חברים בבקשה עזרה

חברים בבקשה עזרה

יש לי סקר מאוד מאוד ארוך שהייתי רוצה שתענו עליו בבקשה זה לאיזה סקר לנוער בטח תגידו אנחנו לא משועממים אבל בשבילי בבקשה. המון המון תודה למי זענה על זה זה עזר לי מאוד מאוד מאוד אני מתוודה יש שאלות שאינן קשורות לנושא שלי,, פשוט זה בשביל שלא יגלו מה הנושא ושוב, תודה גיל : מקום מגורים: יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? שרקו לך? ניסו לתקוף אותך מינית? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? מעבר לנשיקה? בגדו בך? אמממ.. הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? חתכת ורידים? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? קיבלת חשבון פלא' של 500 שקל? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו? היית מאוהב? הורדת שיערות מהרגליים? התעלפת? נשברה לך שן? נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? עשית גבות? שחית? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? הקאת? עשית קרב גרעפסים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? חלמת חלום צלול? חלמת שאתה נופל?. נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? בכית ליד הרבה אנשים? בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת חבילה עוברת? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? אמרת "אני אוהב אותך" ולא התכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון? בכללי: גובה ? מידת נעליים ? צבע שיער ? אחים/אחיות ? בת כמה את נראת? עבר פלילי? שפות ? מזל ? חיות מחמד? רגישה לדיגדוגים? מספר מזל? הדברים האחרונים שעשית : ספר? סרט בקולנוע? שיר ששמעת? השיר שניתקע בראש? דיסק שקנית? דיסק ששמעת? האיש שהתקשרת אליו? האיש שהתקשר אלייך? תוכנית? אדם שחשבת אליו? האם : אתה דלוק על מישהו? אתה רוצה לגור במקום אחר? אתה חושב להתאבד ? אתה מאמין באהבה ווירטואלית? אתה רוצה עוד פירסינג ? אתה אוהב רכבות הרים ? בעד/נגד : מערכת יחסים ממרחקים? להרוג אנשים? עישון אצל בני עשרה? נסיעה במכונית אחרי ששתית ? מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים ? האם אתה חושב שאתה: יפה ? מצחיק ? חברותי? מעניין? מכוער ? אהובה? דואג? חמוד ? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? חטיף? סרט מצויר ? סרט בקולנוע ? קורנפלקס? מסטיק ? צבע ? יום בשבוע? היום הכי לא מועדף? ג`ל ? חורף/קיץ ? בית ספר/חופש ? האדם האחרון ש : ישן במיטה שלך ? ראה אותך בוכה? הלכת איתו לסרט ? צעק עליך ? שלח לך אימייל? אמר לך שאתה חשוב לו ? ראית איתו טלויזיה ? וסתם : תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? תיכון או אוניברסיטה? בשר או חלב? גי`נס או שרוול? סנדל או נעל ? טלויזיה או מחשב ? חוף או הרים? המון המון תודה למי זענה על זה זה עזר לי מאוד מאוד מאוד אני מתוודה יש שאלות שאינן קשורות לנושא שלי,, פשוט זה בשביל שלא יגלו מה הנושא ושוב, תודה

