חברים אני ממש שמחה ש..

ניקולי

New member
חברים אני ממש שמחה ש..

כמעט כולכם הייתם כאן היום ואתמול..ואווו ני כבר דאגתי לאלו שלא רשמו הודעה כולשהי.. ריקי לגבי מה שרשמת על הודעות שלא נפתחות את צודקת..ואותי עוד יותר מרגיז זה ש.. אני כותבת הודעה..מנסה לשלוח אותה ואז הוא רושם לי הודעה לא נשלחה נסה שנית.. אני מנסה שוב ושוב.. כמעט מתיאשת אך...לא מוותרת..אני אף פעם לא מוותרת..ועוד משהו.. הודעות אישיות שעה , שעה שאני כותבת איזה משהו למישהו אחרי שעה של כתיבה אני מנסה לשלוח את ההודעה ואז.. מגיעה אליי הודעה שוב.. ההודעה לא נשלחה!! אוףףףףףף איזה קריזה זה.. יאלה אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אבל כמו שאמרתי אני אף פעם לא מוותרת
...ותודה לך על האיחולים ליהודה מסרתי לו מוסר לך
. ליאור 30 אתה לא יודע כמה שאני
מאוד
כשראיתי את ההודעה שלך..ירדה לי אבן מהלב...אני שמחה שבילת יפה עם בני משפחתך..מגיע לך...אחרי כ"כ הבה שעות עבודה מגיע לך לבלות חג כמו שצריך עם יקרייך.

@@

New member
ניקולקול ../images/Emo140.gif

בוקר אור, יש
בחוץ וזה כבר עושה טוב על ה
. יקירתי, איפה הסיפורים שלך? מה קורה לך?
להתעורררררררר יום נפלאאאאאאא
אוה
תתתתתתתתת ריקי

ניקולי

New member
גם לך...

בוקר טוב.......
.... יקרתי הסיפורים שלי תמיד כאן רק שלא תמיד מתיחסים אליהם
.... קראת את סיפור הגורל??, קראת את הסיפור על שלוש חתונות?? קראת את מה שכתבתי ליהודה השיר הזה עם הפרח בסוף??? לא נכון?????????? לא???????????? אז למה את שואלת איפה הסיפורים שלי??, יקרתי??.... ריקוש אני מבינה שאת כרגע בעבודה לא?? התגעגעתי אלייך מאוד...... אלף
...
אחד גדול....וכל זה מתוך ה
אל תוך ה

@@

New member
צודקת....

קראתי, לא את הכל אבל קראתי, סיפור "הגורל" קראתי רציתי לרשום תגובה אבל לא יצא לי, מצטערתתתתתת. גם אני מאוד מאוד מאוד מתגעגעת אלייך, שמת
שחלה הידרדרות קלה בפורום,פתאום כולם עסוקים, אף אחד כבר לא נכנס לפה, ראית את התנועה אתמול? בקושי 4 חברים היינו, מקווה לימים טובים יותר. גם לך יקירה שלי אני שולחת מיליון
ותתתתתתתתתתתתתתתתת אוה
תתתתתתתתתתתת ריקי

ניקולי

New member
הבעיה היא..

לא בפורום יקרתי, הבעיה במצב רוח של האנשים..תראי הרי שפורום ובמיוחד זה, בנוי לשם כך שנעודד אחד את השניה במצבים של אכזבה נכון?? לדאבוני כולנו מאוכזבים, ועצובים ככה שאין כ"כ הרבה מי שיעודד אותנו. לא נורא אני מקווה שיהיו ימים הרבה יותר טובים מאלו.. לפעמים אין לי מה לרשום לכן אני כותבת סיפורים מהחיים..שיהיה קצת מעניין.. לגבי התגובות לסיפורים..אף אחד לא חייב להגיב..זאת לא חובתו של אף אחד..לפעמים קוראים דברים/סיפורים ולא תמיד יש מה להגיב. ריקוש מקווה אני לראותך בקרוב.. שתהיה לך שב"ש ניקול*

jess ועוד

New member
אסור שאכזבה תהיה חלק מחיינו

אבל השיגרה הזו באמת לא משאירה הרבה פתחים אני מקווה שאתן באמת לא מאמינות שאפשר להמשיך ולעודד ולהיות חייכנים ואוהבים וחמודים ומקסימים ובכלל כמו שאנחנו תמיד כי ככה אתם הכי הכי אוהבת אתכם הרבה ג´סיקה

לגבי ה"תקלה".......... ../images/Emo132.gif

לדעתי שלא מומחית כלל וכלל זה בגלל עומס אולי לא בכל שעות היום זה ככה ואולי זה "שיפוצים" שמתרחשים באותו הרגע ב
בכל מקרה אני לא נתקלתי בבעיה אבל אם היא ממשיכה פשוט ץפנו להנהלת הפורומים............. ערב וסוף שבוע מקסימים לכם אנשים חביבים!

כמובן שהתכוונתי ל"תפנו".

איזה עייפות נחתה עלי פתאום ואני עוד רוצה לצאת הערב.... אולי אני עוד אתעורר חחחח
נשיקות לכולם..............

ניקולי

New member
כבר פניתי אליהם פעם אחת

וזה לא ממש עוזר.. הנה עובדה, זוכרת כשהיית אצלי?? ואמרת לי להעתיק הודעה ואז לשלוח אותה שוב?? ובכן עשיתי זאת.. אבל זה עדיין לא עוזר.. לא נורא אני אל מתיאשת..כי אני עקשנית..לכן אני מנסה שוב ושוב עד שההודעות נשלחות... שיהיה לך יום טוב... ניקול*

בטח שאני זוכרת... ../images/Emo13.gif

אני מקווה שבכל זאת זה יסתדר בעיקרון הממשק של תפוז ממש נוח לשימוש מפתיע אותי שיש כאלה צרות...
אבל טוב שאת עקשנית!!! נשיקות..........
וד"ש חם ליהודה ולילדים

למעלה