חברים אכן נשברתי

חברים אכן נשברתי

היא הצליחה לשבור אותי ...אני לא מסוגלת להתרכז בכלל....אין לי מושג מה עושים???מה גם שאני עכשיו תרתי משמע לבד..ותאמינו לי שכיתה יא ולהיות לבד לאט לאט זה ממש לא כיף....אני כאילו עם אנשים אבל מרגישה ככ לבד..אין לי מושג למה היא עדיין לא הצליחה לסלוח לי ?שבוע ויום כבר עבר....מה שבטוח זה שכאני רואה אותה אני נשברת ונעשית חלשה....מה גם שקשה לי להתרכז בלימודים..חברים ממש לא מתאים לי להיות בדיכי..מאז שזה קרה אני באה לביצפר ופשוט מרגישה לבד.....לאט לאט אני כבר לא מור זאת שהכי כיף להיות איתה בעולם.....אני מור שכולם נהינים להתרחק ממנה........כאילו כבר לא כיפ לי ללכ לביצפר למה אני ממילא לבד...והיא היא רק מסתכלת מהצד ונהנת לראות אותי ככה...היא רק מסתכלת עליי ומבינה שבשבילי זה סוף העולם........והיא נהנת לשבת בהפסקה ולצחוק עם כולם ולראות אותי יושבת לבד לבד.........חברים מה שאני לא אעשה היא הצליחה לשבור אותי כאילו זה משהו שטבוע בדמה.......לפני יומיים שלחתי לה הודעה שקשורה למשהו שהמורה באנגלית אמר לי להודיע ומכייון שגם היא איתי אז נאלצתי לשלוח לה..פתאום לאט לאט היא מתחילה לענות לי לומר לי אאאה טוב תודה...היה נדמה לי שהנה עוד שנייה והיא אומרת לי מור בואי נחזור לדבר קשה לי בלי איתך........היה נדמה לי שהנה שבוע עבר והיא התחילה ללמוד מהטעיות שלה..כל כך חסר לי לדבר איתה אני ככ מתגעגת אליה ובעיקר לצחוקים איתה..אני ככ מתגעגת להפסקות שבהן ההייינו צוחקות ושום דבר לא היה עוצר בעדנו..אני ככ מתגעגת לשיחות איתה של אחרי ביצפר אני פשוט ככ מתגעגת לימים שבהם היינו חברות...אני ככ מתגעגת לחברה הכי טובה שלי ....לפעמים אני רואה את שאר החברות שלה שלפני שהיינו חברות לא הייו מתיחסות אליה אותן חברות שאפילו ברגעים רעים או אפילו כשהיא הייתה חולה לא היו מתקשרות אליה וסתם בשביל לשאול לשלומה.........אני ככ מתגעגת רק לדבר איתה ואני עדיין לא מבינה למה אי אפשר לעבור הלאה?למה היא שתמיד אמרה לי שאני החברה שאפ פעם לא הייתה לה למה היא לא מתגעגת אליי אפילו קצת?מה היא ככ אטומה או שפשוט היא אכן מתגעגת אבל לא מראה את זה...מה בחיים יותר לא נחזור עוד לדבר????

sh53

New member
מובן שלא קל לך

ואני גם לא יודעת אם היא תחזור אלייך, אז היא תשתנה ולא תמצאי את עצמך בעוד שבוע - שבועיים שוב באותו מצב ועם לב שבור וחבול. בא לך לספר מה עשית בענין החברים החדשים? פנית לחברים? בבי"ס או אחה"צ כשהם היו בבית? ניסית לדבר ולהציג את הצד שלך בכל הסיפור?

למעלה