וואוווו...... רק כי ביקשת יפה

גיל : 18.5 מקום מגורים:בית שמש יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא, אולי כשהייית קטנה לשעה וחזרתי חזרה שרקו לך? כן ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור.... אבל אכלתי אחרי השופר אז זה לא נחשב דיברת בטלפון כל הלילה? כמה שעות טובות ממנו הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? יכול להיות במובן מסויים, אבל לא "הבגידה המדוברת" הרגת חיה בטעות? אני מניחה כשאני הולכת אז יש על הריצפה נמלים הרגת חיה בכוונה? ג'וק שנכנס לאמבטיה איכככס זה היה דוחה גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא, לפחות לא באופן פיזי חתכת ורידים? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא קיבלת חשבון פלא' של 500 שקל? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? יכול להיות, לא ממש זכור לי רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? יכול להיות שבגדתי בכמה עקרונות שלי התביישת בהורים שלך? לא שזכור לי שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? בערך הורדת שיערות מהרגליים? לא, אני חלקה טבעית... מה זה השאלה הזו? התעלפת? לא נשברה לך שן? כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כן שחית? כן אני אוהבת לשחות רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? לא! שיחקת כדורסל? פעם שיחקת כדורגל? לא שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לצערי כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? כן התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן חלמת חלום צלול? לא חלמת שאתה נופל?. כן נרדמת בשיעור? כמעט, העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? כן, וזה קורה הרבה חח נכנסת למצב כפית? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? נראה לי שכן רקדת בגשם? יכול להיות צרחת מפחד? כן, היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן אמרת "אני אוהב אותך" ולא התכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא, אבל עם טרנינג מעפן כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? בדרך כלל אני צורחת כשאני רוצה, אבל כן היו פעמים שלא. הצרחה האחרונה הייתה מכל הלב שסיימתי יב נשבר לך הלב? לא שזכור לי שברת לב? לצערי כן השם שלך הופיע בעיתון? כן בכללי: גובה ? 150 מ מידת נעליים ? 38 צבע שיער ? במקור שטני, עכשיו בלונדיני אחים/אחיות ? אח1 ו2אחיות בת כמה את נראת? יש אנשים שאומרים 16 ויש אנשים שאומרים 20 עבר פלילי? אין שפות ? עברית עברית עברית עברית מזל ? גדי חיות מחמד? כלבה רגישה לדיגדוגים? מאוד מספר מזל? 8 הדברים האחרונים שעשית : ספר? לא זוכרת את שמו סרט בקולנוע? הטינה סרט איימה שווה חבל על הזמן, בעצם לא זכור לי אם זה היה האחרון או פנטום האופרה... שיר ששמעת? בשביל לענות על זה הדליק עכשיו את המערכת... "השקט שנשאר" השיר שניתקע בראש? לפעמים חלומות מתגשמים דיסק שקנית? לא שמעת על אימיול? דיסק ששמעת? ....... האיש שהתקשרת אליו? ** האיש שהתקשר אלייך? ** תוכנית? בובה פראית/טלנובלה בעמ אדם שחשבת אליו? זה לא אמור להיות "עליו"? האם : אתה דלוק על מישהו? כן אתה רוצה לגור במקום אחר? כן אתה חושב להתאבד ? לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית? אם היא לא נשארת וירטואלית אתה רוצה עוד פירסינג ? לא אתה אוהב רכבות הרים ? כן בעד/נגד : מערכת יחסים ממרחקים? מסובך קצת אבל אפשרי להרוג אנשים? נגד עישון אצל בני עשרה? נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית ? נגד!!!!! מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים ? כל עוד זה לא קשור אלי לא מפריע לי האם אתה חושב שאתה: יפה ? החבר האחרון אמר לי את זה תמיד, כן מצחיק ? כן חברותי? כן מעניין? לפעמים מכוער ? לא אהובה? כן דואג? כן חמוד ? מתוקה להפליא הרי אני עונה לך לא? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? אהבה?? חטיף? כיפלי בטעם קטשופ... יאמיייי סרט מצויר ? פיטר פן סרט בקולנוע ? הטינה קורנפלקס? שוגי מסטיק ? מנטה צבע ? סגול יום בשבוע? אין מועדף היום הכי לא מועדף? שישי, יום של ניקיונות ג`ל ? לא חורף/קיץ ? קיץ בית ספר/חופש ? כבר אין יותר בית ספר והחופש נמאס... עוד מעט צבא האדם האחרון ש : ישן במיטה שלך ? אני ראה אותך בוכה? לא זכור לי הפעם האחרונה שבכיתי
הלכת איתו לסרט ? מישהו שיצאתי איתו... צעק עליך ? אמא? שלח לך אימייל? בועז אמר לך שאתה חשוב לו ? חברה טובה ראית איתו טלויזיה ? בת דודה שלי וסתם : תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? שניהם סתיו או אביב? אביב רעש אחרון ששמעת? ה"אווו אווו" של האייסי הקפיץ אותי ריח האחרון שהרחת? פרחים נעימים תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי באוניברסיטה בשר או חלב? גם וגם וכמובן שלא יחד גי`נס או שרוול? ג'ינס סנדל או נעל ? גם וגם טלויזיה או מחשב ? מחשב חוף או הרים? חוף שיהיה בהצלחה

gdog

New member
הנה...איזה מאמץ זה!

