חבריה

Art Of Madness

New member
הוא כתב שם גם מלא פעמים

is במקום his וגם אם נגיד לבן אדם יש שגיאות כתיב פה ושם.. אבל עד כדי כך?? זו כבר הגזמה... חח גם בכלל הסיכויים שזה הוא שואפים לאפס.. סתם חבל על המאמץ

jannet wise

New member
אני רוצה גם את הכתובת שלו!!!

למרות שבטח לא יהיה לי אפילו אומץ ללחוץ על send...

חחחח...

אמ... [email protected] אבל אתם יודעים מה היה מוזר? אחרי זה שהוא אמר לי שהוא צריך ללכת, הוא נכנס בשם אחר... כאילו הוא שהוא רצה לבדוק משהו והפרעתי לו
או שזה לא האימייל או שהוא נתן לאנערף לבדוק משהו...

ilovem

New member
ammmmm

כמו שאמרתי בפעם שעברה שהנושא עלה- אני לא מאמינה שזה מייקל. זה יכול להיות כל מעריץ ולאו דווקא הוא.... ועוד משהו- יש מעריצים שבזכות מייקל עברו דברים...שפשוט לא מדברים עליהם במסנג´ר, או באי מייל...אז כשאני אראה אותו, אני אור לו הכל, פנים מול פנים.... את לא מעדיפה שזה ייעשה כך? חוץ מזה- למייקל א י ן שגיאות כתיב! אין מצב שיש לו, הוא בנאדם כל כך אינטיליגנט...אז שגיאות כתיב? ברצינות...

~orit~

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי זה היה טוב. . נשפכתי מצחוק כשקראתי את זה. אורית - האנגלית שלך יותר טובה משלו...חח ואני לא מדברת על שגיאות כתיב.. אני מדברת על גרמר - בחיאת - איך אתם יכולים אפילו לשנייה לחשוב שזה הוא... חח זה כזה ברור שהוא ניסה יעני שתחשבי שהוא מייקל, אבל שהוא כאילו לא רוצה שתדעי שזה הוא... ואז הוא נתן כאילו רמזים על הגיל שלו, הילדים שלו וכו´...חחח זה קרע אותי מצחוק.. הרג אותי המשפט: my son was annoyed me... it was hurt... i telling you.. those children sometimes ...are really something... but i love them they are my life פחחחחח קטעים... זה מישהו שבקושי יודע אנגלית.. אין ספק... וזה לא דיסלקציה ולא בטיח. מצטערת לאכזבך אוריתוש - אבל אל תפלי בפח... יש גם הרבה אנשים באינטרנט שיכולים לנצל את התמימות שלך... ואני לא צוחקת עליך או משהו.. אני צוחקת עליו... אלא אם זה מעריץ שרק רוצה לתת למעריצים אחרים הרגשה טובה שהם כאילו מדברים עם מייקל... אבל בכל מקרה - זה לא בסדר להתחזות למישהו אחר.

Art Of Madness

New member
אורית צודקת 200%

לא יכולתי להגיד את זה יותר טוף!!!
חוץ מדבר אחד.. מי אמר שזה דווקא בחור, זו יכולה להיות גם בחורה

ilovem

New member
אם זה משהו שהוא כתב....

אז אין מצב שזה מייק! i mean- com´n! אפילו האנגלית ש ל י טוב יותר מזה...ואל תשכחו שאני קטנה...בנאדם שמחבר שירים כאלה ומילים כאלה..לא מדבר ככה.

למעלה