חברייייההה

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
חברייייההה

מתי יוצא הספר השישי? ומתי הסרט הרבעי?? יש תשובות??

Gizmo16

New member
לא יפה....../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אתה לא רואה שכל הפורום הולך בעקבות הפתגם "אם אין לך משהו טוב לומר, מוטב שלא תאמר דבר"
לך על זה גם

PadfootGirl

New member
הממ....

הספר השישי יוצא ב- 16.7 באנגלית, בארה"ב ובבריטניה, הסרט הרביעי כנראה יוצא ב-18 בנובמבר (אם אני לא טועה). בכל הפורומים של ה"פ כבר טחנו את השאלות האלה, ולא פלא שגם פה סקלו אותך. בפעם הבאה- נצל"ש. את כבר די הרבה זמן פה, את צריכה לדעת את זה. נצל"ש- ניצול שרשור. הסיבה היא שמספר ההודעות בעמוד הראשון מוגבל, וכשפותחים הודעה על נושא כזה, גם יסקלו אותך, ואת גם מעבירה הודעות חשובות לעמוד השני, ובתכלס- מי שם על העמוד השני?

mjlk

New member
אני פה פעם ראשונה!

חוצמזה, קבלת הפנים שלכם על הפנים.. וגם אפשר להסביר... ואני רואה שעדיין לא מחקו את ההודעה... אז בטוח שזה נטחן כבר??

PadfootGirl

New member
אוקיי,

1. לא נראה לי שמוחקים פה הודעות, אלא אם כן יש בהן קללות וכו' 2. כן, זה נטחן, תאמיני לי 3. הסברתי. לא התכוונתי שזה ישמע מרושע, אם נפגעת או משהו אז סליחה, פשוט באמת חבל אם דיונים חשובים יקפצו לעמוד השני. אם את לא בטוחה שמשאלה כזו יתפתח דיון, אז נצלש"י. 4. ברוכית!

אני יודע שאני נידחף

אבל אני חייב להודיע לך שה"זבנג צ'קלקה" בסוף ה"מחר" לא מוסיף לאווירת הפחד שאמורה "לדעתי" ליצור הודעת "מחר" מסורתית מצויה. תודה ויום טוב.

למעלה