גיל :18 עוד חודשיים מקום מגורים: שומרון יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא שאני יודע שחית בעירום? כן ברחת מהבית?לא שרקו לך? לא ניסו לתקוף אותך מינית?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא...אני קמצן! הרגת מישהו? כמעט...אבל לא הלך בסוף...אולי בפעם הבאה...אבל בשבילך..לא. נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי גם?! מעבר לנשיקה?לא בגדו בך? כן... הרגת חיה בטעות? לא בטעות. הרגת חיה בכוונה?אם לא בטעות אז זה בכוונה לא? גנבת משהו? כשהייתי קטן. פגעת בעצמך? לא כ"כ... חתכת ורידים?לא! השתגעתם?! שאני אדמם קבוע?! רצית למות?לא! אף פעם לא! עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת?לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? עגיל נחשב? עשית קעקוע?לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? כן קיבלת חשבון פלא' של 500 שקל? לא...קמצן אני..! נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן.. התאפרת?לא! רצית להיות משהו שאתה לא? אף פעם..טוב לי עם מי שאני..! רצית להיות בן המין השני? לא! התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? מכיתה ה' עד י'. היו לך משקפי ראייה? יש עדיין! הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא. התביישת בהורים שלך?לא! שיקרת למישהו? כן,אבל הפסקתי עם זה...כי זה חרא לשקר! היית מאוהב?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הורדת שיערות מהרגליים?יום יום..חח...לא..בחיים לא! התעלפת? לא נשברה לך שן? כשהייתי קטן התרסקתי על שולחן!(חרוז!) נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? חח...רק אחד?! שברת עצם בגוף? לא..תודה לאל! עשית גבות? מה זה לעשות גבות? יש לי שתיים! כמה עוד צריך?! שחית? כן..אמרתי בהתחלה כבר! רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא הקאת? כן..כשהייתי קטן! עשית קרב גרעפסים?לא...כולם מפחדים כי הם יודעים שאני מנצח..חחח שיחקת כדורסל?כן שיחקת כדורגל?כן שיחקת מונופול?כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מבצפר? כןןןןןןןןןןןן התחרטת על משהו שעשית?כן..אבל מי זוכר על מה.. היית אובססיבי כלפי משהו?כן היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? ואם זה עם מישהי? קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן חלמת חלום צלול?כן חלמת שאתה נופל?.כן נרדמת בשיעור?כןןןןן העברת פתקים בשיעור?כן,מה עדיף ללמוד? תפסו אותך? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן... התחרפנת?כןןןן נכנסת למצב כפית? למצב גודש באף הגעתי! ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך?כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני?כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת חבילה עוברת? הממממ...כן.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא חושב רקדת בגשם? כן! צרחת מפחד? לא,צורחים בגללי..(אני נראה לא רע...זה בגלל שאני יודע להפחיד) היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך?קצת צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? קצת בכית בגלל מישהו? לא בזמן האחרון. בכית בגלל מישהי?כמו שאמרתי. עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן אמרת "אני אוהב אותך" ולא התכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן......... שברת לב? אולי השם שלך הופיע בעיתון? של היישוב...אבל גם במקומות אחרים.. בכללי: גובה ? 1 ומשהו מידת נעליים ? 43 צבע שיער ? חום.. אחים/אחיות ? 2 אחים בת כמה את נראת? אני בן עבר פלילי? לא שפות ? עברית,אנגלית,רוסית(כי הרוב שם זה קללות ולומדים מהר),ערבית קצת... מזל ?בתולה חיות מחמד?כלב,תוכי והג'וקים של השכן. רגישה לדיגדוגים?קלה מספר מזל?2 הדברים האחרונים שעשית : ספר? צנחן וחצי סרט בקולנוע? לפני שנים שיר ששמעת?how you remind me השיר שניתקע בראש? how u remind me דיסק שקנית?אין דיסק ששמעת? אין האיש שהתקשרת אליו? יגאל האיש שהתקשר אלייך? יובל תוכנית? אין הרבה.. אדם שחשבת אליו? הרבה האם : אתה דלוק על מישהו?לא אתה רוצה לגור במקום אחר? לא אתה חושב להתאבד ?לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית? לא יודע אתה רוצה עוד פירסינג ? לא אתה אוהב רכבות הרים ? כן בעד/נגד : מערכת יחסים ממרחקים? נגד להרוג אנשים? תלוי איזה עישון אצל בני עשרה? לא! נסיעה במכונית אחרי ששתית ? לא! מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים ? כל עוד לא קשור אליי האם אתה חושב שאתה: יפה ? קצת מצחיק ? כן חברותי? כן מעניין? כן מכוער ?לא אהוב.כן דואג? כן חמוד ?כן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? אוכל חטיף? במבה סרט מצויר ? מי הפליל את רוג'ר רביט! סרט בקולנוע ? מלחמת העולמות! קורנפלקס? שוגי מסטיק ? לא בא לי צבע ? כתום.. יום בשבוע? שלישי היום הכי לא מועדף? ראשון ג`ל ? לא כ"כ חורף/קיץ ? חורף בית ספר/חופש ? בצפר..אין יותר בצפר האדם האחרון ש : ישן במיטה שלך ?אני ראה אותך בוכה? לא יודע שנים שלא בכיתי הלכת איתו לסרט ? אני צעק עליך ? חבר שלח לך אימייל? יהל אמר לך שאתה חשוב לו ? חבר ראית איתו טלויזיה ? חבר וסתם : תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב? אביב רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? אתם לא רוצים לדעת תיכון או אוניברסיטה? תיכון! בשר או חלב? בשר גי`נס או שרוול? ג'ינס סנדל או נעל ? סנדל טלויזיה או מחשב ? מחשב חוף או הרים? הרים

