חברייה

Bla©k ¢At

New member
חברייה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

בקשה- בקיבוצי הקט*
* יש אורווה, ובה שני סוסים- רעם ורד. רד הוא סוס זקן, יודע את כל החומר חלק(טוב, רוב החומר חלק) והוא תמיד כזה, עצבני ואם הוא היה יכול לדבר, אז הוא היה כל הזמן רוטן
רעם הוא סוס צעיר, בן בערך 10, ויש לו בעיה שהוא כל הזמן מגרד את הרעמה, ובכך הורס לו אותה., גם יש לו שהוא שותה מים, אז שהוא גומר לשתות, הלשון שלו נתפסת בשיניים, והוא מתחיל לפחד(נראה כמו פחד מוות), אבל הוא מסתדר. אז היש כאן מספר שאלות- 1. כיצד אפשר לעזור לרעם, עם הבעיה של הרעמה, ואם אפשר גם עם השתייה
2. כדאי לעבוד עם רד על דברים, ולעשות לו הרבה קאנטר
3. אני, לפחות קצת מתקשה לשים לרעם ולרד(בעיקר לרד), מתג, יש לך עצות בשבילי
(ואני די נמוכה- 151 בסה"כ)
למי שיעזור. והיום(אני אבקש) אמא שלי תנסה לתקן את הסורק, ואינ אסרוק לכם תמונות של רעם ורד.

taz512

New member
תשובות

1) אם הבעיה של הרעמה , יש כמה פתרונות, אבל כולם בערבון מוגבל, כי הן לא תמיד פועלות. פתרון א´ זה לשים בנזיל בנזונט, זה חומר נגד גרדת ובדרך כלל הוא עוזר. פתרון ב´ זה למרוח שמן תירס שרוף, על הסוסה של חבר שלי זה עובד יופי. פתרון ג´ ים, מי מלח, אין כמו לשטוף את המקום פעמיים בשבוע אם מים מהים. 2) כעיקרון אין בעיה לעבוד אם רד, בן כמה הוא? מה מצבו הבריאותי, כעיקרון אם הוא זקן באמת, עדיך לא לעבוד איתו קשה מידי בשביל שלא ירד במשקל. אבל כעיקרון אין מגבלה. 3) תנסי להעביר את היד שלך מעל הראש של הסוס, ככה שהיד שלך עוברת בין האוזניים של הסוס, ככה שאת יכולה להפעיל לחץ מלמעלה על הראש של הסוס, וככה יהיה לו קשה להרים את הראש ואת תצליחי להכניס את המתג. טאז, השד והתשובות

angel457

New member
אין לי מה להוסיף... טאז.....

ענה לך על הכול.... בדיוק מה שרציתי להגיד לך...

Bla©k ¢At

New member
רד בן בערך ../images/Emo15.gif

15-17(לא יודעים גיל דויק) הוא בריא, לפעמים שיעול כזה, אבל בריא. |תודע| על התשובות
טעוט-

למעלה