חברים... אני עצוב....

fayd הפשוש

New member
חברים... אני עצוב....

היום בידיוק ליפניי שנה פגשתי את טום שלי. אני כל כך מיתגעגע אליו, היתי נותן הכל בישביל רק עוד נשיקה אחת רק עוד מגע אחד, אבל אני יודע שזה לעולם לא יקרה, אבל את הכאב זה לא מפיג... ולמדתי דבר אחד באמת כמו שרואים בחתימה שלי, כל החיים שלי זה מקום.... ומקום לא אנושי זה, יוצר מיפלצות אנוש....

BlueCat

New member
די כבר! לא נימאס?

אני לא מתכוון לפגוע בך אלוני, ממש לא! אבל לא הגיע הזמן להתגבר עליו ולהכיר מישהו שיעריך אות טיפ-טיפה קצת הרבה יותר?

BlueCat

New member
../images/Emo93.gif נשמעתי ממש מאנייק קודם.

SORRY ABOUT THAT. זה פשוט שעושה לי עצוב לדעת שאתה עצוב בגללו. אני לא חוזר בי, אני עדיין חושב שהגיע הזמן למצוא מישהו יותר טוב (ולפי מה שסיפאת עליו, זה לא נשמע קשה במיוחד).

fayd הפשוש

New member
אוקיי תישמעו!

אני לא יודע כמה מימכם איי פעם ניכנסו לבית של החבר שלהם אחריי שנה שהם היו יחד ומגלה אותו מזיין מישהו על המיטה בתנוחה שאפילו הקמה סוטרה לא הימציא אז לפי דעתי אני יכול לקבל פעמיים שלוש בשנה התקף געגועים. אבל אני מודה זה באמת כבר קצת מעוס וגם אני כבר דיי היתגברתי עליו חוץ מיומיים בשנה אז רק תעשו לי טובה תיקראו את מה שיש בקיצור פה זה מעיין סיפור שכתבתי על טום אבל אני רוצה את חוות דעתכם לא בקשר לטום אלה בקשר לסיפור ביכלל!

fayd הפשוש

New member
אוף הקישור לא עבד אני ינסה שוב...

ושוב .... טוב אני לא מיסתר אם זה אז אתם רוצים זה בפורום סופרים צעירים אבל צריכים לחזור דף אחד אחורנית.

xanadu

New member
אולי די לייבב?

היה - נגמר, גם אם נגמר רע - עוברים הלאה. אתה בן 17 בסך הכל, אז אולי אתה לא יודע. צר לי על הבוטות, אבל ההוא, מה שמו, אולי הראשון שזרק אותך, אבל הוא גם לא יהיה האחרון. ככה זה גם יהיה להיפך. מה תעשה? כל פעם תבכה ותזיל דמעות תנין שלוש שנים? תרים את עצמך בידיים, תצא החוצה, תנקה את הראש מכל השטויות שלך ותכיר אנשים חדשים. מה יעזור לך כל הנהי והבכי הזה? פור גוד סייק, וומן!

SC

New member
אני לא כ"כ עקבתי אחרי הסיפור שלך

למעשה בכלל לא ויכול להיות שהוא נמאס על מי שמכיר אבל זה בסדר להתאכזב ולהזכר מדי פעם, זה כואב אבל תשתדל לעשות הכל כדי לשכוח. תוכל לעשות COPY PASTE לסיפור לכאן.

fayd הפשוש

New member
תישמע קאסנדוסוש כמה דברים:

דבר ראשון תודה באמת שהזקנת אותי בשנה... אני לא בן 17 אני בן 16. דבר שני מה איתך? אתה לא מכיר אותי לא מאתמול ולא משילשום אומנם לא היה ביננו קשר עמוק אבל אני מתאר לעצמי שאתה דיי יודע מה אני ומי אני וחשבתי שאחריי דיי הרבה זמן אתה וכל חבריי הפורם הנחמד הזה שפיתאום החליטו שנימעס להם חשתי שהבנתם שאני בן אדם שלוקח הכל ברצינות וכן אני דיי דרמה קווין אז מה? אז אני חושב שאני יכול כמה פעמים בשנה לקבל נפילות כאלו ולכולם קל כל כך להגיד "תישכך מזה" "זה יעבור" "הזמן מרפא הכל" אייזה שטויות הזמן לא מרפא כלום הוא רק עושה את זה יותר גרוע ואנ ילא יכול לתת לזה לעבור האידיוט הזה עדיין שולח לי אימיילם שלו ופעם הוא גם שלח לי אימייל שלו ושל עוד אחד עושים את זה וכתב מתחת "היתי רק כי רציתי ליפתוח בתול ונישארתי איתך רק ביגלל שהיתה זיון מעולה אבל הוא יותר טוב" אז אייך אתה מצפה ממני לישכוח? תנסה רגע להיות בנעליים שלי ואז לדבר אני יודע שכמה מימכם יכול להיות שעברו פרדות וחלק מימכם בטח עברו פרדות קשות אבל נאי לא יודע.... אולי אני לוקח דברים ביות מדיי רצינות וחוץ מזה ההודעה שלך בכלל לא היתה במקום אמרתי כבר אחריי ההודעה של מרמלד שאנ ייפסיק אז למה להמשיך לדוש בזה?