Time2timE

New member
../images/Emo26.gif

גיל : 16 שנים ו17 ימים. מקום מגורים: הרצליה. יצאת מהמדינה? יאפ. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. שחית בעירום? ברור שכן.. באמבטיה.. ברחת מהבית? בצורה רצינית לא. שרקו לך? לא ניסו לתקוף אותך מינית? לא תודה לאל. נשארת ער כל הלילה? בשביל הארי פוטר 4. לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? יאפ. נמלים. הרגת חיה בכוונה? נמלים. גנבת משהו? כן. פגעת בעצמך? לא. חתכת ורידים? לא. רצית למות? לא. עישנת סיגריות? בעקרון לא. אבל לקחתי שכטה פעם אחת כשהייתי קטנה וכמעט נחנקתי. אני את הלקח שלי למדתי. עישנת נרגילה? לא. ניסית סמים? לא. שתית אלכוהול? כן. השתכרת? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא. עשית קעקוע? חינה
הסתפרת? ברור. אכלת חבילת אוריאו שלמה? הממ לא נראה לי השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? ברור! קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא קיבלת חשבון פלא' של 500 שקל? אין לי פלאפון נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? הממ פגישה אחרי שהכרנו? אביטל
התאפרת? בפורים רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? אני בתהליכים של יישור שיניים. היו לך משקפי ראייה? נראה לי שאני צריכה.. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא תמיד התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן הורדת שיערות מהרגליים? חח כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? רק על פוני
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? בלעעע לא שיחקת כדורסל? ברור שיחקת כדורגל? ועוד איזה כדורגל שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? לא יודעת לשחק..
הוצאת מלא כסף על שטויות? תלוי איך אתה מגדיר מלא כסף. הברזת מבצפר? מבריזה תמיד בימים שלמים, אף פעם לא מבריזה בשעות התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מאושר? כן. אתמול. בשעה 22:00 התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא. אלא אם אתה מחשיב טופי, מחשב ומיץ תפוזים
היית כל הלילה על המחשב? לא כל הלילה, אבל רובו התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. זה קורה לי הרבה לאחרונה. זה ממש מעצבן. זכרת חלום? כן. חלמת חלום צלול? לא חלמת שאתה נופל? לא נרדמת בשיעור? כמעט העברת פתקים בשיעור? ברור תפסו אותך? לא הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? לא נכנסת למצב כפית? בפעם האחרונה שזה קרה לי בצורה הרסנית זה היה בגלל המעל"ש למעלה. הוא ואיתי פשוט קרעו אותי מצחוק בלילה האחרון בקורסים הקודמים. ביקרת אצל פסיכולוג? לא חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? סאב והצל..פלוריסיינטה..