חברים, אלה מכם שעלו מפולין כנערים צעירים. האם נותרתם בקשר עם חברים בפולין?
O Ofer1979 New member 27/9/05 #1 חברים, אלה מכם שעלו מפולין כנערים צעירים. האם נותרתם בקשר עם חברים בפולין?
ט טלמ New member 28/9/05 #3 אחי סבתי עלו כנערים לארץ הם היו בבית יתומים שהועבר מטשקנט לפולין, יחד עם בית היתומים הם עלו לארץ. הם שמרו על קשר עם חבר או שתיים. סבתי לא שמרה על קשר עם חברים כלל, הרוב מתו במלחמה ומי שחי או שנשאר בפולין, היגר לארה"ב או שפשוט נותק הקשר בארץ
אחי סבתי עלו כנערים לארץ הם היו בבית יתומים שהועבר מטשקנט לפולין, יחד עם בית היתומים הם עלו לארץ. הם שמרו על קשר עם חבר או שתיים. סבתי לא שמרה על קשר עם חברים כלל, הרוב מתו במלחמה ומי שחי או שנשאר בפולין, היגר לארה"ב או שפשוט נותק הקשר בארץ
מ מילת שלום New member 28/9/05 #4 אני עליתי בן שנה וחצי לא זוכר כלום. את ההורים שלי זה לא עניין לשמור על קשר (מלבד משפחה בברי"מ).
ח חנה גונן New member 28/9/05 #5 סבא וסבתא שמרו על קשר עם בני מקומות ההולדת שלהם במיסגרת אגודות יוצאי... עם השנים זה הלך ונחלש וכעת אני שוב במגמת חידוש הקשר. שלך חנה גונן
סבא וסבתא שמרו על קשר עם בני מקומות ההולדת שלהם במיסגרת אגודות יוצאי... עם השנים זה הלך ונחלש וכעת אני שוב במגמת חידוש הקשר. שלך חנה גונן
D deebeebee New member 28/9/05 #8 גם אני חושבת--- שהוא מתכוון לקשר עם מי שנשאר בפולין, ונראה שהוא מדבר על מי שחי בפולין אחרי המלחמה.
P p a l o m a New member 29/9/05 #9 טוב, אלה היו שרידי השואה שנפגשו בארץ אחרי המלחמה.. זה סוג אחר של קשר .. ובמשך הזמן האנשים הולכים לעולמם ואז "נחלש הקשר"....
טוב, אלה היו שרידי השואה שנפגשו בארץ אחרי המלחמה.. זה סוג אחר של קשר .. ובמשך הזמן האנשים הולכים לעולמם ואז "נחלש הקשר"....
ה הפולני הראשון New member 30/9/05 #11 אני יודע שמשפחתי כן שומרת, אני היתי צעיר מדי בביקורי בפולין פגשתי את אחד החברים