חבריה

אמא כל כך חמוד!!!!

למה הוא הלך?!?!?!? טוב אני אצרף את השיחה, אני לא יודעת אנגלית כל כך טוב, אז תסלחו לי

jannet wise

New member
ייווווווווווווווווווווווווווווווווו

מה? מי? איך? למה וכמה?!?! איפה מצאת אותו ואיך הגעת למסכנה שזה הוא? אני מקנאה:)

פעם נתנו את הכתובת של האימייל פה

ואני לא מסכנה, זה מסקנה*
ולא יודעת מקווה שזה הוא...

Marty McFly

New member
למרות שמשהו בהחלט מוזר בסיפור...

אני שלחתי לו אימייל, והוא ענה לי... והוא אמר שהוא מייקל והכל! ולא היו לו שגיאות כתיב כאלה... אז בעצם - אני לא יודע מה לומר לך!! אני עדיין לו מאמין שזה מייקל, אבל, כמו שמאריה קארי אמרה when you believe!

אז!

בואו תכתבו לי שאלות, שבפעם הבאה אני אשאל אותו שהוא יתחבר, ונראה מה הוא יענה! יאללה קדימה תכתבו שאלות (ואת הפירוש שלהם
)

Butterflies

New member
אורית?!?!?!

אני מתה פה!!!! אני מתרגשת בישבילך... בטח זה מייקל או מישהו קרוב.. גם אני רוצה

Marty McFly

New member
הממ... יש לו המון שגיאות באנגלית...

חחח לא נראה לי שזה מייקל, סורי לאכזב אותך!

Art Of Madness

New member
זה בדיוק כמו שאני עכשיו אגיד שאני

גבר עוד מעט בן 44 ושקוראים לי מייקל ובלה בלה בלה..... זה יכול להיות כל אחד

jannet wise

New member
הםם..

בקשר לשגיאות כתיב... אני כבר לא זוכרת מה זה בדיוק, אבל אני אחפש את הכתבה הזאת מאוחר יותר הייתה כתבה במעריב לנוער, מכתב שמייקל שלח אם אני לא טועה... והוא כתב isreal במקום israel יענו, ככל הניראה יש לו שגיאות כתיב... ואם נחבר את זה עם מה שאנחנו יודעים על דיסלקטים, הרי זה רק מתבקש, שכן ידוע שדסלקטים הם גאונים :) בכל מקרה, דווקא השגיאות שלו קנו אותי יותר מכל השאר. מבטיחה שאחפש, רק שאין לי סורק:

כן, הנה עוד דוגמא

מרוב התרגשות היא כתבה מסכנה
לפעמים טועים!!! מי כמוני יודעת

dancing machine

New member
אוקיי אבל.......

יש הבדל בין שגיאות כתיב לשגיאות ניסוח ו-´גרמר´. בנאדם אינטיליגנט כמו מייקל, שנולד וחי באמריקה, אמור לדעת לנסח באנגלית בצורה מעולה. שגיאות כתיב מילא, זה יכול להיות טעות הדפסה או דיסלקציה כאמור......... אבל לא שגיאות כמו שהיו לו בשיחה עם אורית. צאו מיזה....... זה לא מייקוש...

LEGENDARY

New member
יש למייקל שגיאות

יש לי כתבה בקלסר המייקלי שלי שירדו עליו שהוא כתב ישראל בשגיאה isreal במקום israel אבל יכול להיות שזה בגלל שהוא מיהר כי כולם רצו שהוא יחתום להם או... שבגלל שההצלחה באה לו כל כך מוקדם לא היה לו זמן ללימודים מה שנכון ויש לו פה ושם חסכים. מה שלא נראה לי כי הוא למרות זאת בנאדם נורא חכם ובעל ניסיון חיים

Marty McFly

New member
זה לא אותו דבר...

שגיאות כתיב ושגיאות תחביר זה לא אותו דבר. ושגיאות כתיב זה בכלל לכתוב למשל "הכל" ככה: הקל. זה לא שגיאת כתיב לכתוב "הלכ" - זו טעות! ומה שהיה לו שם היה בעיקר שגיאות תחביר- שאיןןןןןןןןןןןןןןן למייקל!

למעלה