מורדים.. שיחקת חבילה עוברת? ברור חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא. אבל זה לא אומר שאני לא רוצה צרחת מפחד? בערך היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא אמרת "אני אוהב אותך" ולא התכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? לא השם שלך הופיע בעיתון? שם לא. תמונה כן. כבר 3 פעמים. בכללי: גובה ? לא יודעת מטר שישים או משהו כזה מידת נעליים ? 40-42 צבע שיער ? חום אחים/אחיות ? אחת. קטנה. מעצבנת. בת כמה את נראת? יש כאלה שאומרים 18 יש כאלה שאומרים 14 עבר פלילי? אין שפות ? ערבית, עברית, אנגלית, ספרדית מזל ? סרטן חיות מחמד? שני תוכים רגישה לדיגדוגים? כן מספר מזל? 9, 4, 13 הדברים האחרונים שעשית : ספר? הארי פוטר 6 ולפניו צופן דה וינצ'י. שניהם באנגלית
סרט בקולנוע? מר וגברת סמית' שיר ששמעת? התקרבתי של אוהד חיטמן השיר שניתקע בראש? נמאס לסבול של צעירי ת"א דיסק שקנית? אממ
לא יצא לי לקנות דיסק בשנתיים האחרונות.. דיסק שרציתי קניתי ואם לא השתמשתי בקא|צנזור| דיסק ששמעת? דיסק שצרבתי של צעירי ת"א האיש שהתקשרת אליו? אממ.. לא יודעת, לא השתמשתי בטלפון כבר הרבה זמן האיש שהתקשר אלייך? נופר. אתמול. תוכנית? לא כולל שירות אדם שחשבת אליו? עומרי, אדם האם : אתה דלוק על מישהו? יאפ אתה רוצה לגור במקום אחר? לא אתה חושב להתאבד ? לא אתה מאמין באהבה ווירטואלית? אממ לא ממש אתה רוצה עוד פירסינג ? לא אתה אוהב רכבות הרים ? לא בעד/נגד : מערכת יחסים ממרחקים? בעד להרוג אנשים? תלוי מי. עישון אצל בני עשרה? נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית ? נגד מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים ? בעד האם אתה חושב שאתה: יפה ? היופי בעיני המתבונן מצחיק ? בצורה צינית כן, לפעמים. חברותי? מאוד מעניין? לא ממש מכוער ? לא אהובה? יא דואג? יא חמוד ? יא דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? עידו חטיף? במבה סרט מצויר ? מולאן ומולאן 2 וכל סרט של דיסני חוץ מעליסה בארץ הפלאות, במבי ופינוקיו. סרט בקולנוע ? מר וגברת סמית קורנפלקס? רק לא הקורנפלקס של הארנב הלבן והמכוער. כי זה מגעיל. טראנקס קוראים לגועל. מסטיק ? כעקרון אסור אבל.........אורביט צבע ? כחול, לבן, ירוק, שחור יום בשבוע? שלישי
היום הכי לא מועדף? רביעי ג`ל ? לא תודה חורף/קיץ ? שניהם בית ספר/חופש ? חופש האדם האחרון ש : ישן במיטה שלך ? אחותי נרדמה עליה לפני כמה ימים. ראה אותך בוכה? אחותי הלכת איתו לסרט ? אחותי ובנדוד שלי צעק עליך ? אמא שלי שלח לך אימייל? דודה שלי אמר לך שאתה חשוב לו ? הממ אף אחד לא אומר לי את זה. ראית איתו טלויזיה ? אמא שלי וסתם : תפוח או בננה ? תפוז כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב? סתיו רעש אחרון ששמעת? אחותי פותחת את החלון ריח האחרון שהרחת? של חומרי ניקוי תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה בשר או חלב? חלב גי`נס או שרוול? ג'ינס סנדל או נעל ? נעל טלויזיה או מחשב ? מחשב חוף או הרים? הרים

Mustang3000

New member
אני לא אוהב דברים כאלה אבל הפעם...

