חבריי לפורום !!!

חבריי לפורום !!!

לאחר שקראתי את תגובותייכם בנושא החלטתי לנקוט בגישה שנהג לנקוט אימי ז"ל, כל אומניות הלחימה טובות לכשעצמן אך כל אחד עושה את הדברים אחרת מתוך ראית דברים אחרת, איני מזלזל באף אומנות לחימה אלא מעריך כל אמן לחימה שהוא, אם מישהו נפגע מדבריי במהלך הדיון שנבעו מתוך רצוני להראות את גדולתו של אימי ושל תורתו לאור צניעותו בתקופה בה הוא חי אני מתנצל! אחרי הכל איש איש באמונתו יחיה, יש לנו כל כך הרבה אויבים מחוץ למה לנו גם אויבים מבית. כאן אני פותח עם כולכם דף חדש למען המשך יפה ותקין של הפורום! לגבי דוד כפרי אם אתה רואה צורך בכך אז תן לי את מספרך ואצור עימך קשר על מנת להסביר לך מדוע חשתי מה שחשתי לגבי דבריך.

bizhar

New member
../images/Emo45.gif

ובזאת הוכחת שאנשי קרב המגע אכן מתאימים עצמם למציאות משתנה.
הוזמנת ל
. יזהר

budoka

New member
כל הכבוד!

לא רשמתי ולו מילה אחת בשרשורים שקדמו, משום שהיה לי ברור שהתרגזת שלא לצורך, ומתוך ההיכרות שיש לי איתך דרך הודעותיך הקודמות בפורום ודרך השיעור שלך במפגש האחרון, הנחתי שזה יעבור לך, תראה שאף אחד בעצם לא תקף את אימי ז"ל, ותהיה אדם גדול מספיק בשביל להפוך דף ולהמשיך הלאה. זה וגם העובדה שאני לא אוהב ויברציות שליליות. פיס, מן

../images/Emo45.gif

נקווה שבאמת פתחנו עכשיו דף חדש ונקי
ומעתה יתייחסו כל חברי הפורום בכבוד איש לרעהו
מגדל באוויר

orii

New member
מיתר, סלבו ו- aviam כתבתי לכם מסרים

קיבלתם???

שלחתי מסר, + בענין אימי ליכטנפלד

זה היה לי כל-כך ברור ששכחתי לכתוב את זה: אין לאיש ספק שאימי ליכטנפלד היה אחד המורים הגדולים לאמנויות לחימה. דור התלמידים שהעמיד, ממשיכי דרכו, מעיד על יעילות השיטה שפיתח, ושעדיין מתפתחת ולא קופאת על שמריה. תלמידי יכולים להעיד שבכל פעם שנושא ההגנה העצמית עולה בשיעור שאני מעביר, אני מפנה אותם ללמוד קרב מגע. אילו הייתי זוכר לכתוב את כל זה בזמן, אולי כל הצרה הזאת היתה נחסכת מכולנו...

למעלה