חבריי הישראלים....

BaBa LiVe

New member
חבריי הישראלים....

אני משתף עכשיו בדיירקט למי שיש... את השיר האחרון מהדי וי די... זה טאנק יו ונוט דה דוקטור והסוף, שזה כתוביות עם תמונות וברקע פוליאנה פלאוור... אולי בתיה תוכל לספר על החלק האחרון הזה קצת יותר... קיצר זה בדיירקט, למי שיש אתם מוזמנים להוריד... השם שלי שם הוא כמו פה, תשלחו הודעה אני אפתח לכם מחיצה... זה שם הקובץ לכל המעוניין 24. Thank U + Not The Doctor (live In Isarel) + end credits 16 ומשהו דקות 160 מגה טאנק יו אינדיה

Lotzifer

New member
יקירי, אין דרך אחרת לשלוח לי את זה?

אין לי דיירקט ואני מסתבכת עם ההורדה....

Kill Bernard

New member
גם אני לגמרי מסתבכת עם הדבר הזה..

הוא לא בנוי לאנשים מוגבלים עם מחשב..
אבל ממש הייתי רוצה לראות את זה. נשמע ענק.

BaBa LiVe

New member
אני מנסה לעשות משהו בעזרתה

האדיבה של בתיה.. וזה שזה יגיע לאתר אנפרודיגל אלאניס... ושם כולכם תוכלו להוריד בפשטות.. אני מקווה שזה יקרה

bmk

New member
זה מדהים !!!!!!!!!!!!!!

עדיין אין לי את הכל - אבל מהקטעים שראיתי עד עכשיו רן השקיע בזה את הנשמה, ורואים את זה. אני מקווה שעוד לפני הגיוס של רן
נצליח לפרסם את זה במקום שיהיה נוח להורדה עבור כולם. זה שווה את זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולגבי הדיירקט - אז אם מישהו ממש רוצה להתחבר ומסתבך אני מוכנה לעזור.

רן תותח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמת עליו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gifאגב..

אתמול בערב היה בMUSIC SELECT בקטגוריה של מוזיקה שקטה מתוך מאות שירים ניגנו את That Particular Time והיום ממש לפני כמה דקות שידרו בערות 23 חינוכית את SO PURE אני פעם שנאתי את UNDER RUG SWEPT אני לא מבין איך.....אוקיי הוא לא גאוני כמו קודמיו אבל הוא יחסית טוב: SURRENDERING, FLINCH, A MAN, TPT פשוט תענוג לשמוע!

למעלה