גיל:19 מקום מגורים? קרית ארבע יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כשהייתי קטן, לשעה שרקו לך? כן, החבר'ה ניסו לתקוף אותך מינית? לא נשארת ער כל הלילה? כמעט כל יום בשנה האחרונה לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט הרגת מישהו? הייתי קרוב אבל לא נישקת מישהו מאותו המין? כן, חמור שקראו לו עזר! סתם, לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? כן, גיליתי שחברה שלי בגדה בי אחרי שזרקתי אותה אבל זה לא הפריע לי כמו שהפריע לי שחברים שלי בגדו בי הרגת חיה בטעות? אם כן אז נמלים ודברים כאלה הרגת חיה בכוונה? עכבישים, ג'וקים, תימנים! סתם... גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? אף פעם לא בכוונה, אני נרקיסיסט! חתכת ורידים? לא שלי זה בטוח רצית למות? לא ממש רציתי אבל חשבתי על זה לחצאי שניות מדי פעם עישנת סיגריות? כן ועודני עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשיתי בגבה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? בחדר אוכל של פנימייה לא אוכלים, נלחמים!!! צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית עירום בציבור? כן, אני הילד המעצבן שחושף את התחת בחלון האחורי של האוטובוס שלפניכם! וגם בהזדמניות אחרות קיבלת חשבון פלא' 500 ש"ח? לא נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? לא התאפרת? לא רצית להיות משהו שאתה לא? קצת יותר גבוה רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים בים? כן השיא הוא 6 אם אני לא טועה עברת ישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו? כל הזמן היית מאוהב? לצערי לא הורדת שיער מהרגליים? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא נעצרת? זימנו אותי לחקירה קיבלת נכשל בתעודה? יותר נכשלים מאשר עוברים ואני מדבר על בגרות
שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? לא שחית? כן רחבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן, לילה שלם במסיבת סיום י"ב בים המלח הקאת? כן עשית קרב גרעפסים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן אתמול הוצאת מלא כסף על שטויות? כמו כולם הברזת מבית ספר? תחזרו לשאלה על נכשלים בתעודה ואז תבינו את התשובה התחרטת על משהו שעשית? כן, כל הזמן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? עבר זמן מאז אבל כן התנצלת על משהו שעשית? כן אם לא אז איזה בן אדם הייתי? היית מכור למשהו? כן לקטשופ היית כל הלילה על המחשב? אתמול ושלשום ו... התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? בודדים במהלך כל חיי חלמת חלום צלול? כנ"ל חלמת שאתה נופל? כן נרדמת בשיעור? הייתי עייף ופתאום התיק נראה לי ממש נוח, איך יכולתי לסרב? העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן אבל בדרך כלל לא בכוונה התחרפנת? כן גם היום נכנסת למצב כפית? כן, זה הכי טוב בעולם ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא בכית ליד הרבה אנשים? כן בפעם האחרונה בערב סיום בפנימייה בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? כן בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? כן עכשיו עולה לי לראש ירמי קפלן שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אני עדיין מחכה למשהו שיגרום לי לקחת את עצמי בידיים רקדת בגשם? כן, היית שיכור בכיתה ו' בטיול של בית"ר באילת ואני יכול להישבע שזה אמת צרחת מפחד? לא שזכור לי היית צומי במודע? אפשר להגיד שכן אבל זה האופי שלי שנאת את עצמך? לא צעקת על מישהו? כן היום על אחי ועל אמא שלי קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל