חבריה

חבריה ../images/Emo8.gif

חשבתי שגמרנו עם משחקים של גן ילדים המטרה היא משותפת ויש אחדות בעניין אז למה המלחמה חסר לנו צרות מבחוץ בואו נשמור על צו-פיוס תחשבו כמה מייק היה בודד אז בואו לפחות בשבילו להחזיק מעמד ולהיות חברים

M i k e s F a n

New member
עירית ומור אסף היקרים

אני לא מתכוונת להתחיל להסביר מה היה ומה יהיה.. זה מיותר לגמרי. מבחינתי מה שהיה היה ואני לא מתעסקת בשטויות אלא בהנצחת מייק ברנט ע"י הפורום הזה והושטת עזרה למעריציו. מה שכן, כשהפורום הוקם ב- 22/6/05, יחד איתו היינו צריכים לפתוח קומונה שנקראת "OFF -פורום מייק ברנט". ששם בעצם כל אחד היה מביע את דעותיו וכל מה שלא קשור למייק ברנט. מכיוון שלא היה דבר כזה והרבה גולשים הביעו את דעתם כאן, רמזו, עקצו, השפילו, רבו ומה לא... אני זו שהייתה צריכה לשמור על הסדר בתור מנהלת הפורום, מחקתי הודעות וחסמתי גולשים שהפריעו למהלך הפורום וזה הפריע להם מן הסתם, מבלי להבין שאי אפשר לעשות דבר כזה בפורום. זה לא פורום דעות חופשיות, ובגלל זה הגענו למצב של "מחנות". קיבלתם כאן המלצות גם לבקר בקומונה החדשה . נמצאים שם אותם גולשים שלא הסכימו לכללי הפורום. אתם מוזמנים לעשות זאת בכייף כי שם אין סדר וכל אחד אומר מה שבא לו אחד על השני, אין מעקב של "תפוז" אחרי הקומונות ולכן זה לא יוצר בעייה למנהלת הפורום שלהם והיא לא מקבלת טענות מאף אחד. אבל פורום זה יותר פרסומי, יש עליו מעקב והוא צריך להיות מסודר ולא להכיל דברים שלא קשורים לנושא הפורום: מייק ברנט. יש ממה להנות בקומונה כמו שיש ממה להנות בפורום, והאיחוד לא יהיה עד שלא תהיה הבנה כללית בינינו. שבת שלום ושבוע טוב לכולם, שלכם- סיגל

כנראה שנאלץ להמתין עד שבוע לפני ה

1 בפברואר כדי לדעת מה יהיה באותו יום ואפילו באיזו שעה נפגשים. לא לשכוח שאומנם לא כולנו, אבל לחלקנו זהו יום עבודה וחלקנו גם צריך להתארגן באותו יום חמישי לנסיעה עד לחיפה. חשבתי, אולי עדיף להעביר את זה ליום שישי ה 2 בפברואר, שזה יום שחלקנו שעובד, לא עובד באותו יום. אומנם תמיד יש סידורים אחרים, אבל אפשר את הסידורים להעביר ליום אחר. ואז יהיה אפשר להיפגש כבר ב 9 בבוקר ואחרי הטכס שימשך שעה להמשיך לפאב של פיטר או לכל מקום אחר. אני מבינה מאותו ויכוח שלא ידעו את סיגל לגבי כל מיני תוכניות שהיו צריכים לידע אותה, סך הכל, היא מנהלת הפורום הבכירה, ואם יש התארגנות מסוימת, היה צריך להתקשר אליה או לכתוב לה בתוכנת המסרים שיש משהו בדרך, ולא להשאיר אותה בלתי מיודעת. לא איכפת לי שלא מודיעים לי שום דבר בהתחלת הדברים ואני חושבת שליתר חברי הפורום לא איכפת שלא מידעים אותם לגבי כל הפרטים. אבל את המנהלת היה צריך לידע. נו יעקב, אתה המפשר בדרך כלל, אז תתחיל לנסות לפשר בין הצדדים. למען מייק ברנט. בקשר לתמונות, התמונה הראשונה שהצגת סיגל, לפני יפה ירקוני, מי ישב לידו בים ? ניחשתי שאולי זה דודו טופז, אבל לא קיבלנו תשובה. אלעד, שמחתי לקרוא את תגובתך היום בבוקר. אני מבינה שאתה עסוק מאוד, כי אתה לא כותב בשני המקומות כבר מעל שבוע. מקווה לשמוע ממך יותר בכל מקום.

אויי סיגל תבורכי...

סוף סוף הבנתי את העניין כמו שצריך אחת ולתמיד תודה רבה ואת צודקת בהחלט... תבינו אותה ותבינו ת'מצב בכלל וזהו כל אחד שיעשה מה שבא לו.... שום דבר לא בכוח! מור:)

למעלה