חברים אני חייב עזרה...

חברים אני חייב עזרה...

אני לומד כבר חצי שנה והמצילות של המערכת שלי יש רק היי-האט אחד,קראש אחד ורייד אחד ואני רוצה לקנות עוד מצילה אחת אבל אני לא יודע מה יותר כדאי לקנות ספלאש או עוד קראש אני יותר חשבתי בכיוון של קראש... מה אתם מציעים? וגם אם תוכלו להגיד לי אם קראש או ספלאש וגם של איזה חברה הכי כדאי ומאיפה הכי כדאי לקנות בכלל עשיתם לי ת'עבודה

p o i s o n e d

New member
הממממ....

DUDE, בהרחבה הראשונה שלי קניתי דווקא קראש אבל רק עניין של צורך על פי טעם. אולי תנסה לחשוב בAIR DRUMMING(לפעמים עובדים וכאלה אז נאלצים לעשות דברים בשקט שהבוס לא יתעצבן)-ככה מדמיינים על מה אתה מקיש ואז אתה מגלה מה אתה צריך כנראה... נ.ב. אם אתה רוצה שיעיפו אותך הביתה תעשה קצת דאבל והנה שוחררת! קבל CHOKESLAM.

Vdrums

New member
בוא ננגן בשבילך ואז בכלל

אתה מסודר
. קודם כל איזה מצילות יש לך עכשיו? אתה מרוצה מהם? אתה חושב שתישאר איתן הרבה זמן? אתה צריך להחליט מה חסר לך ואם אתה לא יודע אז כדאי שתשאיר את הכסף בצד. אין הכי כדאי ואין הכי טוב, יש מה שנשמע טוב לאוזן שלך ואם קשה לך להחליט כי לא פיתחת טעם מסוים וכל מצילה מלהיבה אותך אז שוב, תשאיר את הכסף בצד. אם אתה באמת רוצה, סע לחנויות תקשיב למצילות, תראה מחירים ותראה לאיזה כיוון אתה נמשך. את זה רק אתה יכול לעשות.

למעלה