חבריה!!! הסמוראי זקוק נואשות לאינסטרומנטל של "נופל וקם"!!! הוא יתן עד חצי המלכות (שאין לו...)
ס סמוראי בוף New member 16/10/02 #1 חבריה!!! הסמוראי זקוק נואשות לאינסטרומנטל של "נופל וקם"!!! הוא יתן עד חצי המלכות (שאין לו...)
ס סמוראי בוף New member 16/10/02 #2 אם לא אינסטרומנטלים אז שם של תוכנה להפרדת המילים מהמוזיקה. הסמוראי פשוט מתכוון לעלות עם סחבקו, ג´וני בזוקה, לשיר את נופל וקם בבוקר כשרונות, ובלי האינסטרומנטל אין כל כך סיכוי שזה יצא לפועל. נסיים במשפט נוסטלגי: "זה בשביל ההיפ-הופ הציוני! תעזרו!"
אם לא אינסטרומנטלים אז שם של תוכנה להפרדת המילים מהמוזיקה. הסמוראי פשוט מתכוון לעלות עם סחבקו, ג´וני בזוקה, לשיר את נופל וקם בבוקר כשרונות, ובלי האינסטרומנטל אין כל כך סיכוי שזה יצא לפועל. נסיים במשפט נוסטלגי: "זה בשביל ההיפ-הופ הציוני! תעזרו!"
K kakamyka New member 16/10/02 #3 זה לא אני זה הפ...... מכל העולם ומכל הציונים דווקא אותו אם ג´וני אני חושב שלג´וני מגיע יותר!!!!!! Kיבץ prodactions
זה לא אני זה הפ...... מכל העולם ומכל הציונים דווקא אותו אם ג´וני אני חושב שלג´וני מגיע יותר!!!!!! Kיבץ prodactions