חברים אהובים שלי....

חברים אהובים שלי....

אומנם אני לא יגיע למפגש האיחוד שלנו... אבל בכול זאת- תהנו, תצחקו, תדברו ותשירו, בעיקר תשירו (מעניין שירים שיל איזה זמר...
! אוהבת-שרון.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גם אני לא אגיע כי זה בסוף לא מסתדר.. אתם בטח כבר נפגשים עוד כמה דקות.. אני מאחלת לכם שתהנו, תעשו חיים
ונקווה שיהיו מפגשים נוספים ושכולם יוכלו להגיע.. אם שלמה עובר בפארק עכשיו סתם במקרה לא לשכוח למסור ד"ש..
גדול לכולם, מצפה לשמוע איך היה לכם..

אהבתיה

New member
לצערי גם אני לא יכולתי להגיע....

עבדתי עד אחר הצהריים ואז הייתי בייבי סיטר לאחותי... מקווה שניפגש פעם הבאה (ותארגנו אחת כזאת במהרה!!!) אני בטוחה שנהניתם, ספרו חוויות!!!!

אנשושים...

גם אני לא הלכתי(חפיף) בטח אתם עושים לכם עכשיו חיים בת"א וחושבים עלינו(נכון???????? מי אמר לא? שירים את האצבע!) רק רציתי לאחל לכם שנה טובה חג שמח שתהיה לכם\לכן שנת הצלחה,שלום ביטחון,אהבה ובעיקר בריאות! שתהיה לכם שנה מתוקה וטובה במיוחד
נ.ב:מפגש,מפגש,בקרוב.. מממ... מה דעתכם על סוכות? תחשבו על זה..

מאיושית

New member
הפסדתם!!!../images/Emo3.gif

היה כל כך כיף! אני חזרתי מוקדם אבל הם בטח עוד שם יושבים להם על הדשא ושרים שירים של איזה זמר לא מוכר...(שלמה משהו, שמעתם עליו?) ולדיווח: המקדימים הגיעו ב18:20 ואילו המאחרים (יואב!!!) הגיעו ב 21:00 וכשאני עזבתי ב21:30 עוד היה שמח!
עד שיואב הגיע עם הגיטרה , סתם ישבנו קשקשנו וריכלנו (נחשו על מי?
) אכלנו את הופלים של שני ובמיוחד חיכינו וחיכינו וחיכינו והוא לא בא! מה מי?! שלמה!!! למרות שלפי מקורות מודיעיניים מוסמכים הוא התחבא מאחורי איזה עץ...
כמובן שאחד משיאי הערב היה ביצוע חד פעמי של "ירח" בכיכובם של מובחרי פורום שלמה ארצי , עם ליווי של יואב בגיטרה והערות ביניים "שלמה ארציות" של איתי וגיל...היה שמח!
אז לכל משתתפי המפגש (שני , דנה, גיל, רוני, איתי, תומר ויואב) : היה נהדר ומאוד נהניתי לבלות בחברתכם, ואני מקווה לראות אתכם שוב
ולכל אלה שלא הגיעו: הפסדתם! ןשלא תעיזו להפסיד את הפעם הבאה
שנה טובה

תמשיכו לדרוך על הפצעים!(בלעע)

סתם... אני שמחה שנהנתם! זה הכי חשוב! הוא באמת הסתתר מאחוריי העץ? את בטוחה? אני מצפה פה לתמונות חוויות ריכולים.. ועוד כל מיני שטויות.. ובקשר למפגש הבא.. סוכות? בא לכם? תחליטו. תחשבו על זה

starsgirl

New member
כייייייף לכם!!!

אני שמחה מאוד שנהנתם למרות שלא באו הרבה.. אני מקווה שבמפגש הבא אני אוכל להגיע ואז אני אראה את כולכם!! אל תשכחו להעלות תמונות, לספר עוד חוויות ויותר פרטים!!!!!!!!!!!! שמחה בשבילכם חברי פורום יקרים ומקסימים שלי!!!!!!!! -עדי-

שייני

New member
המפגש ../images/Emo55.gif

היה אחלה מפגש פרסנו שמיכה שמיכתית על הדשא ולאור הכוכבים שרנו שירים שלומאיים בליווי מוסיקלי של יואב והגיטרה. רוני הביאה מערכת אבל זה לא עזר, כי לא היו בטריות :) בקיצור שמחתי להכיר את מי שהגיע, ואפשר בכייף לארגן מפגש נוסף בסוכות! אני עוזבת אתכם לכמה ימים כי אהיה בצפון אז שיהיה לכם אחלה חג, תעשו חיים ושנה נהדרת לכולם!

yoavl1

New member
היי כולם!!

