חברים אני מתחנן!!!!

kinay

New member
חברים אני מתחנן!!!!

אני כבר חצי שנה מנסה ללא הצלחה לסדר בעיה שצצה לי פתאום (אין לי מושג למה). כשאני נכנס ל"פרוייקט חדש" אני מקבל את ההודעה הזאת: Samplerate could not be set. This may be due to the sampleclock being set to external sync. ואחריה אי אפשר להקליט ולהשתמש במידי. גם כל הפרוייקטים שכבר מוקלטים מפעם התבלגנו והם (הערוצים) לא מסונכרנים. זאת אומרת שערוץ של גיטרה וערוץ של שירה שהיו מתנגנים פעם בסינכרון מושלם אינם יושבים טוב. גם המהירות של ההקלטות נשמעות מהירות יותר, כאילו מריצים אותם קדימה. הפסקתי ליצור ונורא עצוב לי...
פליייז עזרו לי!!!! תודה!

babylon shit

New member
אוקיי....

תשמע, זה כרטיס לא הכי רציני, קודם כל. תנסה להסיר את הדרייברים שלו, תוריד דרייברים מעודכנים מהאתר, ותתקין שוב. תודיע אם עובד אחרי זה.

kinay

New member
כמה בעיות...

* לא יודע איך מסירים דרייברים * לא מוצא דרייברים חדשים * ואם זה באמת זה אז למה פתאום זה קרה??? * ותודה רבה!

babylon shit

New member
אז מה אתה רוצה?

להזמין לך קוסם. אתה לא יודע, תזמין טכנאי, מצטער.

kinay

New member
שזה יעבוד...

טוב, ידידי. השגתי את הדרייברים החדשים, ההתקנה הסירה את הדרייברים הקודמים והתקינה את החדשים. ניסיתי שוב אך לא עזר כלום. נשאר בדיוק אותו דבר... יש עוד כיוונים ??

babylon shit

New member
כנס

נסה לראות בהגדרות של התוכנה אם אתה מכוון על internal sync או לא. צריך לסמן שזה יהיה internal sync בהגדרות של הvst multitrack אם אני לא טועה. תבדוק ותודיע מה קורה.

kinay

New member
עדיין...

רשום רק אינטרנל והוא כבר מסומן..

babylon shit

New member
עוד משו

כנס לתפריט project - project setup ותראה שה sample rate שם הוא 44.100

kinay

New member
לא...

לא אחי, הוא על 48.000 אבל לא ניתן לשנות אותו... אני מצטער שאני משגע אותך ותודה רבה על הכל!!

mirstudio

New member
פתרון אפשרי

להסיר ולהתקין מחדש את הקיובייס ,יש מצב חזק שאתה עובד אם תוכנה פרוצה שיש בא המון באגים. הבעייה המרכזית היא שהתדירות דגימה שלך שונה בין הערוצים תנסה התקנה אחרת של התוכנה ותיתפלל שהפרויקטים שלך לא נהרסו.

kinay

New member
מקווה..

התקנתי את קיובייס 3 אתמול (בלי למחוק את ה-SX) ועדיין נשארה אותה הבעיה. אני מפחד למחוק אותה ואני גם לא יודע אם זה יעזור... בכל אופן עשיתי כבר גיבוי לכל הפרוייקטים...

למעלה