חבריםםםם!!אין לכם מושג!!!!!!!

DankaN5

New member
חבריםםםם!!אין לכם מושג!!!!!!!

וואי אתם לא יודעים איזה מ-א-ו-ש-ר-ת אני... אז ככה הייתי היום בקניון גבעתיים עם חברה שלי..הוא נפתח בפורים קניון מדהים...והקולנוע מהמםםם....בקיצור כל הקולנוע שלהם מפוצץ בקירות עם אנגי אז אני הולכת למנהל ואני אומרת לו בבקשה תשיג לי פוסטר אני מחיפה בלה בלה......קיצר אחרי רבע שעה הוא חזר עם פוסטר יותר ארוך ממני ע=נ=ק שלה ושל בראד......פשוט...מדהים!איזה כייף!! שאני אתלה אותו אני יעלה לפורום......יווווו

¥EleVatioN¥

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

שולטטטטטטטטטטט
תתחדשי בובע
*רצה לגבעתיים*

DankaN5

New member
חחחח!!תודהה אורלעע :)

אני יעלה תמונה בקרוב! הוא ענק אלוהים...

Im The Sun

New member
לא מדבר איתך../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

|מוחרמת|
|מקנא| אוףף אני רציתי גם ולא נתנו לי
טוב נו, תתחדשי

DankaN5

New member
../images/Emo6.gif לא נורא, יחלקו גם אצלנו בגראנד

אני אישית ינסה להשיג לך!

The Lost Girl17

New member
גם לייייייי??? =)))))

חח חברה שלי עבדה ברב-חן..השיגה לי פוסטר של אלכסנדר..ואיבדה אותו.. איך אפשר לאבד שלמוווווות?!?! קיצר אם את משיגה ויש לך ככה אקסטרה..אני פנויה להצעות=) אני גם ינסה להשיג מרב-חן או מגיל..תלוי איפה זה ייצא

¥EleVatioN¥

New member
תעשי רכישה פורומית../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

למה עוד רגע כל הפורום יקפוץ עליך שתשיגי גם לו

DankaN5

New member
חח בסדר בסדר בסדר וגם אני

קיבלתי אותו מרב חן...בעבעתיים והיה לי של אלכסנדר אבל רק של קולין אז זרקתי חח..בקיצור כל מה שאני ישיג עכשיו אני יוכל לחלק לכם...אני מקווה שאני יוכל!!....

DankaN5

New member
חח כן אה מסוכן להציע כזה דבר פה

וכן אם ממש תתחנני על נפשך כאילו (או באמת) אין לך חיים בלי הפוסטר הזה....אז כן אבל זה לא שהם לא נותנים פשוט לפעמים אין להם...אם יש הם נותנים. עד עכשיו גם ניסיתי איזה 70 פעם......

למעלה