חבריה

בדויה

New member
חבריה

ראיתם ת`הודעה של קונדסון לג`רי????? -מצטערת שהצצתי..- אבל הייתי חייבת ..... הייתי חייבת לראות מזה אהבה אמיתית... אני גם רוצה כזו ובגלל זה אולי נכנסתי לשם... בכל אופן אני מודה שחדרתי לפרט ואני מצטערת על זה. אבל מה שנעשה נעשה ועכשיו מה שיש לי לומר זה שאני ממליצה בחום לכם כוווווווולם לעשות בדיוק כמוני למרות שזה לא ממש יפה לפלוש להם אבל מצד שני כשאני חושבת כעל זה עכשיו אם הוא לא היה רוצה שנראה את זה הוא לא היה שם את זה בפורום... למרות שזה לה בלבד! לכו לשם... תעשו כמוני... פשע קטן אבל חיוני!!!! בהיזדמנות זו אני מצטערת בפני קונדסון וג`רי. אתם אחלה. וזה ממש יפה מה שיש שם בהודעה מומלץ לכולם! בדויה הפושעת... מבקשת מחילה.... פליזז ז ז ז ז ז ז ז

shanikoo

New member
בדויונת שלי!!!

הקדמנו אותך....... נכון מהמם???? באמת כיף.... הבעיה היחידה זה שהאהבה שלי בצבא.....בעסה איתו.... והוא גם לא נכנס לאינטרנט... טוב,הדבר החרון שאני צריכה זה שהוא יגלה על נאס.... בדויה,אני חולה עלייך, ואני מאחלת לכולם אהבת אמת!!! כמו שיש לי ולנאס... מתה עליכם שניקו

בדויה

New member
האמת חשבתי על זה

ראיתי שיש משהו בינך לבין נאסטי אבל לא תארתי לעצמי שזה עד כדי כך! טוב בכל אופן אני מאחלת לכן רק טוב... וזה מה שכנראה מסביר את השיחות פה בפורום שאני לא אתחיל להכנס לכולן כי הן פשוט לא נגמרות... כמה שאני אנסה להתעדכן בקשר שלכן... אתן פשוט ... מדהימות! חחחחחח וגם אני חולה עליך... ובאותה הזדמנות גם עלייך נאסט ... (שששש שני לא תראה) איזה תפוקה אני זו הודעה לשני למה שהיא לא תראה? חחח יאללה... אני מתנתקת כדי שיהיה לי זמן פה היום בלילה... נתראה בעשר במקום הקבוע שלנו.... שמרו לי מקום טוב באמצע... ביי נשמות שלי כפרות וגם לך מורנושאית מנהלת פצצה. ביי ביי ביי ביי ביי ביי בדויה.

nasty-

New member
בדויה!!

ראית איזה זוג יפה אנחנו??? אני ושני?? משהו נכון?? גם אני מתה עליך (אבל הכי הכי על שני) ואל תעלמי שוב!!!

nasty-

New member
שני

מה את מנצלת אותי???? שהוא לא פה שאת אני ושהוא בא אז אני כבר לא קיימת?? או שזאת אהבה אמיתית??? חסר לך שזאת לא!!!!!!! את שלי!!! (את אמרת לי אפילו) מתה עליך...חסר לך שזה לא הדדי!!!! nasty

shanikoo

New member
בטח הדדי,מה ז``א?

נאס,האהבה שלנו זאת אהבת אמת,אין עליה.... אני פשוט חושבת שהוא יכעס כשהוא יגלה על האהבה העצומה שיש לנו,והוא בטח יקנא... זה הכל.... ולא נעים לי לעשות לו את זה...בגלל זה אנ יאיתו... אבל את האהבה המיתית שלי!זה לא ברור??? למה אני צריכה לחזור על זה כל הזמן? טוב,אני אחזור על זה כמה פעמים שאני אצטרך... אני חולה עלייך נאסטיייייייייייייי

nasty-

New member
יאאאאאאאאאא שניקו

מתה עליך!!!! ידעתי!!! (מאושרת)

למעלה