אכן,איחרתי טיפהלה ב-3 שעות בערך... חצי שעה אחרי שהגעתי מעיין כבר הייתה צריכה ללכת הבייתה... היה לי ממש נחמד לראות את החבר´ה מהפורום, אף על פי שחבל שלא הגיעו יותר. אני מצידי ניגנתי את מה שידעתי לנגן של שלמה (וזה לא היה הרבה לצערי...אני עדיין מתלמד...) אגב, לאחר שכולם הלכו נשארנו שם גילי ואני, וניגנתי קצת שירים שאני כתבתי והלחנתי. ואז הגיע חברי דידו ולקח משם אותי ואת גילי. היה נחמד לראות את דנה,המנהלת שלנו, ואת שני, רוני, מעיין, תומר, גילי ואייל... אגב, רוני, הספר שירים של שלמה ארצי, אצלי. שכחת אותו שם. ומישהי שכחה תמונה של בן ארצי....מי זו? התמונה אצלי גם כן. מפגש הבא, ושיהיה בקרוב, צריך לכלול לפחות 2 גיטרות ועוד מס´ בטריות למערכת....נפיק לקחים,הא? בקיצור, מי שלא בא, שיבוא בפעם הבאה לפחות! יואב

איזה כייף לכם!

נשמע שביליתם ממש נחמד, מקווה שבסוכות אני אוכל להגיע.. שני, תהני לך בצפון וכולם- תהנו היום בערב אנשים.. שיהיה לכם חג שמח ומקסים!!!

היה מגניב!

אמנם אני הייתי חייב ללכת לפני שהתחיל כל הכיף, אבל ממש היה נחמד לראות את כולכם! מה דעתכם להיפגש שוב (והפעם נגיע יותר מצוידים..) ב-28 בספטמבר בפארק ליד האמפי בקיסריה? זה יכול להיות ממש מגניב וזה יהיה חימום טוב לקראת ההופעה באותו ערב.. בכל מקרה שתהיה לכולם שנה נפלאה, ותחשבו חיובי- אני בטוח שהרבה דברים ישתפרו..

היה כיף ../images/Emo70.gif

היה ממש נחמד לראות את הפרצופים שמאחורי השמות (למרות שאת חלקם כבר הכרתי) היה ממש נעים להכיר. אני ושני הגענו ראשונות...... ואז מיד הגיעה מעיין. חכינו וחיכינו ואיתי (איתי אריאל) הגיע על מדיו ותיקו הכבד מאוד, היישר מהצבא :) חיכינו עוד קצת ואז גם תומר הגיע לרוני כמובן היינו צריכים לחכות עוד כי הילדה קצת הלכה לאיבוד במרכז הארץ. אבל בסוף היא הגיעה מצוידת במערכת (שאין לה בטריות, באסה)
ובאותו זמן גם גיל הגיע !!! שישו ושימחו
הולכים לפארק. התיישבנו על הדשא, פרשנו שמיכות, ניסינו נורא למצוא בטריות למערכת. אבל כלום ... טוב אכלנו ופלים ואפרופו ... ושתינו מים ואיזה מיץ של תפוח ודובדבן (שני !! שטו ?????) מכיוון שלא יכולנו לשמוע מוסיקה. ויואב עוד לא הגיע עם הגיטרה, היו דיונים ברומו של עולם על איזה זמר.
אחרי מספר לא מבוטל של שעות , יואב הגיע
וגיטרה בידו שרנו ושרנו ושרנו ......... עד שנהיה מאוחר, ואז לאט לאט החברים החלו להתפזר :) היה סבבה! קצר מדי ודל אמצעים מדי. אבל נלמד לקחים לפעם הבאה, כי היה ממש כיף
תסמכו על זה שיהיה עוד מפגש
ובו לא יתקבלו שום תירוצים !

למעלה