חברים, אתם לא מתרגשים??

Zidan de Toledo

New member
חברים, אתם לא מתרגשים??

אנחנו עומדים בפתחו של שבוע שבסופו הפסטיבל המיוחל! וכמובן התחרות המרגשת..יש התרגשות? הימורים? המלצות? הבמה שלכם..שבוע טוב בינתיים

La Vela

New member
ת'אמת.....לא../images/Emo4.gif

אבל שיהיה בהצלחה בכל מקרה

Falcor

New member
חשבתי ללכת לדון חואן פלמנקו..

ואז נמלכתי בדעתי.. אני לא כלכך אוהב את ההפקות הגדולות הללו.. אני מעדיף מקומות יותר קטנים ואינטימיים.. כך שלא נראה לי שאני אלך להופעה כלשהיא. FALCOR .

פלקור יקירי

דווקא הייתי ממליצה ללכת לראות את המופע הזה, אפילו שזהו פלמנקו על במה גדולה כמו סוזן דלל. רפאל, אדלה וחואן קאמפאיו שווים את ה"טירחה" שבלראות פלמנקו לא בטבלאו. הם מצליחים להפוך אולמות לטבלאוס (לפחות ממה שראיתי בספרד). חוץ מזה, רפאל ואדלה הם רקדנים מדהימים ולה צ'וני מקסימה גם כן. נכון שאני חסידת הפלמנקו פורו אבל יש דברים טובים ורקדנים טובים שניתן להעריך על כל במה..... בקיצור, מומלץ לבוא!!! במיוחד בגלל שאין בארץ חשיפה גדולה כל-כך לפלמנקו ובאמת מדובר במשפחה מוכשרת. מי שהולך, תהנו!!!!!!!!!!!!!!

La Vela

New member
אני גם ממליצה ללכת

למרות הביקורת שלי, אני עדיין ממליצה שתלך.

בטח מתרגש

כל מה שקשור לפלמנקו אני מתרגש... מכסימום אח"כ מתאכזב. אני מתרגש גם מהתחרות וגם מהמופעים. המורה שלי המליצה על דון חואן, ואני סומך עליה ב200%. אז מה אם זה לא מופע של יחיד בטבלאו קטן חשוך וספוג עשן, אז נוותר על קצת דואנדה. אפשר לחשוב כמה מופעים ברמה כזו מגיעים אלינו, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות מהפואגו כמה ימים אח"כ.

למעלה