חברים אני צריך עצה!

חברים אני צריך עצה!

יום רביעי יש סיכוי טוב אני בעיר הקודש! מישו יודע אם יש איזה מקום טוב לקנות בו מוסיקה עוד יותר טובה במחירים אטרקטיביים לעין ולכיס!? אם זה יהיה קרוב למשכן הכנסת אז מה טוב!

noosh

New member
../images/Emo26.gif

הנה קישור להודעה שהייתה כאן בפורום לא מזמן... ובה יש עוד לינק לעוד הודעה שהייתה בפורום קצת-יותר-מזמן

yushii

New member
אבל ראה הוזהרת../images/Emo70.gif

אתה נכנס עם 100 שקלים ויוצא עם מינוס 300, זה בדוק. אם הייתי גר בירושלים, אני חשוב שהייתי מיתדרדר לפשיטת רגל בגלל החנות הזו.

moshel

New member
תשובה

כנס לחנות שנקראת UFO אחלה אנשים אחלה דיסקים ואחלה חנות מדרחוב בן יהודה מול מקדונלדס ירושלים

giba70

New member
נראה לי שגם בלאנס

נראה לי שגם זאת חנות טובה, אם כי לא ביקרתי שם הרבה. נמצאת ברחוב שץ, לא זוכר מספר אבל זה רחוב קטנטן שיוצא מקינג ג'ורג' ליד בנין הכנסת הישנה/משרד התיירות.

כתושב ירושלים ששורץ דרך קבע בחנויות

ufo - חנות עם מבחר משובח ביותר, ומוכרים שמבינים יותר מקצת...אבל המחירים בכלל בכלל לא קרובים להיות אטרקטיביים...הם אף גובלים ביקרים מאוד.... balance - מיותר. אין מה להוסיף. התו השמיני- החנות במרכז העיר מצוייה לכיוון מטה ממקדונלדס (אליו אין בעיה למצוא את הדרך)...שם נמצאים המוני דיקים מעולים ב- 30 ש"ח בלבד (כמה שמות yes- close to the edge, fragile , led zeppelin -1,2,3,4, houses of the holy king crimson- in the court ועוד רבים מספור שלא תאמין) וכן כמה וכמה דיסקים טובים במחירים טובים (כמו ספור-סשן שנמכר ב-45) וכו' וכו'...הבעיה- המבחר הבעייתי משהו, ההמוניות, והמוכרים הלוקים מעט בחסר.... אני וחבריי הולכים לתו, משלימים קלאסיקות, ומשם ל-ufo לאיזה משהו מיוחד קצת

Rubycon

New member
Look

What you just did is equivalent to the following scenario: You walk down the street, suddently you see a crook. You approach him, and he speaks: "Would you like to wear phylacteries, if you please?" (Notice I'm not talking about the fuckers who force their crap without even asking.) Your answer is a sinister roar. Instead, you could take an effective attitude: "Sorry, paganism ain't my style." "Sorry, I was neither stung by a snake nor cut off my palm and therefore don't need a tourniquet." "Would you like to come, see what we do on friday evening? Shag a couple of ladies with a Goldstar in my left hand and a moroccan joint in my other hand. What do you think?" Another option is not to approach him, take the opposite way the moment you see him. Let this psychedelic dude be enthusiastic and all that stuff... you don't like it? Why provoke? Did he hurt you? Everybody knows your teeth are sharp. But if you ain't gonna use 'em... better walk away.

Boo9ie

New member
סגירת קצוות.

זה יפה מה שאתה עושה כאן, אני עוד עלולה לחבב אותך, תזהר. אך עדיין מסתבר שזאת מדינה חופשית, אבל לך מותר ואילו אני צריכה סיבה מוצדקת. בסדר, לא חשוב. ולא הייתה בהודעה שום התגרות כלפיך וכלפי אפ'חד אחר, אבל לא ממליצה לך לשים כסף על זה. טוב, שיהיה לו לבריאות. ממילא כולו פאפידוגס אנד סאנשיין.. אל תשפוט, לא שווה את זה. יהיה בסדר, רוביקון. סאלוט.
אגב, לומר לחרדי שהיהודות היא עבודת אלילים, לא עדיף כבר שאשמיע קולות?!

Rubycon

New member
Do what you want

moan, groan, ain't my biz. "I might like you, watch out." You like me already. And that tapuzicon better be Goldstar.

פנגו

New member
רק "התו השמיני" !

החנות הכי מדהימה בעולם (עכשו אני כבר פיתחתי שלבים מתקדמים של התמכרות למקום) החנות נמצאת ברחוב שמאי מתחת למקדונלס (מרכז העיר) מחירים מדהימים וזולים *מאוד* ! וצוות אדיב ונחמד של מביני עניין (אני כבר הפכתי לידד שם חחח)

למעלה