חבריה:)))

פראזניק

New member
חבריה:)))

אשמח מאד אם מי מאיתנו שהיה בציון רבינו הקדוש, יתאר את חוויותיו שם. אני חושב שזו תהיה תועלת גדולה, אם נפתח ב"מאמרי הפורום" קטגורית יומני מסע"... נודה לכם מאד אם תסכימו:)))) תודה

רוחלע19

New member
הרעיון הוא כביר!!!

רש"י בסוף פרשת בלק מביא שפנחס אמר למשה רבינו עליו השלום הדין של קנאין פוגעין בו. ענה לו משה: "קריינא דאיגרתא איהו להוי פרוונקא" דהיינו, קורא האיגרת (מציע ההצעה) עליו להיות מוציא לפועל. מי שמציע ההצעה עליו לבצע את זה. בפרט אם מציע ההצעה מבורך בעט כשרון... איך אומר נעים זמירות ישראל? "לשוני עט סופר מהיר" מה גם שפרוונקא די מתחרז עם פראזניק...
בתור הצעה, כדאי לעשות שלש רשימות: 1. הנסיעה לראש השנה בצורה נפרדת. לתאר הקהל הססגווני שם. הכנסת אורחים איך באים יהודים לקיים צווי רבינו "זיין ביי מאן ראש השנה" 2. ובצורה נפרדת, נסיעה בימים שרגלים לנסוע קהל, אמנם לא גדול על חג השבועות וכו´ 3. וגם בסתם יום של חול, אם יש מישהו שהגיע לשם, לתאר האוירת הקדושה הדיחלא והרחימא שם. את מי הוא מצא מה הוא מצא ועוד דבר. כדאי לעשות בשלימות. ולתאר כבר גם הנסיעה לשם.

פראזניק

New member
למען האמת...

דווקא ניסיתי, מאותם סיבות שכתבת:))) אבל לא כל כך הצליח לי... כל אחד והתחום שלו, וכנראה זה לא התחום שלי:)))) (אולי את תכתבי בשמי? כי את דווקא כתבת נפלא:)))

זיסער

New member
בסרט הזה כבר הייתי...

ואפילו ביחד עם פרוזאק. לספר לכם יומן מסע? יאללה! אבל לא לצעוק ולא לצחוק. ברחתי מהישיבה, נסעתי בטרמפים למירון, עשיתי שנור שבוע וחצי, חזרתי לי-ם, קניתי כרטיס טיסה, קניתי שוקו לארוחת בוקר, נסעתי לשדה התעופה, התפלחתי בביקורת דרכונים, קניתי באלף דולר בדיוטי פרי, עליתי למטוס בריקוד, קפצתי טנגו כל הדרך, אח"כ אני זוכר רק בלאגנים, צעקות, בכיות, ריקודים, סרט מהיר כזה ונגמר... נכון מעניין? בטח! שקר תמיד נשמע טוב :) רגע, שכחתי בחג השבועות ה´תשס"ב עמד אחד מהמנחנחים בציון וצעק "שבעים קוילין (כדורים בלע"ז - הוא חירר לי ת´מוח) ניגש אליו המנקה הרוסי של הציון (איוואן - בן 85 שיתפגר תיכף ומיד) ואמר לי "תגיד לו שיצעק בשקט... הוא מעיר את רבי נחמן..." :))) א גוט´ן שאבעס נ.ב. לא ישנתי בלילה כך שזה מושפע על המקלדת :)

רוחלע19

New member
מילא, לא לצעוק...

כי אפשר להעיר את רבי נחמן... אבל למה לא לצחוק?

למעלה