משהו? כן בכית בגלל מישהי? לא זכור לי עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן לא חשבתי שאני אדפוק לעצמי את כל י"ב אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת? לא אמרת "אני אוהב אותך" ולא התכוונת? כן, וכמה שאני מצטער על זה הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן, פעם אחרונה ב"שאיפות" עם ג'וני דפ היית על במה? כן הצגות, הנחתי דברים אבל השיא עד עכשיו היה הבמה של "פוליטיקה" בערוץ 1 היית מחוייב למישהו? כן ולא התעלמת ממישהו בכוונה? כן אבל לא באופן מתמשך סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? לא מבחורה, אבל כן קצת מכמה מהחברים שלי שברת לב? אני מקווה שלא אבל נראה לי שיש מקרה אחד השם שלך הופיע בעיתון? כן וגם תמונה בכללי: גובה? 1.77 בערך מידת נעליים? 41-2 צבע שיער? לא מוגדר, חום עם קצת ג'ינג'י וקצת שחור אחים/אחיות? 2 אחים: ארז בן 25 ויאיר בן 17 בן כמה אתה נראה? 16/17 עבר פלילי? לא משהו רציני שפות? עיברית ואנגלית ברמה טובה מזל? אני לא מאמין בזה אבל מאזניים חיות מחמד? חתולים וכלבים רגיש לדיגדוגים? כן מאוד מספר מזל? לא מאמין בזה הדברים האחרונים שעשית: ספר? מוזיקת המקרה של פול אוסטר סרט בקולנוע? עבר זמן מאז שיר ששמעת? Not an addict של K's choice השיר שניתקע בראש? כל יום שלושה שונים דיסק שקנית? The bands של רדיוהד והדיסק של לורין היל דיסק ששמעת? OK COMPUTER של רדיוהד, דיסק מעולה האיש שהתקשרת אליו? חנטה תוכנית? סיינפלד בלי ספק! אדם שחשבת אליו? עומר הראל ומיכל סלה האם: אתה דלוק על מישהי? לא אתה רוצה לגור במקום אחר? לא אתה חושב להתאבד? פעם, כבר לא אתה רוצה עוד פירסינג? כן אתה אוהב רכבות הרים? כן בעד/נגד: מערכת יחסים ממרחקים? נגד, זה גם ככה לא יעבוד אז למה למשוך להרוג אנשים? כן ואפילו את הרוב אבל בהחלט לא את כולם עישון אצל בני עשרה? לא טוב אבל בגיל כזה אנשים מסוגלים להחליט לעצמם נסיעה במכונית אחרי ששתית? אסור ומי שעושה את זה הוא מנאיק וטיפש מערכת יחסים של הומואים/לסביות/ביסקסואלים? שלא יחצינו את זה האם אתה חושב שאתה: יפה? כן מצחיק? כן חברותי? כן, יותר מדי וזה פוגע בי לפעמים מעניין? תלוי את מי מכוער? התשובה נמצאת 4 סעיפים למעלה! אהוב? כן אבל לא מספיק דואג? בדרך כלל לא חמוד? אני חושב שכן דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות? כלום חטיף? צ'יפס עם קטשופ של כיפלי סרט מצויר? סימפסונס סרט בקולנוע? עבר הרבה זמן קורנפלקס? קינמונים מסטיק? בזוקה ואורביט תפוח צבע? טמבור יום בשבוע? אין אצלי הבדל אני פשוט רובץ ולא עושה כלום כל השבוע היום הכי לא מועדף? שישי בצהריים אין מה לראות בטלי ג`ל? אני כבר לא בן 12 חורף/קיץ? פעם ממש אהבתי קיץ אבל הוא נהיה מעיק (הזדקנתי) מצד שני אני עדיין ממש מפחד מהחורף אז מבחינתי שניהם חרא בית ספר/חופש? עברתי את הדילמה הזאת, זהו אין בית ספר וכתוצאה מזה אין גם חופש גדול האדם האחרון ש: ישן במיטה שלך? מוטי דרעי!!! ואני לא אסלח ראה אותך בוכה? כל מי שהיה בערב הסיום של הפנימייה שלי הלכת איתו לסרט? תיכננתי ללכת עם עומר מחר צעק עליך? אמא שלח לך אימייל? הוא בית"רי לשעבר, שחכתי איך קוראים לו אמר לך שאתה חשוב לו? מאור כנפו ראית איתו טלויזיה? כל המשפחה (חוץ מארז) וסתם: תפוח או בננה? ענבים כחול או אדום? אדום, הפועל ירושלים בכדורסל! סתיו או אביב? אביב רעש אחרון ששמעת? הקולות של העכבר והמקלדת ריח האחרון שהרחת? נוד וסיגריה תיכון או אוניברסיטה? גם וגם בשר או חלב? בשר ושתהיה פרה טובה! גי`נס או שרוול? שרוול סנדל או נעל? סנדל טלויזיה או מחשב? זו אולי הדילמה הגדולה מכולן, אבל בזמן האחרון: מחשב חוף או הרים? חוף

למעלה