לוקח את הבת שלו נכנס לבית הכנסת. יש לצין שאני בכל אופן לא סובלת את אותו אבא. אף שלו למעלה.

בקיצור אחרי שטחנתי את המוח יש כזה דבר אני לא רוצה לשחק איתך ואבא מלמד שטיות את הבת שלו??

תודה

חבל שכבר בגיל כזה מלמדים את הילדים להיות כאלה

איך הבן שלך עם ילדים אחרים?
יש לו חברים?

אם כן, אז זה כנראה באמת לא מייצג וחבל על הילדים האלה.

אכן לא נעים לשמוע, במיוחד שמתכוונים לקטנים שלנו.

פיקוס123

New member
יש לו

יש לו חברים במעון, והוא דפקא אוהב לשחק עם היא, ועם כל הילדים במעון. גם שהוא פוגש ילדים אחרים בגן שעשועים כולל אותה הוא משחק איתם. יכול להיות שזה סתם פליטת פה,אבל האמת אני לא סובלת את האבא. שדברתי בשבת עם בעלי אז החמוד חוזר אחרי שאבא ש' חמור....... אז מה אני יגיד?

שיהיה יום טוב

תמיד כואב לשמוע דבר כזה

אבל, צריך לפתח,קצת,עור של פיל. ילדים מדברים ככ כי באותו רגע לא התחשק לה לשחק איתו. בגן הוא משחק עם ילדים וגם איתה כך שזה מקרי. מה הקטע עם האבא-לא יודעת,אבל גם לא הייתי מייחסת לזה יותר מדי חשיבות. את תתקלי בדברים כאלו עוד הרבה,גם מצידו כלפי ילדים אחרים( "אני לא חבר שלך יותר") ואם כל פעם כועסים או כואבים,לא יוצאים מזה.

למעלה