MARMELAD

New member
חומד

לא מפריע לנו שאתה רושם את זה - מפריע לנו שאתה מרחם על עצמך בגלל טמבל. זה הכל. (ולי גם באופן אישי מפריע שבכל הודעה שלך יש קללות ושפה יותר נמוכה מדרדס)

פייד:

(מאז ההודעה ההיא אתה כבר לא פשוש, אבל זה עניין אחר) אם אתה מתגעגע אליו ועצוב בגללו, זה אומר שאתה חושב שיש בו משהו חיובי. אתה צריך להפסיק לחשוב "אוי החמוד" ולהתחיל לחשוב "הבן ז*נ*!". די פשוט, למען האמת.

fayd הפשוש

New member
רגע אחד!!!!!!!!!!!!

כמה דברים דבר ראשון אני מודה לכם שאתם דואגים לי אבל אני הייה בסדר ואתם צודקים אתם באמת צודקים אני באמת חייב לישכוח מימנו הוא פשוט לא שווה את זה אני סתם מפסיד ביגללו דברים ואני רוצה לנצל את ההיזדמנות הזאת ולהיתנצל ביפניי קאסאנדו המדהים ומרמלד המתוק ומיצי החמוד וביפניי כולם שעיצבנתי אותכם אם ההודעה המפגרת והממש ממש טיפשית שלי וגם אני רוצה להיתנצל על זה שהיתם צריכים לדבר עליי קצת בנוקשות כדיי שאני יצא מיזה אבל זה עבד תודה בימיוחד לבלו כאט וקאסילוש וממש הוציאו את זה מימני אני באמת מודה לכם כי זה כבר ממש עבר את גבול הטעם הטוב ואני כבר ממש היתי אובססי לגביי זה אבל אני מודיע בזאת חגיגית: אני ברגע זה לגמריי היתגברתי על טום האידיוט הזה הוא כבר לא אומר לי כלום חוץ מאחד שפעם פגע וכבר לא שווה את זמן המחשבה שלי אליו ותנחשו מה? סגרתי את האימייל שאום שלח אליו אימיילם זהו הוא לא יכול לתקשר איתי יותר בשום דרך! ואתם יודעים אייך אני מרגיש אם זה? למרבה הפלא אני מרגיש חופשי! אני מרגיש טוב אז כמו שאמרתי אני רוצה להודות לכולם שהיו פה בישבילי גם אם בקצת נוקשות! תודה ומרמלד? אני רק רציתי לדעת מה זאת אומרת קללות אני לא מקלל אלה אם כן אתה מחשיב אידיוט ומפגר כקללות אנ ילא אבל אם זה מפריע לך אני יפסיק! רק תגיד. עכשיו אני רוצה ליפנות באופן אישי לאני ולא אחר אני קצת ניפגעתי מימה שאמרת לי למה אני כבר לא פשוש? מה עשיתי? אתה חייב להגיד לי כדיי שאני יוכל לתקן את זה ואם לא נוח לך פשוט תיכתוב לי במסרים באמת הפשוש זה חלק בילתי ניפרד מהשם שלי ואני קצת קיבלתי את ההרגשה שאתה כועס או משהו אז דבר אית יבבקשה אפילו באייסיקיו שלי 157633437 זה הכל מקווה שכולכם סלחתם לי ואני מקווה ליפתוח דך חדש בפורום בלי שהשם שלו יצוץ מכל הודעה שלי! (מאלון בלון)

Let the games begin...

עוד אחד שמרגיש מותקף?! תגידו לי, מ´זה פה?! קבוצת תמיכה?! אתה השתתפת בשרשור ה"בוא נאמר שמין זה לא מה שזה היה פעם - היום זה הרבה יותר מלוכלך!" וכתבת דברים שלא הותירו לי שום ברירה אלא להסיק שאתה לא צעיר ותמים וכנראה גם לא פשוש.

fayd הפשוש

New member
אני לא מיתכוון להגיב על זה../images/Emo11.gif או ש

אוליי כן מה זה?????????? אם אני לא תמים בתול רך וטהור אז אני לא פשוש? מה הקשר ביכלל תסביר את עצמך ילד!

אין קשר - זה פשוט מתלווה.

חוץ מזה - חשבתי להוסיף שורה בנוסח "למה אני טורח להסביר את עצמי? אולי אני פשוט לא אעשה את זה?" אבל לא עשיתי את זה בסוף.

fayd הפשוש

New member
אני מנסה לשכנע את עצמי שזאת האמת

כי זא תבאמת האמת אבל זה לא קל, אני עובד על זה גם את רומה לא בנו ביום אחד אבל אני מיתחיל להישתפר פלאים! (לא שאתה וחוסר האמון שלך עוזרים לי בזה!)

אהוד_

New member
אמממ...אני דווקא מבין את fayd

מאוד קשה להתגבר על מישהו יקר, והוא צריך לדבר על זה כמה שיותר קשה לחזור לשגרה אחרי מקרה כזה, מניסיון, כשאין אמונה בלב אז עוד יותר עצוב.

DJNYC

New member
אתה רוצה לדעת את האמת?

אתה אוהב אותו יותר משאתה אוהב את עצמך, אתה מוכן לוותר על עצמך למענו. אתה בא ומספר שמחקת את האימייל שיש לו, כאילו שזה באמת אומר משהו. באותו היום שהוא עשה לך את הקטע במסיבה, אמרתי לך שהוא עשה לך טובה ורצה לגרום לך להתרחק ממנו, לשנוא אותו.. אבל אתה כנראה חשבת שזה מגיע לך ממישהו שאוהב אותך... כל הסיפור הזה בכלל לא קשור אליו, ואם זה לא היה הוא זה היה מישהו אחר - אבל זו הזדמנות נהדרת עבורך לעשות קצת עבודה על עצמך, להכיר את עצמך, לאהוב את עצמך ולרצות בטובתך.

למעלה