חבריה!

חבריה!

מייקל מוסר לכם ד"ש! ויש לי שאלה. נכון הסרט מון וולקר, זה התקופה של bad ובכלל לא ידעו מה זה השיר black or white ו-you are not alone? ובסוף הסרט מייקל מופיע בשיר come togthere? אז למה השיר הזה מופיע באלבום history ולא באלבום bad?

רונני2001

New member
ההיסטוריה של "Come Together"

זהו שיר ישן.... במקור זה לא שיר של מייקל... נדמה לי שזה שיר של הביטלס וכשמייקל קנה את זכויות היוצרים של הקטלוג של הביטלס הוא שר את השיר הזה בהופעות ובסרט.... השיר לא הופיע באף דיסק.... רק ב-HIStory... ככה יצא....

טנקס...

אבא שלי אמר לי שיש עוד שיר של מייקל שזה בעצם המנגינה של אחד השירים של הביטלס (אבא שלי מעריץ שלהם אז ברור שהוא יודע הכל!) השם של השיר הוא: d.s למישהו יש הסבר?

רונני2001

New member
לא... לא יכול להיות....

D.S מתוך הדיסק "HIStory" זה שיר שמייקל כתב... והלחין.... הראשי תיבות של D.S זה "Don Sheldon"... זה השם של האבא של הילד שניסה להעליל על מייקל שהוא ביצע בו מעשים מגונים... בשיר מייקל אומר שדון שלדון הוא איש קר, איש רשע ומגעיל... איש שאמא שלו אף פעם לא לימדה אותו מה טוב לעשות ומה רע... לא יכול להיות שהמנגינה נלקחה מ"הביטלס"... מכיוון שזה שיר מקורי של מייקל.... יכול להיות שהמגינה דומה לשיר שלהם... http://www.MJ.up.co.il כנסו לראות תרגומים של שירים ועוד ועוד ועוד!

אבא שלי מכיר את השירים של הביטלס

והוא שר עם המנגינה הזאת, מילים אחרות כמובן כן?

Marty McFly

New member
כן, גם אני באתי לשאול את זה...

והקטע של HIStory זה יעני שילוב של היסטוריה והסיפור שלו?

למעלה