חברים אני טס מפה! |OFF|

חברים אני טס מפה! |OFF|

אני משאיר אותכם כאן לבד! אני יחזור מחו``ל רק לקראת אמצע שבוע הבא, אני מבקש לא להשתולל, ולא לעצבן את המנהלת החדשה! kiss18 אני סומך עלייך שאת תשמרי כאן על הילדים/tapuzforum/images/emo8.gif אני טס לליזנסק ולמעז`יבוז`, וכנראה גם לאומן/tapuzforum/images/emo8.gif בקיצור הולכים להתפלל המון! יאללה שיהיה לכולכם בהצלחה!

kiss 18

New member
לבד???

לך ותחזור בשלום! תתפלל גם עלינו, כן? כל המבקש על חברו נענה תחילה...
בהצלחה! טיסה נעימה!

מה פתאום?

מי את חושבת ישמור עלי? אם את נשארת לשמור כאן? אני טס עם אבא ו 2 אחים. ואזכיר אותכם בלי נדר

kiss 18

New member
קשר, חחח לא שאלתי אם אתה נוסע לבד...

עיין בהודעת פתיחה שלך... לא חשוב עזוב... תצליח!
ושיתקבלו התפילות...אמן!

kiss 18

New member
מספיק לחשוב! אלוקים קורא כליות ולב...

מחשבות ולב..נוו איך זה הולך? אהה בוחן כליות ולב... (חושבת וכותבת, לא טוב?) בקיצקוצ, מספיק לחשוב!!

טיסה נעימה

צאתך לשלום ובואך בשלום, תפילת הדרך לטיסה: "יְהִי רָצוֹן מִלּפָנֶיךָ ה´ אֱלֹקינוּ וֵאלֹקי אֲבוֹתֵינוּ,קוֹנֵה שָׁמַיִם וָאָרֶץ. שֶׁתּוֹלִיכֵנוּ לשָׁלוֹם ותַטִּיסֵנוּ לשָׁלוֹם ותַגִּיעֵנוּ לִמְחוֹז חֶפְצֵנוּ לחַיִּים וּלְשִׂמְחָה וּלְשָׁלוֹם. וּתְמַלּטֵנוּ מֵרוּחַ סוֹעָה וָסַעַר וּמִשָׁעוֹת רָעוֹת הַמִּתְרַגּשׁוֹת לָבוֹא לָעוֹלָם וּמִכָּל מִינֵי תַקָּלוֹת וּפֻרְעָנֻיּוֹת. שׁמְרֵנוּ והַצִילֵנוּ בּתוֹךְ כָּל אַחֵינוּ בּנֵי יִשְׂרָאֵל הַטָּסִים בִּנְתִיבֵי אֲוִיר והָעוֹברִים בּארְחוֹת יָם ודַרְכֵי יַבָּשָׁה, מִכַּף כּל אוֹיֵב ואוֹרֵב. וּמִכּל אָסוֹן וָנֵזֶק וּמִכּל צַעַר וצָרָה, אָנָּא אַמֵּץ ידֵי הָאוֹחֲזִים בַּהֶגֶה והָכֵן רוּחָם להַנְהִגֵנוּ לשָׁלוֹם כִּי בּךָ בִּלְבַד חָסִינוּ מֵעַתָּה ועַד עוֹלָם. כִּי אֵל שׁוֹמֵעַ תּפִלָּה ותַחֲנוּן אתָּה. בָּרוּךְ אַתָּה שׁוֹמֵעַ תּפִלָּה"

היא?

מי זאת 'היא'? יש קברי צדיקים בחו"ל הרבה תלמידי חכמים יותר מארץ הקודש, חפץ חיים, אהרון הכהן (קבור בירדן) מהר"ל (קבור בפראג) נועם אלימלך (קבור ליז'נסק) אומן ועוד, שיהנה! למה לא?! הרי יש לו קשר עולמי. . . .

היא?../images/Emo12.gif

מי זאת 'היא'? יש קברי צדיקים בחו"ל הרבה תלמידי חכמים יותר מארץ הקודש, חפץ חיים, אהרון הכהן (קבור בירדן) מהר"ל (קבור בפראג) נועם אלימלך (קבור בליז'נסק) אומן ועוד, שיהנה! למה לא?! הרי יש לו קשר עולמי. . . .

תפוז עובד בצורה איטי רצחחחח!!

הנהלת הפורומים היקרים, עורו משנתכם ומהר!! ותטפלו בתקלה מעצבנת ומשגעת! הם יראו את זה מחר בבוקר. . . .

אני מאמינה

שאלוקים שומע בכל מקום. לא צריך לטוס בשביל זה, אלא אם כן מרגישים שיש צורך בריענון כדי לחזור ולהתפלל בכוונה. והכי מומלץ זה הכותל המערבי. פשוט לשים את הראש על הקיר ולהרגיש קרוב.

למעלה